Adam hem tesettür modelliği ilanı koymuş hem model olmak için fotolarımı attım dşye bana dostum kaşar dedi. İğrenç adam derdi ne?

Tesettür modeli aranıyor diye ilan koymuş adam Antalya’dan ben de Antalya’da okuduğum ve hep bu işi hayal ettiğim için sevinip yazdım dün adam gözleriniz ve fiziğiniz çok iyi dedi 2 dk yürüyüşünüzü çekin sağ sol arka ve model bakışı yapın dedi video çektim 35 saniye sürdü 2 dkya sığacak bi şey bulamadım adam görüntülü aradı yarım saat uğraştırdı yürüyüşle ve sağ sağ sol arka yapmakla yüz bakış pozuyla ben de en sonunda iş yerinin falan resmini atmasını istediğimi yoksa güvenemediğimi tesettür modeli ilanı koyan çoğu yerin kadın vücudu görmek isteyen dolandırıcı olduğunu ve bunun çok kul hakkı olduğunu söyledim adam tamam kalk hadi kalk yürü diyor yok dedim kapattım gece ve bu sabah yine yazmış kardeşim ben netim seni çalıştırmak istiyorum diye ve ben de güvenmem için işyerinin resmi olması gerektiğini söyledim bana bu saate kadar naptın da uyumadın affedersin yazdı ben de pardon bunun hesabını bana annem babam bile soramaz yazdım ben sorarım yazmış iğrenç 36 yaşında masıl şişko bi dayı ya ben 23 yaşındayım ve ben de ramazanda çoğu genç sabaha kadar uyumaz ne iğrenç bi zihnin var ne alaka yazdım engellemiş normalden yazdım beni neden boşuna uğraştırdın kendimi bi amca beni taciz etmiş gibi hissediyorum dedim aradı sen bana bela mısın dedi iğrenç balgamlı dayı sesiyle senin psikolojin bozuk dedi ne psikolojisi bozuğu delil sunamadınız dedim bana o*sbu dedi ben de Abaza olan sensin o…bu bile sana bakmıyor ki genç kızları kandırmaya çalışıyorsun dedim kes lan kaşar dedi iğrenç herif ben kapalıyım ve dikkatliyim de arkadaşlar bu abinin benim vücuduma bakmayacaşjnj düşündüm zaten kapalıydım 36 yaşında şişko herif ya iğrençti sesi de cahil ezik tesettür modelliği verebilecek güce sahip değil o kadar cahil ezik ki kaşar diyo sırf model olmak istedim diye

Güncellemeler
+1 yıl
İğrenç 36 yaşında adamın bana kapalı elbisemle bakmasından bşle rahatsız oldum çok iğrenç ben küçük erkek severim ama bazılarının bacaklarını memelerini herkes görüyor yazık onlara
Adam hem tesettür modelliği ilanı koymuş hem model olmak için fotolarımı attım dşye bana dostum kaşar dedi. İğrenç adam derdi ne?