Güncellemeler
+1 yıl
Bir de üstüne suçlu bulundum şimdi yine azar işittim altı üstü boğazım kötü dedim diye kıyamet koptu boğazımın ağrısından öleydim de kimseye söylemeseydim vallahi ya hastalanmak da yasak ölelim daha iyi
22 yaşındayım her gün ya annemden ya babamdan dayak yiyorum yiyorum. Kardeşim araya girmeseydi net ölmüştüm. Boğazım ağrıyor ilaç lazım dedim diye önce bağırıp çağırdı kıyamet koptu sonra dışarı gitti geldiğinde annem kapıyı açar açmaz bana bağırmaya başladı tüm bina mahalle duydu sonra odama geldi vurdu bana ya. Cidden çok biktim iftardan beri agzima bir şey süremedim su bile içemedim. Bu hayattan nasıl kurtulurum? Evleneyim diyorum en azından ayrı evde yasarim belki kocam olacak kişi iyi biri çıkar ama aday da yok ki hiç görücü gelmedi bana hayatım boyunca zaten kimse gelmez her gün deli gibi seslerimizi duyuyorlar ruh hastası bir aile diyecekler. Napicam ben cidden biktim valla ya niye azalaniyorum her gün. Cidden evden çıkmaya utanıyorum artık 1 2 arkadaşım var hiç görüşmek istemiyorum hepsi aşırı şanslı kızlar. Cidden çok biktim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Son care gercekten emniyete basvurmak. Boyle hayat gecmez en azindan uzaklastirma verirlerse versin devlet birde seni koruma altina alsin baska turlu care yok
Yapamam öyle bir şey ya ailemi nasıl şikayet ederim hapse falan girer. Valla inşallah evlenirim en kötü ihtimal tek kişiden dayak yerim.
Onlar sana acimiyorsa sende onlara acima derim. Acima yetime koyar g*tune hesabi resmen
Yapamam ya
Degil tabi onlar la yaşama
Ya konuşmak ne kadar kolay ya bunu ben sanki hiç akil edememişim.
Para yönündenmi
20 yaşıma girecem aynıyım rahat ol
Valla çok biktim yemin ederim cidden bu hayatım devam edecekse öleyim daha iyi
Bak sana tavsiye verim ben paramı biriktirip amerikaya kaçak gitmeyi planlıyorum şu an 150 bin tl biriltirdim dahada biriktirmeye devam ediyorum bence sende seni kutaracak planlar yap asla evden kaçıcam diye evlenme mutlu olamazsın sonra
150 bin lirayı ben nerden bulayım bobregimi satsam o parayı bulamam.
Totel 550 bin tl falan lazım işe gir çalış bak ben sabah 6da uyanıyorum 10 11 gibi eve geliyorum bazende gelmiyorum seninde bir şeyleri başarman için cabalaman lazım
Izin veriyorlar sanki çalışmama
Zor o zaman kendine erkek aramaya bak
Kız olarak zaten kaçakçılarla tek başına yurt dışına kaçsam ya tecavüze uğrarım ya da bir yerde ölü bulunurum. Zaten çalışmama izin verselerdi evlenecek birini bulur kurtulurdum
Bana istek atsana sen
Dışarı çıksam bulurdum erkek çoktan bulurdum hatta 18 yaşında evlenmiş olurdum ama kimse yok ki şansıma odamın cami da yola değil tenhaya bakıyor. Bogulacagimi hissediyorum
Sen istek at bana bi
Polise şikayet et
Ya ne diyorsun sen ya
Ama sana yazık değil mi
Ya babama öyle bir şey yapamam
Tek çare evlenmek olmamalı 😥
Biri çıksa bi yasi hiç farketmez ilk gelenle evlenirdim ama o da yok kimse suratıma bakmıyor çalışmama izin de vermiyorlar okumama izin de vermediler çalışkan da bir kızdım. Telefon bile almadılar ben kendim biriktirdim 2 sene önce 700 liraya telefon aldım ama telefon demeye bin şahit lazım. Kamerası kırık ekran kırık ses de düzgün çikmiyor. Arkadaşımın da liseden beri telefonu var geçen sene babasına kırılmış da bilmem ne trip atmış babası gitmiş gönlünü almak için yeni telefon almış arkadaşlarımın hayatına bak bir de benimkine bak ya. Anlatıyorlar bunları yemin ederim hayatım boyunca kimseyi bu kadar kıskanmadım. Ben de hep babam ailem iyi bir şey eksik etmiyorlar diyorum.
Neden böyle ki
Bilmiyorum şimdi bir güzel dayak yedim tekrar dışarı çıktı babam. Anneme demişki döndüğümde yemek yemiş olsun. Şimdi de annem geldi diyor ki kalk yemek ye yoksa gelir yine döver ya. Hastayım yemek yiyesim yok zorla yemek yedirecek yetmezsem dayak yiyecem böyle hayat mi olur ya benim şansım niye böyle arkadaşım babasına trip attı babası gönlünü almak için yeni telefon aldı şu hayata bak ya bu hayatta kimse benim gönlümü almadı
Onlarda çok abartıyor sizinkilerinde piskolojik bir sorunu olabilir ya da hayatları cidden güzel gitmiyordur sen kaç yaşındasın
22
Ya sıkıntımız yokki aile içinde. Niye böyle yapıyorlar bilmiyorum valla artık üzüntüden kalbim duracak gibi hissediyorum. Az önce baya sağlam dayak yedim ama zerre kadar hatırlamıyorum nereme vurduğunu vücuduma baktım artık dayağa o kadar alışmışım ki iz bile yok sadece kafam çok ağrıyor ya saçımı çekti ya da vurdu oraya allahtan erkek kardeşim araya girdi yoksa gerçekten yanlışlıkla öldürürdü beni aşırı sinirli önünü göremiyor şimdi de kardeşimi alıp trafiğe çıktı korkuyorum kaza yapacaklar diye