Aile & Toplum Kızlar öküz mü seviyorr sizcee? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diksiyonum iyi diye engelledi top dediler bana Güncellemeler+1 yıl Ya Kızlar öyle cevap vermezsiniz böyle susarsınız Kızlar öküz mü seviyorr sizcee? Cevapla Sevgi Soruları Engel Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet kızlar mağara adamı sever 0 0 Yorumla
arananvişnelilipss Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Diksiyonun iui diye engellediyse harbi aptal bu kız sanırım 😹 ne yapayım ben öküz gibi sövüp lanlı konuşan erkeği? 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Diksiyonum açıkçası normal sadece ince sadecekibar değilim bence Kızlar yozlaşmış herkes öküz kaba saba seviyor Yorumla arananvişnelilipss +1 yıl Manyakk o kızlar boş ver knks Yorumla Soran +1 yıl Manyak diyorsun sen nasıl ses tonu etkilenir seni Yorumla Soran +1 yıl Sessizlik kaba saba seviyorum demek anladım peki Yorumla arananvişnelilipss +1 yıl Diksiyon normal ses tonu hafif kalın kişiler Yorumla arananvişnelilipss +1 yıl Sessizliği kabaya yorman sacma Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim bi sustunuz öyle zannettim kalın ses size ne ifade ediyor Yorumla arananvişnelilipss +1 yıl her saniye burada değilim ondan yazmadım, kalın ses sadece hoşuma gidiyor diksiyonu iyi kibar kişilerde öyle ama kalın ses bi ayrı çekici Yorumla Soran +1 yıl Tamam hoşuna gidiyor ne katıyor ne hissettiyor olgun olması mı yoksa başka şeyler mi Yorumla arananvişnelilipss +1 yıl olgun olması sanırım🤷🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Anladım olabilir saygı duyuyorum sizin yaşınız kaçtı peki öğrenebilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Yaşınızı yazın çekinmeyin halka açık konuşamıyorsunuz 18 mi Yorumla arananvişnelilipss +1 yıl Çekindiğimi nereden çıkardınız Yorumla arananvişnelilipss +1 yıl Yaşım doğru 18 Yorumla Soran +1 yıl Çok susup geç yazıyorsunuz halkın tepkinden Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşındasın ise olgun ilgisi çekmesi gayet normal olgun da iögini çeker yaşlı da 30 yaşından 65 yaşına kadar ilgini çeker Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Madde var desen kollarından inmezler kanka bizim burada böyle direk amca soruyoelar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olum bu ne böyle sesim öyle değiştiremem ki öz güveni mi bu cahiller düşünüyor Yorumla
Daгкdesiгe_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bakma sen onlara kendileri kaybeder üzülme bea 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzülmedim niye üzüleyim şeyimde değil Yorumla
captain_jack Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sacma 0 87 Yorumla Soran +1 yıl Hiç siz Kızlar saçmasınız değil mi Yorumla captain_jack +1 yıl Ne? Yorumla Soran +1 yıl Sen hemcinslerinden soğutun mu Yorumla captain_jack +1 yıl Sogumak degil ama sacma bence diksiyonun iyi diye engelledilerse illa bisey yapmisindir Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir şey yapmadım bana iftara atıyorsun ama Yorumla captain_jack +1 yıl Ndden engellediler o zamn? Yorumla captain_jack +1 yıl Sebep ne Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim saçma sapan şekilde diyorum Yorumla captain_jack +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl İnanmıyor birde ya sen hangi Erkeklerden etkilenirsin Yorumla captain_jack +1 yıl Inanmiyorum demedim lafi nerenle anliyosun sen ya Yorumla Soran +1 yıl Pek isen nerenle anlıyon beni tersliyorsun sürekli Yorumla captain_jack +1 yıl Terslemedim diksiyonun nasil? Yorumla Soran +1 yıl Normal ince senin Yorumla captain_jack +1 yıl Normal Yorumla captain_jack +1 yıl Kiz sesi fibi mi? Yorumla Soran +1 yıl Yok o kadar da değll normal ince kötü mü sence Yorumla captain_jack +1 yıl Kötü degil Yorumla captain_jack +1 yıl Bazıları kalin sever bazilari ince ama bunun icind3 engellemek sacma bu Yorumla Soran +1 yıl İşte onu diyorum anlamıyorsun sevmeyebilir ama engellemesi olmadı sein hangisi çekiyor Yorumla captain_jack +1 yıl Bilmem Yorumla captain_jack +1 yıl Kulaga hos geliyosa ok Yorumla Soran +1 yıl Bi seçim yap işte sana fark etmiyor herhalde yaş kaçtı Yorumla captain_jack +1 yıl Sanane Yorumla Soran +1 yıl O sizin etkilenmesine bağlı o halde karışık olabilir Yorumla captain_jack +1 yıl Aynen de yasim. ne alaka tanismak istmeiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne tanışması deli misin sadece sohbet olsun diye senle tanışmaya meraklı değilim sen kapalı mısın Yorumla captain_jack +1 yıl değilim Yorumla Soran +1 yıl Yani yaşını sormak mu sizi mi yürüyorlar yaşınızı sorarark Yorumla captain_jack +1 yıl 18 Yorumla captain_jack +1 yıl Baska da bisey sorma Yorumla captain_jack +1 yıl Sesini atarsan yorumalrim ama Yorumla Soran +1 yıl Niye sesime göre mi yorumlayacaksın sen nasıl çeşit değişiksin anlamadım ki Yorumla captain_jack +1 yıl Sorudugun soruya bak mk once Yorumla Soran +1 yıl Sen bu kafayla ailene yönelirsin belli ki çok seni kezbann yetiştirmişlerrr Yorumla captain_jack +1 yıl Ne alakaaaaaa yaaaaa Yorumla captain_jack +1 yıl Tanimiyosun bile Yorumla Soran +1 yıl Ne tanımaması bana sana ne yorum yapma kim diyor Yorumla captain_jack +1 yıl Anlamiyorum cumlelerini biraz duzfun yaz Yorumla Soran +1 yıl Kızım sakat mısın bana diyene bak duzfun yaz :d Yorumla captain_jack +1 yıl Ben gayet duzgunce yazdim bence sen yazdıklarını bi oku Yorumla Soran +1 yıl Sende oku bi yanlış yazıyorsun hem de orta doğu kafasıyla Erkeklere karşı ağırdan satıyorsun kendibi ifade edemiyorsun Yorumla captain_jack +1 yıl Hic oyle biri degilim alakam yok ama istedigini dusunebilirisn Yorumla Soran +1 yıl Nasıl değilsin hiç sevgilin olmadı mı Yorumla captain_jack +1 yıl Olmadi Yorumla captain_jack +1 yıl Oldu Yorumla Soran +1 yıl Olmadı oldu 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Karar ver olgunlara ilgin var mı Yorumla captain_jack +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşında isen büyüklere olması doğal hangi yaş 50 60 mı Yorumla captain_jack +1 yıl O kadar da degil 35 40 Yorumla Soran +1 yıl Tamam oda olur dediğim de olur çünkü yaşın gereiği ne kadar büyük olsa o kadar ilgini çeker Yorumla captain_jack +1 yıl Aynenn Yorumla Soran +1 yıl Bu normal durum inanmadın mı bana seni etkileyen olursa yaqşı önemsiz kalır yaşıtların ilgi çekmiyor Yorumla captain_jack +1 yıl Oyle Yorumla Soran +1 yıl Eh tamam işte olgun sevdiğin için yaşlı da çekebilir kaç kilosun o halde Yorumla captain_jack +1 yıl 54 Yorumla Soran +1 yıl 54 zayıfsın sanki boy kaç seni merak ettim valla peki kilon genetik mi Yorumla captain_jack +1 yıl 170 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Erkekte göbekli olmalı düz mü Yorumla captain_jack +1 yıl Düz Yorumla Soran +1 yıl Çok soru sordum farkındayım bi Erkek nasıl etkilenir o an anlık şeyler Yorumla captain_jack +1 yıl Bencede cok sordun Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Ama sen bana sormuyorsun sen sor işte ya da herkese açık konuşumuyorsun şey yaptımm tkpp att orada gelll Yorumla captain_jack +1 yıl Yok sor burdan elimden geldiginxe cevaplarım Yorumla Soran +1 yıl Neden ne oldu ya orada gelince ne oluyor Yorumla captain_jack +1 yıl ne sorcaksin Yorumla Soran +1 yıl Yani abazan değilim senden bir şey talap etmem ki yanlış anlamadın peki dede ile ilişki yaşamak isterdin Yorumla captain_jack +1 yıl Hayir yaa Yorumla Soran +1 yıl Ne demek hayır çok mu yaşlı mı Yorumla captain_jack +1 yıl Evet.. Yorumla Soran +1 yıl Ama ya seni etkilerse ya da bi bakmışsın temas olmuş bir şey görürsün kaza olarak her şey olarak ne olacağını bilemezsin ki Babanla aorunlar yaşıyor musun Yorumla captain_jack +1 yıl Hayir Yorumla captain_jack +1 yıl Sen kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl Sana kaçlık lazım Yorumla captain_jack +1 yıl Bisey lazim oldugundan degil sordum adece Yorumla Soran +1 yıl Hayır o yönden değil ya sen yanlış anlıyorsun herşeyi yaş önemsiz mi sana Yorumla captain_jack +1 yıl Bilmem. Yorumla Soran +1 yıl Bak herkese açık konuşamıyorsun gel gel diyorum gelmiyorsun orada rahat konuşursun senden bir şey istemem konuşuruz sadece Yorumla Soran +1 yıl Sadece büyükler tek mi ilgini çekiyor Yorumla captain_jack +1 yıl Yaz tamam Yorumla captain_jack +1 yıl Her soruna cevap vermem ama Yorumla Soran +1 yıl Ben o bildiğin Erkeklerden değilim rahat ol ya tkp et atayım o halde yoksa atılmaz Yorumla captain_jack +1 yıl Takip et gizlsiin Yorumla Soran +1 yıl Ettim nickiim P ile başlıyor Yorumla captain_jack +1 yıl Senyaz ben yazamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam da sen tkp etmeden atılmıyor çünkü takp ettiklerin atabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet kızlar mağara adamı sever
Diksiyonun iui diye engellediyse harbi aptal bu kız sanırım 😹 ne yapayım ben öküz gibi sövüp lanlı konuşan erkeği?
Diksiyonum açıkçası normal sadece ince sadecekibar değilim bence Kızlar yozlaşmış herkes öküz kaba saba seviyor
Manyakk o kızlar boş ver knks
Manyak diyorsun sen nasıl ses tonu etkilenir seni
Sessizlik kaba saba seviyorum demek anladım peki
Diksiyon normal ses tonu hafif kalın kişiler
Sessizliği kabaya yorman sacma
Ne bileyim bi sustunuz öyle zannettim kalın ses size ne ifade ediyor
her saniye burada değilim ondan yazmadım, kalın ses sadece hoşuma gidiyor diksiyonu iyi kibar kişilerde öyle ama kalın ses bi ayrı çekici
Tamam hoşuna gidiyor ne katıyor ne hissettiyor olgun olması mı yoksa başka şeyler mi
olgun olması sanırım🤷🏻♀️
Anladım olabilir saygı duyuyorum sizin yaşınız kaçtı peki öğrenebilir miyim
Yaşınızı yazın çekinmeyin halka açık konuşamıyorsunuz 18 mi
Çekindiğimi nereden çıkardınız
Yaşım doğru 18
Çok susup geç yazıyorsunuz halkın tepkinden
18 yaşındasın ise olgun ilgisi çekmesi gayet normal olgun da iögini çeker yaşlı da 30 yaşından 65 yaşına kadar ilgini çeker
Madde var desen kollarından inmezler kanka bizim burada böyle direk amca soruyoelar
Olum bu ne böyle sesim öyle değiştiremem ki öz güveni mi bu cahiller düşünüyor
Bakma sen onlara kendileri kaybeder üzülme bea
Üzülmedim niye üzüleyim şeyimde değil
Sacma
Hiç siz Kızlar saçmasınız değil mi
Ne?
Sen hemcinslerinden soğutun mu
Sogumak degil ama sacma bence diksiyonun iyi diye engelledilerse illa bisey yapmisindir
Hiç bir şey yapmadım bana iftara atıyorsun ama
Ndden engellediler o zamn?
Sebep ne
Ne bileyim saçma sapan şekilde diyorum
Aynen
İnanmıyor birde ya sen hangi Erkeklerden etkilenirsin
Inanmiyorum demedim lafi nerenle anliyosun sen ya
Pek isen nerenle anlıyon beni tersliyorsun sürekli
Terslemedim diksiyonun nasil?
Normal ince senin
Normal
Kiz sesi fibi mi?
Yok o kadar da değll normal ince kötü mü sence
Kötü degil
Bazıları kalin sever bazilari ince ama bunun icind3 engellemek sacma bu
İşte onu diyorum anlamıyorsun sevmeyebilir ama engellemesi olmadı sein hangisi çekiyor
Bilmem
Kulaga hos geliyosa ok
Bi seçim yap işte sana fark etmiyor herhalde yaş kaçtı
Sanane
O sizin etkilenmesine bağlı o halde karışık olabilir
Aynen de yasim. ne alaka tanismak istmeiyorum
Ne tanışması deli misin sadece sohbet olsun diye senle tanışmaya meraklı değilim sen kapalı mısın
değilim
Yani yaşını sormak mu sizi mi yürüyorlar yaşınızı sorarark
18
Baska da bisey sorma
Sesini atarsan yorumalrim ama
Niye sesime göre mi yorumlayacaksın sen nasıl çeşit değişiksin anlamadım ki
Sorudugun soruya bak mk once
Sen bu kafayla ailene yönelirsin belli ki çok seni kezbann yetiştirmişlerrr
Ne alakaaaaaa yaaaaa
Tanimiyosun bile
Ne tanımaması bana sana ne yorum yapma kim diyor
Anlamiyorum cumlelerini biraz duzfun yaz
Kızım sakat mısın bana diyene bak duzfun yaz :d
Ben gayet duzgunce yazdim bence sen yazdıklarını bi oku
Sende oku bi yanlış yazıyorsun hem de orta doğu kafasıyla Erkeklere karşı ağırdan satıyorsun kendibi ifade edemiyorsun
Hic oyle biri degilim alakam yok ama istedigini dusunebilirisn
Nasıl değilsin hiç sevgilin olmadı mı
Olmadi
Oldu
Olmadı oldu 🤣🤣
Karar ver olgunlara ilgin var mı
Evet
18 yaşında isen büyüklere olması doğal hangi yaş 50 60 mı
O kadar da degil 35 40
Tamam oda olur dediğim de olur çünkü yaşın gereiği ne kadar büyük olsa o kadar ilgini çeker
Aynenn
Bu normal durum inanmadın mı bana seni etkileyen olursa yaqşı önemsiz kalır yaşıtların ilgi çekmiyor
Oyle
Eh tamam işte olgun sevdiğin için yaşlı da çekebilir kaç kilosun o halde
54
54 zayıfsın sanki boy kaç seni merak ettim valla peki kilon genetik mi
170
Anladım Erkekte göbekli olmalı düz mü
Düz
Çok soru sordum farkındayım bi Erkek nasıl etkilenir o an anlık şeyler
Bencede cok sordun
😅😅 Ama sen bana sormuyorsun sen sor işte ya da herkese açık konuşumuyorsun şey yaptımm tkpp att orada gelll
Yok sor burdan elimden geldiginxe cevaplarım
Neden ne oldu ya orada gelince ne oluyor
ne sorcaksin
Yani abazan değilim senden bir şey talap etmem ki yanlış anlamadın peki dede ile ilişki yaşamak isterdin
Hayir yaa
Ne demek hayır çok mu yaşlı mı
Evet..
Ama ya seni etkilerse ya da bi bakmışsın temas olmuş bir şey görürsün kaza olarak her şey olarak ne olacağını bilemezsin ki Babanla aorunlar yaşıyor musun
Hayir
Sen kac yasindasin
Sana kaçlık lazım
Bisey lazim oldugundan degil sordum adece
Hayır o yönden değil ya sen yanlış anlıyorsun herşeyi yaş önemsiz mi sana
Bilmem.
Bak herkese açık konuşamıyorsun gel gel diyorum gelmiyorsun orada rahat konuşursun senden bir şey istemem konuşuruz sadece
Sadece büyükler tek mi ilgini çekiyor
Yaz tamam
Her soruna cevap vermem ama
Ben o bildiğin Erkeklerden değilim rahat ol ya tkp et atayım o halde yoksa atılmaz
Takip et gizlsiin
Ettim nickiim P ile başlıyor
Senyaz ben yazamiyorum
Tamam da sen tkp etmeden atılmıyor çünkü takp ettiklerin atabilir