Babamdan dayak yemem normal mi ya?

22 yaşındayım her gün ya annemden ya babamdan dayak yiyorum yiyorum. Kardeşim araya girmeseydi net ölmüştüm. Boğazım ağrıyor ilaç lazım dedim diye önce bağırıp çağırdı kıyamet koptu sonra dışarı gitti geldiğinde annem kapıyı açar açmaz bana bağırmaya başladı tüm bina mahalle duydu sonra odama geldi vurdu bana ya. Cidden çok biktim iftardan beri agzima bir şey süremedim su bile içemedim. Bu hayattan nasıl kurtulurum? Evleneyim diyorum en azından ayrı evde yasarim belki kocam olacak kişi iyi biri çıkar ama aday da yok ki hiç görücü gelmedi bana hayatım boyunca zaten kimse gelmez her gün deli gibi seslerimizi duyuyorlar ruh hastası bir aile diyecekler. Napicam ben cidden biktim valla ya niye azalaniyorum her gün. Cidden evden çıkmaya utanıyorum artık 1 2 arkadaşım var hiç görüşmek istemiyorum hepsi aşırı şanslı kızlar. Cidden çok biktim

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de üstüne suçlu bulundum şimdi yine azar işittim altı üstü boğazım kötü dedim diye kıyamet koptu boğazımın ağrısından öleydim de kimseye söylemeseydim vallahi ya hastalanmak da yasak ölelim daha iyi
Babamdan dayak yemem normal mi ya?