- 1 yıl
Tam bana sorulması gereken bir soru, çünkü ikisine de sahip değilim, en büyük benim, kardeşlerim var lakin abla olmak değil de benim de bir ablam olmasını isterdim, erkek kardeşimiz yok, haliyle abim de yok, abim olmasını istemezdim bence, medeni olacağını düşünmüyorum çünkü ve erkekler sanki çok düşkün olmuyor kök ailesine, evlenince aslında kız değil de erkek gidiyor, herkes yerinde bahtiyar olsun, mühim olan o lakin ben bunlardan da sebep ablam olmasını isterdim, abla anne yarısı ya, kız kardeşler daha düşkün oluyor birbirine hem, daha çok düşünülen, sevilen, üzerine titrenen olmak istediğim için ablam olsun isterdim, çünkü ablalar daha çok seviyor, düşünüyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef bende en büyük oluyorum keşke ablam olsaydı diyorum ve gerçekten abla çok başka bir şey bende bu yüzden ablam olsun isterdim
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı. 2 abim var bi abla isterdim ablam yok ama ben ablayım. Birinin de beni kardeşimi düşündüğüm gibi düşünmesine çok ihtiyacım oldu. 2 abime bile ben ablalık ettim hep annemin gölgesi olmak zorunda kaldım. Bir ablam olsaydı bu yükleri ben çekmeyecektim. Ama bu sefer de ablam çekecekti ya neyse iyi ki yokmuş belki de istesinden gelemeyecekti.
43 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- 1 yıl
İkisi de olan ne istemeli Peki 🙄
ikisinin de ayrı güzelliği var bsns göre ikisine de sahip olduğum için mutluyum ama eğer olmayıp birini seçme şansım olsaydı abla daha ağır gelirdi sanırım anne yarısı gibi bir şey çünkü benim için
11 Yorumla - 1 yıl
Seçme şansım yoksa abim olsun istemezdim yokta zaten 🤣🤣 kız kardeşim var iyi ki aşkım her şeyim 🌸❤️ aramızda 1 yaş olduğu için ablam da sayılır bir nevi bir de evli olduğu icin artık ben senin ablanım ona göre ha diyor mdmdmdjdjd
215 Yorumla- 1 yıl
Olsa **
- 1 yıl
Öyle oldu biraz bekarken aşırı tembeldi çünkü jsjsjdjsjss
- 1 yıl
Bayağı yaradı iyi ki evlenmis canım ablam ksndndms
- 1 yıl
Hayır bu yönden düşününce hüzün çöküyor 😐 neyse ki evler yakın da istediğim zaman dibinde bitebiliyorum🤣🤣
- 1 yıl
Evli değilken de böyleydi her an dipdipe mıç mıç annem dostumu , arkadaşımı, sevgilimi, her şeyimi doğurmuş sağ olsun umarım tüm kardesles birbirinin değerini bileeerr🙏🙏🌸
- 1 yıl
Yaaa oylesi de daha rahat oluyor bazen 🤷♀️
- 1 yıl
Daha da mutlu olursun umarım 🙏🌸
- 1 yıl
Rica ederim, teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok kararsız kaldım ya. Hem abim olsun isterdim hemde ablam. 2 kardeşimi de vereyim bana bir abla bir abi versinler. Çoluk çocukla uğraşılmıyor geberteceğim artık. Ablalıktan istifa edeceğim, biri bana abla abi fırlatsın.
11 Yorumlau
1 yılBen her zaman Ablam olmasını istemiştim. çünkü abim olsaydı anlaşamazdım muhtemelen ama karşı cins figürü olması.. bilmediğim ya da zorlandığım yer de bir kızla konuşmak dertleşmek anne yarısı gibi görmek daha güzel olurdu..
13 Yorumla- 1 yıl
Bende böyle düşünüyorum dostum abla daha iyi olurdu
- 1 yıl
Teşekkür ederim dostum
- 1 yıl
rica ederim brom
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Abim olmasını çok isterdim ama m@l olmayacaksa. Mesela şu anki erkek kardeşim abim olsaydı ya onun boğazını keserdim ya kendi bileklerimi. Hayallerimdeki abi olacaksa kesinlikle abi
21 Yorumla- 1 yıl
Ablası olan abi abisi olan abla der
Benim iki ablam var sorsan kardeşte derim abide derim
Olmayan şeylere karşı içimde özlem var yapacak bişi yok11 Yorumla Abim var sadece ve bundan hiç rahatsız olmadım. Belki ablam olsa bu kadar iyi anlaşamayacaktık. Ayrıca kıyafetlerimi paylaşmak zorunda olmamak da fazlasıyla güzel :))
13 YorumlaBir erkek kardeşim var abim gibidir zaten. Onun varlığında hiç kız kardeş erkek kardeş yokluğu ve ihtiyacı duymadım ama bir seçenek daha olması gerekiyorsa ablam olsun isterdim 🌸
12 YorumlaAblam olsaydı her şey farklı olurdu. Bütün yükü onun üzerine atıp kaçardım demek isterdim ama kıyamazdım. En azından paylaşırdık ve hiçbir koşulda büyük olmak zorunda kalmazdım.
13 YorumlaBende ikiside var hepsi abim olsun isterdim abilerim aslan gibi varlıklar Allah başımdan eksik etmesin kurban olurum ben onlara 💗
21 Yorumla- 1 yıl
Abim olsun isterdim birazda ben para isteyim abi paraaa diye ağlayım ya kardeşim soydu beni o hissi bende tatmak istiyorum
13 Yorumla- 1 yıl
İlk isteyince yok diyorsun sonra kıyamayıp veriyorsun dimi 😃
Abim olmasini isterdim. Arkadaslarimin cogunun abisi var ve aralarindaki iletisimi gorunce insan ozeniyo ya
11 Yorumla- 1 yıl
Abim olsun isterdim ve Allah'ıma şükür ki bir sürü kuzenim (abim) var. Onların abilikleri yetiyor vs
11 Yorumla - 1 yıl
abi isterdim
gerçekten en büyük çocuk olmak çok yorucu.
abim olsaydi en azından severdi beni belki değer gosterirdi11 Yorumla - 1 yıl
İkiside var bişeye yaramıyorlar tek çocuk olmayı tercih ederdim. Teki küçüğüz diye sigara almaya yollar teki tüm sırrımızı apartmana yayar 😂
11 Yorumla Bu hayatta kimseye özenmedim ablası olanlara özendiğim kadar 🥹 ne abla ne kız kardeş ikisi de yok 😥
11 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten öyle abla çok farklı
- 1 yıl
Benim ablam benim canım iyi ki var abi eksikliği hissetmiyorum ablam yetiyor annemden sonra anne yarım
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle o benim annem gibi
u
1 yılBen böyle iyiyim abla olmak güzel, abla veya abi istemezdim. Büyük olup onları koruyup kovlamak ve saygi görmek güzel.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet çok güzel
- 1 yıl
Ablam olsun isterdim. Çünkü, arkadaş sırdaş olurdu bana, ilk sorunum olduğunda ona söylerdim. Akıl verirdi, aynı kıyafet makyaji yapardık.
11 Yorumla m
1 yılBir abim varmış ama bebekken kaybetmişiz.. Yaşamasını çok isterdim.. Bir de ablam olsaydı daha ne isterdim..
12 Yorumla- 1 yıl
Amin inşallah.. 😔
- 1 yıl
Bir ablam var abim hayatta değil maalesef. Erkek kardeşim olsa fena olmazdı
22 Yorumla- 1 yıl
🙏🏼
Büyük olmaya devam etmek isterim.. Abim, ablam olmasını çekemem hele ki abi..😃
33 Yorumlam
1 yılÇok şükür abimde var ablamda Allah eksik etmesin
22 Yorumla- 1 yıl
Evet çok güzel şükür:)
u
1 yılAbim olsaydı diyorum bazen de sonra hemen vazgeçiyorum 😂
212 Yorumla- 1 yıl
İki tane erkek kardeşim var :D onlara gücüm yetmiyor zaten dfjfd
- 1 yıl
30 ve 26 :D
- 1 yıl
Değiller tabii :D Allahtan 30a girecek olan evli de kurtulduk djdjjs
- 1 yıl
Benim yüzümden değil sarısın sen sarı :D
- 1 yıl
Ne gibi :D geveze sarı sjdj
- 1 yıl
Değilsin diye öyle demiyorum zaten shdjs
Abim var da bi ablam olsaydı da tüm yükü ben sırtlamasaydım üf
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı. 4 tane abim var net abla isterdim ya, hayvan sürüsüyle büyüdüm evde resmen 🤧
13 Yorumla- 1 yıl
Hepsi mevcut çok şükür 🙏 5 kardeşiz üç ablam ve bir abim var ben en küçükleriyim 😂
12 Yorumla- 1 yıl
🙏🙏🙋
- 1 yıl
Ikiside var kizkardeşim erkek kardeşim de var ama gel gör ki konusuyormuyum hayir
11 Yorumla - 1 yıl
İkisini de istemezdim ya en büyük çocuk olmak en güzeli
12 Yorumla- 1 yıl
söz geçirmek diyorsun :D
- 1 yıl
E zaten 😂
Zaten abim var. Ablam olsaydı da iyi olurdu ama abim de kalabilir :d
12 Yorumla- 1 yıl
Abla olmak güzel ama kardeş tarafında da olmak isterdim. Bir ablam olması güzel olabilirdi.
21 Yorumla - 1 yıl
Bir kaç tane ablam olmasını çok isterdim şöyle 3-4 tane filan. maalesef işte.. 😄
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkişini de şeçmiyoyum miraş hakkım daha çuk artay kaydişi napim abiş
12 Yorumla- 1 yıl
Cevabini biliyorsun:)
Abim olsun isterdim.
11 Yorumla u
1 yılAbim var, ama ablam olsun istemezdim... faydası olmazdı abiden bir şey görmedim çünkü
13 Yorumla- 1 yıl
Yok istemezdim😀abimden dolayi onun da faydasi olmazdi düşünüyorum
Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. İkiside var maalesef. Üstüne bir de kardeş var maleseff😥
15 Yorumla- 1 yıl
İkisi de var. Ama ben bı abiden yanayım..
12 Yorumla- 1 yıl
3 tane var bana yeter
- 1 yıl
Ablam var zaten . Abim veya erkek kardeşim olsaydı da isterdim aslında.
11 Yorumla Abim var. Bir de ablam olsun isterdim. Abim benimle değil ablamla uğrayırdı belki shjj
11 Yorumla2 tane ablam var, erkek kardeşim en küçüğümüz oluyor hepsi canımın içi.. Abi de isterdim ama..
12 Yorumla- 1 yıl
Şükürler olsun ikisi de var hatta bingo bir de benden küçük var ortanca olmanın faydaları 💃
15 Yorumla- 1 yıl
Bu doğru olabilir çünkü hayatta genelde şans hiç benden yana olmaz hep yokuşlu ve zorlayıcı davranır. Abla abi de bi yere kadar neticede ajskdkdkfkflflflf
- 1 yıl
Öyle de demeyeydin iyiydi be belki şansının farkında değilsindir kimbilir :))
- 1 yıl
Ablam var ve iyi ki var, bir abim olsun da isterdim ama ablamı tercih ederim.💁🏼♀️
13 Yorumla- 1 yıl
Diğerini bilmediğim için bence de öyle fjfj
- 1 yıl
İkisi de yok ama ablam olsun isterdim abla çok bambaşka bir şey abiden daha ötede
11 Yorumla Ablam olsun isterdim. Hayatta her şeyi çekinmeyen danışabileceğim bir ablam olsun isterdim.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkisi de var hangisini çok seviyorsun dersen abim bir tık öndedir 😀
11 Yorumla- 1 yıl
Her ikisi de mevcut bende kardeşim olmasını isterdim sonuncu çocuk olmaktansa
11 Yorumla - 1 yıl
Çok büyümüşsün küçük kardeşim hadi sarıl abine
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
İkisi de var bi faydaları yok bana aksine zararlarını gördüm
11 Yorumla Erkekler ablA kadınlar abi demiş hep.
Bnde abim olsun isterdim sma etkek kardesimt var ondan da memnunum
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Direk kardeş istemezdim.
Bıktım artık onlardan. Tek çocuk olmak vardı şimdi.
11 Yorumla - 1 yıl
anne ve özellikle de bir babam olmasını isterdim düştüğümde elimden tutacak
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abim var iyimi de var , ama bir kız kardeş olabilirdi fena olmazdk
10 Yorumla- 1 yıl
Abim yok ablam var sadece ama iyi ki de ablam var değişmem
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Şöyle 6-7 ablam olsaydı kendimi maaşa bağlardım mesela.
10 Yorumla- 1 yıl
Abim var zaten ve kendisi hayatı bana zehir etti. O yüzden ablam olsun isterdim
10 Yorumla - 1 yıl
Ablam var abi istemezdim ama minnak zorbalık yapacağım bir kız kardeşim olsun isterdim.
10 Yorumla - 1 yıl
2 abim var isteyen olursa 1 abla ya da kız kardeş karşılığı verebilirim. Alıcılar özelden yazabilir.
10 Yorumla Ablam. Beni her ne olursa olsun koruyup kollayacak bir abla isterdim
10 Yorumla- 1 yıl
Abim var, memnunum ama bazen birde ablam olsa nasıl olurdu diye merak etmiyorum değil.
10 Yorumla Evin en büyüğü benim fakat buna rağmen seçme şansım varsa güzel bir ablam olsun isterdim.
10 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi