okulda birinden hoslaniyorum cocuk yakisikli ciddi erkeklerden. ciddi dedigim yani her kizin aradigi erkek tam. ama sorun su ki cocugun tanimiyorum pek sadece adini biliyorum ve nereli oldugunu bu Kadar. Sabah okulun bahcesinde yururken bir andaonu gordum karsidan bana dogru geliyordu. ve ayni giyinmistik ust siyah alt gri. tum karizmasi ile bana dogru yaklasiyordu. bende ciddi durdum dimdik yurudum baktim ki tam gitti bir anda bana ates basti. ve bilekligimle oynamaya basladim. o sirada ayni sinifta oldugumuz kizi gordum ve onunla Yanina kostum. ve ona X kisisinden hoslandigimi soyledim o dabaya sasirdi ve cok sansli oldugumu soyledi. Ben ve o baya yakisirmisiz birbirmize ve bana yardim edecegini soyledi. bu gun konusmami istedi onunla ama Ben pek cesaret edemedim arkadasimda bir seyler dusunucegini soyledi. iste o derste girdigimde Hemen o dersim hocasi ile konustum. ve sabahtan gecen olaylari anlattim ona ( hoca X kisisinden hoslandigimi biliyor) ve hocada bende sana yardim edicem X kisisine duygularini acman icin. sinifta girls yapti X kisisi hocam ve arkadasimin onu gordu ve iste Geldi dediler bana biranda bir ates basti yanaklarim al al oldu. resmen bosuna alllik surmusum yuzume. siralarimiza oturduk arkadasim bak ona dedi bende hyr bakmicam sacmalama dedim kas ile goz arasinda 1 saniyede baki verdim ona arkadasim Hemen yakaladi bakisimi aaaaaah diye bagirdi baktin ona dedi benimle yuz ifade tabi yine al al arkadasim ise kac defa baktigini sayicam dedi dur dedim ve Hemen yerimi degistirdim. bir ara tuvalette gittim geldigimde arkadasim nerelerdesin bak orada duruyor baksana ona dedi Hemen kactim sirama. tabi o sirada baya bir dusundum. ona acilip acilmama konusunda sonla arkadasimin buldum ve ona X kisinin yazmasini soyledim yazacagi sey ise ( bu kiz senden hoslaniyor ve seninle konusmak istiyor ne dusunuyorsun bu kiz hakkinda ) ve aksam ustu arkadasim yazdi cevabi suydu ( suanlik biriyle konusmuyorum tamamen kendime odakliyim bir iliskiye hazir miyim diye dusunuyorum o kiz hakkindaki dusuncem ise iyi birine benziyor ) bunlari duyar duymaz biraz mutlu oldum. sonra arkadasim onu isteyen cok kiz var dedi hep goruyorum kizlar onun pesinmde diye bana arkadasim dedi ve Şu an ne yapicagimi sordu bana bende arkadasima sunu dedim ( ona mesaj aticam simdilik arkadas olarak ilerleriz onunla zamanla belki bir seyler olur simdilik birbirmize tanimaliyiz Bence dedim) ve bunu soyler soylemez Hemen ona mesaj attim heyy diye Şu an ise bekliyorum onun mesajini cok merak ediyorum ne diyicek mesajima Geri donucek mi eger bana mesaj atarsa ne demeliyim taktik verin ve suanda 1 haftalik bir tatilin icersindeyiz 1 hafta sonra tekrar okula gidicez derste girdigimde nasil davranmaliyim sonucta get mesajima cevap verirse ve onunla konusmaya baslarsam okula Geri dondugumde nasil davranmaliyim taktik verin.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Önce sohbet et biri var mı? yokla sonra de ki biri senden hoşlansa hoşuna gider mi? bu cevaplardan sonra de bir şekilde ya de ya içinde tut
suanlik kimse ile konusmuyor ama ikinci sorunu sorarim ona
Bence ikisini de sor
okey
Bacım gılgamış destanı yazmışsın tebrik ederim
İşin özü seviyorsan git konuş bence
bilmiyorum ya sadece olayi anlattim sizlere ve taktik istedim taktigin icinde sag ol
Mesaja cevap verdi mi merak ediyorum
Bu arada vermediyse bile git konus cocukla gelecekte pisman olmazsin reddetse bile sahsen bende oyle olmustu
yok cevap vermedi ee normal haliyle gece Şu an uyuyordur kicok iyi birihocam bile cok iyi birine mesajina cevap vermemezlik yapmaz ya da konusmak istersen bile konusur seninle terslemez seni ya da ne icin benimle konusuyorsun falan demez dedi. ama cevap verirse mesaj ilk sana soylicem
Ayy cok merak ettimm umarim cok mutlu olursunuzzz
tesekkur ederim
Ben bile merakliyim yazicak mi diye
Rica ederimmm cok heyecan yapma kafani baska birseylerle dagit bence simdi bekleyince zaman gecmiyor
evet elim ikide bir telefona gidiyor mesajlara bakiyorum yok tekrar kapatiyorum 5 dk sonra tekrar bakiyorum ya
Bence yaz veya okulda cesaretini toplayıp öyle konuş
bilemiyorum denicem kendime guvenim var. sag ol
Bu saate bunu okumak yerine 20 paragraf çözerim
git coz
Arkadaşını aracı olarak koyma bence.
Ben koymadim kiz kendisi yardim etmek istedi mesaj atmasini istedim o da baya sevinerek karsiladi bu soyledigime
Yürü gitsin takılma oraya buraya.
diyorsun ha
Dedim bileee
ama hoslaniyorum
. Mesaj atmiyaydin iyiydi.
niye ki kalbimin sesini dinledim ve o an onu yapmam en mantikli sey oldugunu soyledi
merhaba bağyan de
bagyan ne be bayan olamsin o bir kere Ben erkekten bahsediyorum kizdan degil
nasılsın gari bayani de o zaman
daha guzel bir tavsiye verebilirsin bence
Aşkta pişmanlık acı verir, kalbinin sesini dinle
kalbim git konus ne olucaksa Olsun diyor yanmaya hazir resmen
Dedim ya kalbinin sesini dinle, zaten gayet doğal bir şey hoşlanıyorsan açıkça söyle
soylemeyi dusunuyorum zaten ama X kisisi hazir olup oldugunu bilmiyor yani arkadasima dedigi bu.
Aşk bu iş değil önceden hazır olduğunu bilemezsin, kapı çaldımı o an anlarsın hazır mısın değil misin, sen kapıyı çal bence
elim bir gidiyor kapiya bir Geri geliyor
Gerisi sana kalmış...