Güncellemeler
+1 yıl
sizi buraya koyanlar size merhamet ediyorsa zengin yapıyorsa allah ta merhametlilerin en merhametlisi yani allah da daha çok zenginsin. çünkü matrix merhametli evet ama allah da merhametlilerin en merhametlisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah yanında herkes eşittir. Eğer matrix'te zenginsen yaratıcı, Allah, tanrı senin zengin versiyonunda görmek istediği bir şeyler vardır. Ben de böyle düşünüyorum.
kısaca şunu söylemek istiyorum matrixse burası sende para verip geldiysen bu similasyona bu similasyonda zengin olursun çünkü müşterisisin bu similasyonun hal böyleyken allah ta daha çok zenginsindir.
Hımm o şekil bi matrix. Evet mantıklı turist gibi
şunu demek istiortum seni buraya koyanlar sana merhamet ediyorsa allah merhametlilerin en merhametlisi yani allah da daha çok zenginsin.
Beni buraya koyanlara zaten parasını verip beni matrixe gönderin diyen ben değil miyim? Ve dolayısıyla matrix'te de zenginim. Burada bi Allahlık durum olduğunu sanmıyorum. Allah yanındaki zenginlik başka bi boyut.
Kii bir yerde bu matrix için parayla müşteri toplanıyorsa demekki o yerde de para hakim.
Aynı şeyin laciverti gibi bir ortam yani
Konuyu çok yanlış anlamışsın
seni bu similasyona kodular burada kesin zengin olursun neden çünkü bu matrixsin müşterisisindir. e matrixte zenginsen allah da kat be kat daha çok zenginsindir.
Kesin zenginlik nerde bu kesinlik? Burası imtihan ruhsal varlık olan insanın sınav aşamasında fiziki bedenlendigi oyun çok anlatmak gerek sana
Haklısın
burası matrix se sende para verip buraya girdiysen zengin olmalısın rahat etmelisin ne de olsa para verdin de geldin. matrixte zenginsen allah da daha çok zenginsindir