Biri bana kötülük yaptı hala içim acıyor ve ağlıyorum ağladığımı da biliyordu ah etmiştim karısı çocuğu ölsün o ailesi dağılsın vs diye. bundan haberi yok tabi
Sonra bi gün kendi ağzıyla şöyle bişi duydum işlerim kötü gidiyor ah mı aldım diyorum diye. Benden bahsediyor tabi söylediğinde gerçeklik varsa
Bir söz okumuştum ah tutarsa sana haberi gelir diye. Ama ben işlerine değil ailesini kaybetsin diye ah etmiştim açıkçası işi ne alaka bu ne anlama geliyor tutuyor mu tutacak mı anlayamadım ben sizce?
Sonra bi gün kendi ağzıyla şöyle bişi duydum işlerim kötü gidiyor ah mı aldım diyorum diye. Benden bahsediyor tabi söylediğinde gerçeklik varsa
Bir söz okumuştum ah tutarsa sana haberi gelir diye. Ama ben işlerine değil ailesini kaybetsin diye ah etmiştim açıkçası işi ne alaka bu ne anlama geliyor tutuyor mu tutacak mı anlayamadım ben sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ah diye bir şey yok.. adalet yok çünkü dünyada
Evet ama her durumda adalet yok diyemeyiz
Ailesinin ne suçu var tanrı mısın sen ayrıca ne kadar kötüsün ya
Aynen canım çok kötüyüm ben hayırdır kimse ökmeyecek sanıyorsun galiba ölüm niye kişiye bir ceza olsun? Tanrı mısın demiş bi de ne alaka aw hani bilirsin belki çocuğundan çıksın diye bir söylem vardır o çocuktan çıkar ama çocuk suçlu olduğu için mi sence? Mal mal konuşuyorsunuz
İyi değilsin gerçekten
Hıhı
Bu nasıl bir beddua yazık
Beddua ve ah farklı canım önce sapla samanı ayırmayı öğren ayrıca canım yanmışsa haklıysam mağdursam beddua da ederim hayırdır sana ne battı?
Sen zaten ah etmemişsin ey akıllı den beddua etmişsin ah demek ahım üstünde bana yaşattığını yaşa gibi ya da Allah’a havale etmekdir sen önce ne yaptığını Nil sonra karşındakine laf et ve ah et beddua et hiç bir alakası olmayan krısı ve çocuğu ölsün diyorsun sana artık be yapmış bilemem ama ona beddua edemiyor eşine edebiliyorsun bu da senin acizliğin işte