Peki bu tablo nedir?
Erkekleşti mi? Erkeklerden farkınız nerde kaldı hanımefendiler, çüçekler.

Peki bu tablo nedir?
Erkekleşti mi? Erkeklerden farkınız nerde kaldı hanımefendiler, çüçekler.

Her çiçekten bal almak lazım. Daha güzel. Birine bağlı kalmak mantıksız. Kadınlar zaten kötü varlıklar. Sevme potansiyelleri çok düşük. Konuları uzatır alttan almazlar seni kendinden düşük görürler. Erkek nefreti vardır hemen hemen hepsinde.
Bana somurtan kızla buluştuğum günün akşamı bir erkek arkadaşımla bulusmustum yeminle aynı gün hem dibi gördüm hem terapiyi gördüm. O kız öyle iticiydi ki cidden o erkek arkadaşımla biraz lafladık toparladim kendimi.
Erkekler daha insani kadınları görünce, tanıyınca.
Özellikle instaya falan çok foto atan kadından, kafanı karıştıran kadından uzak dur erkek arkadaşım. Kısıtladigin kadın sana "benim hayatıma karisamazsin" diyorsa yedektesin.
"Sana guvenmeden seninle yatmam" diyorsa ve sen aylarca cinsellik yaşayamıyorsan yedektesin, gözünü aç. Sen bir para kaptiransin, o seni kullanıyor, bardaki herife, ona buna veriyor seni de kullanıyor. Kadınlar duygusal olarak güvende hissettikleri erkeklere her zaman şart koyarlar
Cevap
4Cevap
çiçekler bazıları
Öğle gerçekten site bile evli kadın kaynıyor
Her insan kendine yakışanı yapıyor devir değişti felan behane insanların içindeki daha kolay dışa vurdu o kadar
Böcek kapan çiçek türü varya onlardan çoğu %10 olan kaliteli kadınlar anason gibi huzur kokar
Allah bunları ıslah etsin. Ya ama sadece kadınları değil böyle düşünen bazı erkekler de var.
Erkekler yüzünden
Dedi çok güvenilir olan erkek cinsi. 😅😅
bu meselelerden, artık erkekler evlenmek istemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?