+1 yılEvcil güvercin su verebilir sin buğday varsa yer başka bişey yemez ekmek parçası da olanı yumuşayıp verebilir sin dışarı salarsan gündüz vakti o sahibine gider bu tür kuşlar gece ucmazlar bilgin olsun sabaha kadar misafir et
25 Yorumla- +1 yıl
@HakanUmraniye34 buğday evde yoktu bende bulgur , ekmek içi ıslatıp verdim birde Su koydum önüne evet uçmuyor zaten, evin içinde yürüyor sadece. Sabah olsunda duruma göre bakicam artık çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
İyi yaptın bakmak. istersen eğer kanatlarını bantlaman lazım sana alışır bir iki haftaya kadar sonra. artik salsanda gitmez yani
- +1 yıl
@HakanUmraniye34. Canım bilmiyorum ki o nasıl olucak ki evde kedim birde köpeğim var
- +1 yıl
Yani alışır sonuçta hepsi evcil hayvan sonuçta kısmet ayağına gelmiş güzel kuş yani
- +1 yıl
tamam peki çok teşekkür ederim ilgin için ağzına yüreğine sağlık 🙏😊
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok güzel ama bu ya güvercinler genellikle tohumlar, tahıllar, ekmek kırıntıları ve küçük böcekler gibi besinleri yerler. Beslenme alışkanlıkları genellikle yere dökülen yiyeceklerle beslenmek üzerinedir.
13 Yorumla- +1 yıl
@naninoblabla evet canım gerçekten çok tatlı tüyleri çok parlak birde ayak bileklerinde renkli yüzükler takili 😊 bulgur birde ekmek ıslatıp verdim su ile
- +1 yıl
Afiyet bal olsun tatlişe♥️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🥰❤️😘
+1 yılAy kıyamam çok da güzelmiş 🙂 bulgur yer diye biliyorum kuzum. Ayağında bisey var yakınlarda kuş besleyen biri varsa sorun mutlaka ❤️
14 Yorumla- +1 yıl
@wineandorange yaa hiç sorma canım balkona çamaşır asmaya çıkmıştım yerde duruyordu kaçmayinca aldım eve getirdim 😊 sanırım sahipli cins bir güvercin çünkü tüyleri çok parlak ve ayak bileklerinde renkli yüzükler takılı muhtemelen kafesten kaçmış 😊 ama ucmuyordu içinde sadece geziniyor yaralı filan mı bilmiyorum ki , merak etme canım bulgur , ekmek içi ıslatıp verdim su ile biraz yedi bakalım sabah olsunda duruma göre bakicam artık
- +1 yıl
Ay Allah senden razı olsun ya kalbi güzelim ❤️🙂🙏 Bizim terasa da bir kere buna benzer beyaz siyah karışımı gelmişti de çok hastaydı ve yaralıydi. Annem küçükken çok hayvan beslemis ben tam dokuncaktim izin vermemişti. Kendisi bir şekilde kuşu iyileştirip uçurmuştu. 🙂
- +1 yıl
@wineandorange 🙏🙏🥰😘❤️
- +1 yıl
❤️🙂🙏
+1 yılÇok tatlı
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🥰❤️
- +1 yıl
@kahvemavim. Hemde çok süslü baksana tüyleri çok parlak birde ayak bileklerinde renkli yüzükler takili muhtemelen kafesten kaçtı benim balkona geldi sahipli sanırım
- +1 yıl
Evet gördüm süslü🙂
- +1 yıl
Ama ayak bileklerine o nasıl takılmış ki bence hayvana eziyet o
- +1 yıl
@kahvemavimi. nternetten baktım Küçük yavru iken sadece cins güvercinlere takılıyormus büyüyünce de çıkartmıyormussun kuşun ırkını cinsini belirtmek amaçlı takılıyormus
- +1 yıl
Bu güvercinler cins ve pahalı güvercinlermis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok şirinmiş.. bana da böyle misafir gelse keşke. eskiden arada örümcek falan girerdi odama o bile gelmiyor artık sdfsd
10 Yorumla
+1 yılGoogle'dan aratsana ne yer diye. Pirinç, bulgur, lahana, bezelye, marul gibi şeylerden bahsetmişler. Dengeli beslemek önemli.
11 Yorumla- +1 yıl
tamam peki bakarım teşekkür ederim 🙏😊
+1 yılyakındanlar birinin evinden kaçmış olmalı. Sokak güvercini değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet cins bir güvercin ayak bileklerinde renkli yüzükler takıli baksana
- +1 yıl
tüyleri de parlak.
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvcil güvercin bu yolunu kaybetmiş galiba, sabah salarsan yuvasına döner.
13 Yorumla- +1 yıl
@Hayatİstanbul77 büyük ihtimalle canım ya kafesten kaçmış cins bir güvercin bir sabah olsunda duruma göre bakicam çünkü ucamiyor sadece geziniyor evin içinde kaçmıyor kediye köpeye yem. olur diye korkuyorum ya da araba filan ezerse üzülürüm
- +1 yıl
Yok zaten gece salma canım, sen yarın Bi bakarsın duruma göre, san kolay gelsin 😘
- +1 yıl
tamam canım teşekkür ederim 🙏💙🥰
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılBu kuş sahipli maviş bayağı iyiyse bir ev parası ediyor ona göre 😂
110 Yorumla- +1 yıl
@Cendere1910 yaaa hiç sorma canım balkona çamaşır asmaya çıktım bir baktım duruyor kaçmadı da alıp eve getirdim , bilmiyorum ki canım cins bir güvercin belliki çünkü çok parlak tüyleri var birde ayak bileklerinde renkli yüzükler var ama uçmuyor evin içinde sadece geziniyor yaralı mi bilemedim ki
- +1 yıl
O yaralidir olabilir kanatlarına bak ama onlar değerli oluyor bildim
- +1 yıl
Herhangi bir yara izi gözükmüyor kanatları açılıp kapanıyor
- +1 yıl
Elinde tut havaya at bakım belli eder ucamazsa
- +1 yıl
tamam olur canım sabah yaparım dediğini
- +1 yıl
Yap dediğimi buğday varsa buğday ver onu yerler
- +1 yıl
Buğday yok canım yarın alırım ama
- +1 yıl
Al onu yer maviş o aç kalır yoksa ölür birde sakat felan olmadini havaya fırlatarak öğren
- +1 yıl
tamam canım olur teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim maviş 🌹
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAman kedi pesine dusmesin de:) ne guzelmis 🥰
15 Yorumla- +1 yıl
@Birkirlangicmisali yok canım diğer hayvanlari odaya kitledim öyle saldım eve zaten ucamiyor çünkü sadece evin icinde geziniyor şimdi kedi kafesine koydum orada duruyor
- +1 yıl
Cok tatliymis🥰 sanslisiniz
- +1 yıl
@Birkirlangicmisali teşekkür ederim 🙏🥰😊
- +1 yıl
Ne demek🌺
- +1 yıl
🥰🙏😘❤️
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimin kümesinden kaçmişsa artık bilezikli , özel bir kuş sanırım
17 Yorumla- +1 yıl
Galiba çünkü ayaklarında renkli yüzükler var
- +1 yıl
Evet biraz su ve ekmek kırıntıları felan koy belki yorgun düşmüştür
- +1 yıl
@Sitemkarım olabilir canım bilmiyorum ki belli ki kafesten filan kaçmış sanırım cins bir guvercin ayak bileklerinde de renkli yüzükler var 😊 verdim canım ıslatıp ekmek kırıntısı biraz yedi daha çok su içti ama yinede önüne koydum yiyecek bakalım sabah olsun da
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Sanırım gitmiştir artık
- +1 yıl
Hayır kafesin içinde daha balkona koydum etrafa bakıyor
- +1 yıl
Kafes mi? Dinlenmiştir boş ver bırak gitsin
+1 yılOnu biraz misafir et en azından 3 gün sonra bırakırsın. Hem belki şans getirir
11 Yorumla- +1 yıl
@stajyer_mafya tamam öyle yaparım teşekkür ederim 🙏😊🙋
benim evede geliyorlar da yani balkona öyle uzun kalmıyorlar ekmek ufacığını bile yir şimdilik sorun olmaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sahipli sanki umarım sahibi endişe içinde kalmaz yarın evine geri döner :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evcil degerli bi kuş kumesten kacmis haberin ilsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Ooo o sahipli bir güvercin inşallah sana ve çocuklara uğur getirir
10 Yorumla
+1 yılBulguru öyle yemezse sıcak suya biraz ısla șișsin, Belki o zaman yer
16 Yorumla- +1 yıl
Ekmek ıslatıp ta versem olur mu
- +1 yıl
O da olur
- +1 yıl
Yedi mi 🙄
- +1 yıl
Evet Biraz yedi ekmek ufalayıp ıslatınca su çok içti ama tekrar koydum önüne teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim, Asıl ben teşekkür ederim, Eline koluna sağlık 🤗
- +1 yıl
Bu arada bişey soracaktım da, Bana ulașır mısın rica etsem 🙏 🤗
Gizli Üye(36-45)+1 yılcins bu sisizn evin yakınında biri besliyor olabilir kıymetli yani
12 Yorumla- +1 yıl
Evet canım öyle görünüyor sahipli sanırım çünkü ayak bileklerinde renkli yüzükler var ve çok parlak tüyleri var. Muhtemelen kafesten filan kaçmış benim balkona gelmiş
Cevap sahibi+1 yılevet öyle zaten miski cinsi diyen var ingiliz taklacısı diyen var. ama sizin evin orada illaki vardır fazla ucamaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılPahali olan kuşlara benziyor kimseye verme bazi kuşlar yüz binler ediyor haberin olsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 712 cevap paylaştı. Pişirdiklerinden verme hayatta kalma şansı olsun😂vereceksen dünkinden ver bari o daha tehlikesiz gözüküyor😂😂🤍
00 YorumlaBaska güvercini bu gördüğüm kadarıyla sahipli kümesten kaçırmışlar.
10 YorumlaBana verebilirsin besliyorum kendim
10 Yorumla
+1 yılkız gelen güvercininde senin gibi renkli jsjs
12 Yorumla- +1 yıl
@p-mb-donlusakir aynen yaa çok süslü baksana ayak bileklerinde renkli yüzükler takılı 😂😂
- +1 yıl
taklada atiyordur bu bak😂
Çok tatlı bu :)
13 Yorumla- +1 yıl
@mrkuzey yaa hiç sorma gece camaşır asacaktım balkonda yakaladım bunu sahipli cins bir guvercin galiba çünkü tüyleri çok parlak ve ayak bileklerinde renkli yüzükler takılı , muhtemelen kafesten filan kaçmış benim balkonuma gelmiş gece bulgur, ekmek ıslatıp verdim suyla
- +1 yıl
🙏🙏🙋
Evde mi hala bu kuş
13 Yorumla- +1 yıl
@alien9 evet canım kafese koydum gece balkonda duruyor birazdan buğday almaya gidicem ona
- +1 yıl
😊😊
Sahibi var bu güvercinin
15 Yorumla- +1 yıl
@mrt_5555 bilmiyorum ki canım belliki kafesten kaçmış çünkü ayak bileklerinde renkli yüzükler takılı muhtemelen öyle bir şey , ama ucmuyor nedense aldım eve getirdim sadece evin içinde geziniyor
- +1 yıl
@mrt_5555 Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🙏😊🙏
+1 yılÖyle misafire can feda
12 Yorumla- +1 yıl
@bosvergitsinn35 yaa hiç sorma canım birde çok süslü baksana ayak bileklerinde renkli yüzükler takılı ve çok parlak tüyleri var
- +1 yıl
Eveett😇
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. allahın misafiri her zaman bereketlidir.
11 Yorumla- +1 yıl
@ft06yl Aynen öyle çok haklısınız
Kaçmış demek ki
11 Yorumla- +1 yıl
@boavistaa muhtemelen öyle canım sahipli baksana ayak bileklerinde renkli yüzükler takılı muhtemelen kafesten kaçmış benim balkona gelmiş
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEh sizin eve yerleşmiş :D
14 Yorumla- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL yaa hiç sorma gülüm çamaşır asicaktim bir baktım balkonda duruyor kaçamadi da aldım eve getirdim bulgur su filan verdim evin içinde yürüyor sma uçmuyor bilmiyorum ki yaralı mi acaba anlayamadım ki
- +1 yıl
Pazartesi bir veterinere mi götürsen bilemedim
- +1 yıl
Bakalım sabah olsunda duruma göre hareket ederim çok tatlı bir şey cins bur güvercin belliki parlak tüyleri var birde iki ayak bileğinde renkli yüzükler var
- +1 yıl
Gördüm bebişim, ne yaptın?
Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Maşallah çok sevimli abla 😊
17 Yorumla- +1 yıl
Ya hiç sorma evet çok tatlı birde bileğinde renkli yüzükler var eve saldım uçamıyor nedense sadece yürüyor
- +1 yıl
Ne veriyim ben buna ne yer ki
- +1 yıl
Yavrum yem yokki gece vakti yemi nerden buluyum ki yarın alırım ama sabah olsunda
- +1 yıl
🙏🤗🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılPilavın yanında iyi gider ha yesek mi ne yapsak 😅😅
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayırlı olsun
10 Yorumla
+1 yılHahahah acayip olmuş biraz
10 YorumlaO kuş Sahipli ayağında halkası var
10 Yorumla"Baska" bu. gagasından belli.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Yem yiyiyormu?
13 Yorumla- +1 yıl
Evet dün buğday aldım ona
+1 yılSaldın mı?
12 Yorumla- +1 yıl
@guapomorena hayır canım almaya geldim bur iki gün dursun da salicam
- +1 yıl
Kendi isteğiyle gidene kadar kalsın :D
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tatlı ❤️
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🥰❤️
+1 yılTalih kuşu 😂
13 Yorumla- +1 yıl
@ne_diyem_carpe_diyem yaa hiç sorma canım balkona çamaşır asmaya çıktım güvercin sahibi oldum 😂 çok tatlı çok parlak tüyleri var birde ayak bileklerinde renkli yüzükler takili belli ki sahipli cins bir güvercin muhtemelen kafesten kaçtı benim balkona geldi
- +1 yıl
Milli piyango falan al 😂
- +1 yıl
@ne_diyem_carpe_diyem artık kader bana da gülüyor bee anne derim 🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yer bayağı güzelmiş
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Balkondan Eve alıp getirdim ama ucmuyor nedense sadece evin içinde geziniyor yaralı mi anlayamadım ki biraz bulgur, ekmek ıslatıp verdim su ile , bakalım sabah olsunda duruma göre bakicam
+1 yılDoğal hayatına müdahale etmen doğru değil
12 Yorumla- +1 yıl
Ama ucamıyor bırakayım da kedi ye köpeğe yem mi olsun
- +1 yıl
Ya o anda yorgunsa ya da iç bölgesinde hafif bir kanama yüzünden kanadını oynatmıyorsa?
Ne süslü birşeymiş o
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa hiç sorma Arif tüyleri çok parlak ve ayak bileklerinde renkli yüzükler takılı belliki sahipli cins bir güvercin muhtemelen kafesten filan kaçtı benim balkona geldi
Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı. O ne talihlisin kız
61 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Hoş gelmiş
11 Yorumla- +1 yıl
@Rascoln36 teşekkür ederim 🙏😊
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Çok tatlı
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun
10 Yorumla Çok güzel
10 Yorumla
+1 yılTavuk mu o
00 Yorumla
+1 yılYeseysin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem