Aile & Toplum En sevmediğiniz gün? yunusfb190707 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 Nisan çünkü şaka yapılıyor nefret ediyorum😂😂 Güncellemeler+1 yıl Eylül nasılsın En sevmediğiniz gün? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. hiç bir günü sevmem 0 0 Yorumla
E_ylül Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl 31 Aralık, seneye görüşürüz mümkünse görüşmeyelim bu espriden sonra 😄 1 59 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Böyle şakanın😂😂 Yorumla E_ylül +1 yıl Şaka olsa gülerdik bu kalp krizi sebebi 😄 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl He ya şaka gibi görünüyo ama bir erkek olarak tiskindim böyle şakadan hocam😂😂😂 Yorumla E_ylül +1 yıl Bende artık diyorum lütfen sen ve şakan diğer sene de kalın gelecek senenin istikbali için 😄 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Ahahahahahahahahahaha sesli güldüm Yorumla E_ylül +1 yıl Hahaha gülün ama dikeni batmasın dikkat edin 😄😄 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Ama bu ağır oldu ya😂 Yorumla E_ylül +1 yıl O zaman hafifini taşıyın ajajhd😂 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Şakacı arkadaş seni😂😂😂😂 şaka içinde şaka üreten arkedeş Yorumla E_ylül +1 yıl Hahaha üretken nesiliz biz alın verin ekonomiye can verin hesabı 😁 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Evet bu doğro 😂😂 Yorumla E_ylül +1 yıl Eğri de olabilir 😁😁 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Takip edersan çok sevinirim😀 Yorumla E_ylül +1 yıl Hadi ramazan ayında seni sevindirip sevap kazanayım bari 😄 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Ya her bi şeyden şaka üretmek de yetenek thansk bu arada Allah razı olsun😀 Yorumla E_ylül +1 yıl Senden de Allah razı olsun işte böyle böyle cennette gideceğim inşallah😁teşekkürler bu arada Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Bir şey değil sen bizi insan yerine koyup kırmadın başka bir kız olsa ego eder bizi tınlamazdı sağol cidden🙏senin gibi iyi insanları görmek güzel. Yorumla E_ylül +1 yıl Ya onlar kendini böyle üst düzey bir şey görüyorlar yani burada kimin kime üstünlüğü var ki hepimiz 9 aylık ama tabi bazıları 6 aylık pramatüre ondan eksik beyinliler senin gibi iyi insan görmek de güzel iyi geceler 🍀 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl İyi geceler sana da tatlı rüyalar😇 Yorumla E_ylül +1 yıl Aynısından 👍 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl İyi akşamlar🙂 Yorumla E_ylül +1 yıl İyi akşamlar Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Nasılsın eylül Yorumla E_ylül +1 yıl İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Bende iyim ya ne olsun mutluyum çok şükür dün çok güzeldi pazar akşamı😏 Yorumla E_ylül +1 yıl Pazar akşamı bir şey mi oldu 😄 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Aydınlanma oldu😃 Yorumla E_ylül +1 yıl Lambadandır o 😂 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Ampul yenildide ondan sevincim😂😂 Yorumla E_ylül +1 yıl Floresan olsun az yakar 😂 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl 22 yıldır mağlup olmanın acısını çıkardım da ahaahahaha Yorumla E_ylül +1 yıl Neden mağlup oldun Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Bu seçimde yüzümüz güldü öhü öhü😂😂 Yorumla E_ylül +1 yıl Sübliminal mesaj mı 😂 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Eylül yine güldürdün be Yorumla E_ylül +1 yıl Acaba boş zamanlarımda standup mı yapsam 😂 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Yap bana lazım gülmeye ihtiyacım var😂😂 Yorumla E_ylül +1 yıl Ibanımı atıyorum ücreti oraya atarsın😄 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Ben ücret vermeyi sevmem😂😂😂bana ters beleşciyim ahaahah Yorumla E_ylül +1 yıl Parayı veren düdüğü çalar iş başka 😄 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Orası öyle kanka da bana ters yani beleş en güzeli ahahaahah Yorumla E_ylül +1 yıl Hahahaha hadi bu sefer beleş olsun ayağın alışın, müşteri bizim veli nimetimizdir😂 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Kanka ciddi misin la şakamı gerçek mi😂😂 Yorumla E_ylül +1 yıl Sence Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Kanka ben herşeyi ciddi anlıyom da Yorumla E_ylül +1 yıl Erken yaşlanırsın 😄 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl He sen şaka yaptın ücret falan demi bende ciddi anladım ya😃 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Eylül benim içim yaşlanmış beee Yorumla E_ylül +1 yıl O en zoru oluyor Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Baksana sen şaka yapıyon ücret diye ben biraz safım yani kalbim temiz hemen ciddi anlıyom ah saf kalbim ah Yorumla E_ylül +1 yıl Bugünde senin için yakalım 😄 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Yak benim yerimede de yak Yorumla E_ylül +1 yıl Hahahaha sigara içtiğimi sanmadın demi oda şakaydı 😂 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Kızım senin herşeyin şakamı ya😀😀😀 Yorumla E_ylül +1 yıl Hahahaha evett😄😄 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Haydin iyi geceler bakem🙂 Yorumla E_ylül +1 yıl Sanda Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Eylül nasılsın hayırlı akşamlar Yorumla
Esmeriimbiciim Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl yapilsin iyidir şaka 0 3 Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Ben sevmiyorum benim yapım böyle Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl eglenceli oluyor Yorumla yunusfb190707 +1 yıl Neysee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hiç bir günü sevmem
31 Aralık, seneye görüşürüz mümkünse görüşmeyelim bu espriden sonra 😄
Böyle şakanın😂😂
Şaka olsa gülerdik bu kalp krizi sebebi 😄
He ya şaka gibi görünüyo ama bir erkek olarak tiskindim böyle şakadan hocam😂😂😂
Bende artık diyorum lütfen sen ve şakan diğer sene de kalın gelecek senenin istikbali için 😄
Ahahahahahahahahahaha sesli güldüm
Hahaha gülün ama dikeni batmasın dikkat edin 😄😄
Ama bu ağır oldu ya😂
O zaman hafifini taşıyın ajajhd😂
Şakacı arkadaş seni😂😂😂😂 şaka içinde şaka üreten arkedeş
Hahaha üretken nesiliz biz alın verin ekonomiye can verin hesabı 😁
Evet bu doğro 😂😂
Eğri de olabilir 😁😁
😂😂😂😂😂😂
Takip edersan çok sevinirim😀
Hadi ramazan ayında seni sevindirip sevap kazanayım bari 😄
Ya her bi şeyden şaka üretmek de yetenek thansk bu arada Allah razı olsun😀
Senden de Allah razı olsun işte böyle böyle cennette gideceğim inşallah😁teşekkürler bu arada
Bir şey değil sen bizi insan yerine koyup kırmadın başka bir kız olsa ego eder bizi tınlamazdı sağol cidden🙏senin gibi iyi insanları görmek güzel.
Ya onlar kendini böyle üst düzey bir şey görüyorlar yani burada kimin kime üstünlüğü var ki hepimiz 9 aylık ama tabi bazıları 6 aylık pramatüre ondan eksik beyinliler senin gibi iyi insan görmek de güzel iyi geceler 🍀
İyi geceler sana da tatlı rüyalar😇
Aynısından 👍
İyi akşamlar🙂
İyi akşamlar
Nasılsın eylül
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Bende iyim ya ne olsun mutluyum çok şükür dün çok güzeldi pazar akşamı😏
Pazar akşamı bir şey mi oldu 😄
Aydınlanma oldu😃
Lambadandır o 😂
Ampul yenildide ondan sevincim😂😂
Floresan olsun az yakar 😂
22 yıldır mağlup olmanın acısını çıkardım da ahaahahaha
Neden mağlup oldun
Bu seçimde yüzümüz güldü öhü öhü😂😂
Sübliminal mesaj mı 😂
Eylül yine güldürdün be
Acaba boş zamanlarımda standup mı yapsam 😂
Yap bana lazım gülmeye ihtiyacım var😂😂
Ibanımı atıyorum ücreti oraya atarsın😄
Ben ücret vermeyi sevmem😂😂😂bana ters beleşciyim ahaahah
Parayı veren düdüğü çalar iş başka 😄
Orası öyle kanka da bana ters yani beleş en güzeli ahahaahah
Hahahaha hadi bu sefer beleş olsun ayağın alışın, müşteri bizim veli nimetimizdir😂
Kanka ciddi misin la şakamı gerçek mi😂😂
Sence
Kanka ben herşeyi ciddi anlıyom da
Erken yaşlanırsın 😄
He sen şaka yaptın ücret falan demi bende ciddi anladım ya😃
Eylül benim içim yaşlanmış beee
O en zoru oluyor
Baksana sen şaka yapıyon ücret diye ben biraz safım yani kalbim temiz hemen ciddi anlıyom ah saf kalbim ah
Bugünde senin için yakalım 😄
Yak benim yerimede de yak
Hahahaha sigara içtiğimi sanmadın demi oda şakaydı 😂
Kızım senin herşeyin şakamı ya😀😀😀
Hahahaha evett😄😄
Haydin iyi geceler bakem🙂
Sanda
Eylül nasılsın hayırlı akşamlar
yapilsin iyidir şaka
Ben sevmiyorum benim yapım böyle
eglenceli oluyor
Neysee