Böyle babaya ne yaparsınız?

Benim babam denen pislik iğrenç sadist narsist biri. Annemle aşık olup evlenmişler kendi dul çocuklu fakirmiş annemi kendine aşık etmiş kadın genç güzel namuslu düğünsüz evlenmiş bunla. Annemin ailesi hiç istememiş ama annem kaçarım diye tehdit etmiş. Sonra ben doğunca işi bırakmış annem. Bu adam beni bir gün bile sevmemiş kabuk etmemiş ilgilenmemiş babalık yapmamış aynı evde yaşımı okulumu bile bilmezdi. Bir kere aynı sofrada yemek yemedik. Hep işi bahane edil gider arkadaşlarıyla gezer tozar tatillere giderdi annem de ekonomik özgürlüğün yok senin için çekiyorum diye evde ağlaya ağlaya mutsuz bana saldırırdı. Çok mutsuzdun hiç çocukluk yapıp şımartmadım babamdan her anlamda şiddet gördük ama annem asla ayrılmadı. Ben 3 okul bitirdim ettim işlere girdim ama hep mobbing uğradım düşük ücretler aldım zaten ekonomi belli tek maaşla geçinmek zor. Babam milyoner olmasına rağmen bana destek olmadı. Hastalansam doktor paramı bile vermiyordu ama oğluna 2 düğün yapıp para saçar. İnsanımlar cinsiyetçi bir pislik. Oğluna kral gibi davranır sevgi para saçar bana ölsen umrum değil der. Annem adamı bilerek boşamıyor ve hep onu arayıp bi şeyler istiyor benim için ya da kendi için adamı kullanmak için. Hani ben hayatımı feda ettim o da bi şeyler yapsın diye. Normalde ben bin kere desem adam bana su vermez ama annemden korkusu var para yüzünden ondan yapıyor ama ben de sinir oluyorum anneme kızıyorum boş ver isteme ya diye çünkü ne zaman muhattap olsak adam işi yapmıyor eksik kötü yapıyor ya da kavga gürültü koparıyor sinirimiz bozuluyor. Hani ondan bi şey istemeyelim diye bilerek sorun yaratıyor pislik herif. 70 yaşında bi de mal inş ölür bebekliğimden beri bunu diyorum.
Böyle babaya ne yaparsınız?