Doğum anı müthiş bir an...
Tüm çığlıklar ve sancılardan sonra bebeğin rahminizden çıkışı ve ilk merak edilen soru :
Yaşıyor mu? sağlıklı mı?
Poposuna atılan ilk tokat ve şimdi bana neden vurdun diye şaşıran bir bebeğin ilk ağlaması :)
Henüz eşiyle bağını bile koparmadan karnınızın üstüne yüz üstü bırakılıvermesi...
Minik elini yüzüme dogru uzatışı ve ilk "merhaba" mız...
Hoşgeldin anneciğim derken dökülen gözyaşlarım...
Yıkanıp paklanıp cicilerini giyip nazlı nazlı geri gelişi :)
Tüm ailenin merakla o sevinçli bekleyişi.. Elden ele kucaktan kucağa dolaşmalar...
Aman öyle tutulmaz, başına dikkat et, biraz da bana verin'ler...
İlk emzirme anları, ilk gaz çıkarmalar ilk bu neden ağlıyor soruları :)
Halik ve Rahman olanın kadına yaşattığı en muhteşem duygu.4110 Yorumla- +1 yıl
Bir duygu bu kadar güzel anlatılabilir mi, yaşattın resmen. Çok duygulandım yüreğine sağlık 👍
- +1 yıl
@lavinyaaa Amin
@HatununDibii Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
bebegımı ılk kucagıma aldıgımda kı henuz almadım ama eger bı gun alırsam sanırım bu yazıdakılerı hıssedıcek mı dıe onun ıcın endıse ederım lınk atamadıgımdan http kısmını sıldım kopyalayıp adres cubuguna yapıstırırsan sayfa acılır tesk. gerisibahane. wordpress. com/2014/12/20/et-bebek/
00 Yorumla
+1 yılİnşallah o günleride görürüm deger veren karşılığında verdiği değerin kat kat fazlasının alir zaten benden once o kiz bir çıksında ama s oruna cevap vereyim. . Karimin gözlerine bakar beni dunyanin en mutlu adami yaptın derim dudagindan öperim bir isteğin varmış derim. . Tabikide hediyemi veririm :) ve çirkinsin kızım bu cocuk sana çekmis derim :D cocuk büyüdukce kotu huylari ni gördüğümda anasina çekmis derim iyi guzel huylari olunca babasının oglu / kizi derim :D sonra da gönlünu alırım :D eşimin ya hayali bile farkli mutluluk :D
10 Yorumla
+1 yılHayali bile çok güzel dünyanın en mutlu insanı olurum ama ileriye dönük baktığımda olacak evladımı bu oyunun parçası Olmasını böyle bir dünya yüzünden yanmasını istemiyorum ama yinede bir Evladım Olmasını istiyorum cinsiyeti hiç farketmez küçük bir el küçük bir beden içine sığmış o koca yeni Dünyamı istiyorum..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
242Cevap
Doğduktan 3 gün sonra ancak alabilmiştim çocuklarımı kucağıma, küvözde kaldıkları için. Çok ağlamıştım dıygulanmıştım.. Bir kadının yaşayabileceği en güzel şey..
120 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ilk çocuğumu kucağıma almaya çok korktum. o kadar minikti ki bir yerleri kırılır diye korktum. bir de bebeği tutmanın bir adabı var. ilk çocuk olunca bunu ben bilmiyor korkuyordum. ilk kez yastık üzerine koydular öyle aldım kucağıma. o kadar masum o kadar sıcaktı ki. aslında sözler yetersiz
24 Yorumla- +1 yıl
vay bee. Allah bağışlasın..
Ilk nefesi, ilk sesi, o tuhaf ama huzurlu olan kokusu...
Allah a gözlerin dolu dolu bütün içtenliğinle şükürler diyorsun.
Anlatılmaz ki! 8 ay önce yaşadım o duyguyu ama tarifi yok.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada erkeklerin yorumlar çok hoş :) umarım hepsi iyi birer eş olur.00 YorumlaHayallerimin kadınıyla yaptığım çocuk olur muhtemelen. Sevinçten ağlarım ve o' na şöyle derim;
" Hoş geldin, tamamlanan yarımım "80 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tüm hasteyeyle birlikte :
https://youtu.be/vR_VhfxAnXU76 Yorumla- +1 yıl
hahahaha :D
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
Çok güldüm ya ama amcaya helal olsun:)
- +1 yıl
zuhaaaaaaaaaaaa :D
+1 yılBaba ile bebek yalnız kalırsa:
https://youtu.be/BOd4UjlV_Hw
https://youtu.be/CFOZOnvVBCM
:)
Şaka bir yana karımı anlından öperdim bebeğimede iyi bir baba olmaya çalışırdım... 2sine dahada bağlanırdım... Babalık duygusu daha tatmadım ama aşağı yukarı böyle birşey olsa gerek...
bebek ve baba. mp4:00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kızımı ilk kucağıma aldığımda gıdısını kokladım ve Allaha şükrettim bana sağlıklı bir çocuk verdiği için.. Kulaklarına ilk ezanı okuyup adını da ben koydum.. Aslında tarifi ve anlatılması çok zor bir duygu.. Ancak yaşamak gerekmektedir..
30 YorumlaKesin ağlarım. Ve söz veririm hep onu koruyup gücüm yettiğince iyi bir şekilde yetiştirip iyi bir gelecek hazırlayacağıma dair.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. hayatımın en tuhaf anı olurdu kesinlikle. aptal aptal hareketler yapardım galiba. düşünsenize hastanede amuda kalkan bir baba :) Allahım aklıma mukayet ol yarabbim
20 YorumlaO' an... tarif edilemez bir duygu..
Boğazım düğümlenmişti, her gece anlattırıyorlar bana artık.:)
Eskiden "acaba, büyüdükleri zamanı ben görebilecek miyim?"20 Yorumla
+1 yılağlarım 9 ay beraber yaşadığım canlının kucağımda olduğunu görünce hüngür hüngür ağlarım herhalde şükrederim Allaha bana nasip ettiği için sonra koklarım koklarım doyamam off bak anne olasım geldi haaa :D
00 YorumlaSol kulağına 3 defa kamuran kamuran kamuran diye adını fısıldarım. Valla güzel bir olaydır herhalde çoğalmak güzel yani senden bir parça sana benziyor anasına da benziyor tabi ama en çok babaya benziyor :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk kucağıma aldığımda hiç bişey hissetmedim 19 yaşındaydım eve geldik memeyi tutmuyo 2 3 saat emmedi birden morarmaya başladı 1 avuç balgam gibi bişey kustu dr zor yetiştirdik anne karnındaki suyu içmiş küçüktüm ozaman dra bile ben gidemedm annemler götürdü korktum bişey olacak diye sonra hastaneden geldiler kucağıma aldım kokusunu içime öyle bir çektimkii bana ait olan ve uğruna herşeyden vazgeçeceğim tek doğrumm
00 Yorumla
+1 yılRüyamda gormustum anne oluyordum gerçek gibiydi uyandigimda sevincten aglamistim, kucagima aldigimda aglarim heralde... Allahim her kula anne baba olmayi nasip etsin amin...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
ahahahahaha :D :D :D :D
- +1 yıl
Ben de kahkaha ile yazdım bu cevabı inan bu kez.
ALLAH bana 2 kez yaşattı o mutluluğu resmimde var.. çok güzel bir an.. nasıl tarif edeyim :)
böyle içinizde bir heyecan bakmayada doyamıyorsunuz. öpüp bitirmek istiyor kıyamıyorsunuz öyle işte :)10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılyüzüne bakarım bu kime benziy diye o an pek bişey yapamam heralde heyecandan inşallah görürüz o günleri :)
20 Yorumla Mucizeye hayret ederdim sukur ederdim aglardim benim o bana ait benden bir parca cunku Allahim ne kadar guzel bir duygudur kimbilir Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılhayatımın olan anlamı olan kadına bana babalık gibi güzel bir duyguyu yaşatma şansı verdiği için binlerce defa teşekkür ederim. Bana babalık yapmayan bir insanı gördükten sonra , gerçek bir baba olacağımı fısıldarım kulağına çocuğumun
20 Yorumla Gozlerine bakarim icimden sen bir hediyesin ve sana oldugunca iyi bakicam derim sonra kalp atisini dinlerim :) 3 tane yigenim var hepsi lafimi dinler annesini kiskandirvak kadar cok sever uyaninca hemen yatagima gelir beni uyandirir :)
10 Yorumla
+1 yılsen benim parçamsın nefes aldığım müddetçe senin üzülmene ağlamana izin vermicem bebeğim derim dayanamayıp ağlarım elimi ayagimi nereye koyacagimi bilemem heralde. Teyze oldum ordan biliyorum..
00 YorumlaSeni bu illet ve rezalet dünyaya getirdiğimiz için özür dilerim. Bu saatten sonra hayatın hep bir yarış içinde geçecek. Zaten rahimden alışkınsın yarışlara :D Şimdi adam ol ve ağlamayı kes derdim :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayranlikla baktik. O gözler o saclar o kücük burun o kücücük parmaklar diyorsun bu bizim yavrumuz sevincini yasiyorsun.
Allah herkese yasatmak nasip etsin.00 Yorumla
+1 yılMal mal bakarım bir. Sonra bu çocuğa kim bakacak şimdi derim. Babamda ordaysa kim yaptıysa o bakacak der kesin. Sonra anneme kakalamaya çalışırım 19 yaşına gelince ver sonra ben bakarım derim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum yaa :S Hayali bile çok güzel o an ne yaşarım bilemiyorum heralde benden mutlusu kesinlikle olmaz ;) normal abi amca dayı iken BABA olmak çok gurur verici sorumluluk yükleyici bişey ALLAH nasip etsin bana ve tüm isteyenlere (Amin) ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya bunun tarıfı yapılamaz
yok böyle bır duygu
kucana alıyorsun kokusunu içine çekıyorsun sana bakıyor sankı baba ben geldım der gibi
yer yüzünde sana ait olan senden olan tek şey
dokunmaya korkuyorsun ıncıncek dıye
hayatın bı anlamı varsa işte o andır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen o yorgunlukta bebeğimi sabah güneş doğana kadar seyrettim. Öylece uyuyodu minicik suratlı şey. İlk kucağıma verdiklerinde ağlaması durmuştu ve bana bakıyodu:) kendimi tamamlanmış hissettim o an. Ya çok bambaşka bir duygu aslında anlatamadım :)
51 Yorumla- +1 yıl
Özelime yazar mısın diğer hesabım kapatıldı da
+1 yılHer yeri bana çekmiş oooh mis gibi oğlum/kızım derdim sonra arka kısmına gelirse burnum direk karıma götürürdüm ne sütü içiriyon bunlara derdim
10 Yorumla
+1 yılHarika bir duygudur kesinlikle, sokaktaki çocuklara ♥ dahi öz çocuğum/kardeşim gibi çok hassasım, Yaradan her birerimize yaşatsın...
10 Yorumla
+1 yılO an dünyamı unuturum tarif edilemez bir sevinç kaplar içimi
bir yerini incitmekten korkarım kucağıma alırken
bir kaç gün tam olarak idrak edemem heralde neyin olup bittiği
Muhteşem bir duygu10 Yorumla
+1 yılKesinlikle sevincten aglarim, Rabbime cok sükrederim, güzel cennet kokusunu icime cekerim ve o herseyi anlatan (askim bizim hayatimiz dünyaya geldi) bir bakisi babasina atarim...
Allahim hepimize nasip eyle ya Rabbim en büyük hayalimden biri...10 Yorumla
+1 yılKulağa ezan okuyup ismini 3 kez söylemek şart adetleri bozmayalım
20 Yorumla
+1 yılO saf ve temiz kokusunu uzun uzadıya içime çekmek isterim :)
20 YorumlaKucağıma alıp bir güzel kollarımın arasında koklarım. Yavaşça sarılırım. Nefes alış verimini ve kalp atışını hissetmeye çalışırım.
00 Yorumlabunu ben mi dogurdum simdi diyip kime benzedigini kestirmeye calisirdim. kendimden bir parca arardim yani:)
00 YorumlaÖnceden planlamadığım bir şey olacağı için; nasıl bir dugudurumu içerisinde nasıl bir davranış sergileyeceğimi kestiremiyorum :P.
00 Yorumlaben şahsen kulağına seni çok seviyorum dünyamıza hoşgeldin diyip anlından ufak bir öpücük kondurur annesine verirdim
00 Yorumla
+1 yılBen anne degilim ama bir yegenim var obu okadar cok seviyorum ki kendi dogurdugum evladim olsa anxak bukadar sevebilirim.
00 Yorumlao cennet kokusunu içime çekerdim. acaba iyi bir anne olabilir miyim sana derdim... ona baka baka doyamazdım.
00 Yorumla
+1 yılCocugumu kucagima aldigimda o tum dogum sancilarimi unutturm heyecanlanirim ona doya doya bakarm belkide aglardim mutlulukdan :)
00 YorumlaSanırım o an dünyanın durduğu andır..
Mutluluk, sorumluluk, şimdiye kadar yaşamadığım kadar duygusal bir an olacağından hiç şüphem yok..00 Yorumla
+1 yılönce kucama alıp koklarım uzun uzun, cennet kokusunu içime çekerim... tabii bende 2 tane var zaten o duyguyu yaşadım allah herkeze yaşatsın inşallah... allah olmayana versin.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Öyle havaş pamuk gibi öperimki. Daha sonra sokusunu koklarım. oo kokusu yeter.
20 YorumlaBebeğimi kucağıma almama az kaldı. İlk ne yaparım bilmiyorum, ağlarım herhalde
20 Yorumlaetrafıma bakar şaka mı değil mi onu anlamaya çalışırım. şaka değilse eğer. ilk önce annesini kokladığım gibi onuda koklarım
00 YorumlaAlalım da hele bir inşallah sağlıklı sıhhatli bir biçimde yapacak bir şey buluruz herhalde :)
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir duygu olduğunu merak ediyorum. Biraz sulugözlü olduğum için mutluluktan ya da duygu yoğunluğundan ağlayabilirim :))
11 YorumlaBune l*n bu benim bebegim mi simdi ayy yerim seni kimin kızı nasılda guzel kerata
11 Yorumla
+1 yılSenin için 9 ay kim bilir ne boynuz yedim velet derim :D
10 Yorumlamutluluktan beşinci kattan atlarım
her normal insan napıyorsa onu yapıcaklar işte, allah akıl fikir versin şu konu açanlara :S00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKucağıma ilk alışımda hayattın bütün kaypaklığına zorluklara karşı güçlü olmayı öğrendim çünkü bana ihtiyacı olan ve korumam gereken minik bir beden vardı kucağımda
10 Yorumla
+1 yılSimdi bunun maması , b*k u pusuruğuyla nasıl uğraşıcam diye düşünür..
Burnu aynı been , bakın bakın aynı benimki degil mi derim?00 Yorumla
+1 yılBir baba olarak ilk önce onu bana veren annesine teşekkür eder anlindan öperim tabi hediyesi de ayrı 😊
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılsevinçli bir şekilde gülerim sanki o an dünya durur
10 Yorumla
+1 yılaynı babasına benziyor :))))
https://www.youtube.com/watch?v=2GSVj4MBDDw00 Yorumla
+1 yılAllahımm o yumuşacık yanaklarından öperim böyle kokusunu içime çekerim nası tatlı oluyolar onlar yaa :D çocuk istiyom valla ben şimdi olcaktı içime sokucaktım onu ayy ne güzel olurdu valla :D
11 Yorumla- +1 yıl
Melek kadar masum ve günahsizlar...
+1 yılSanırım Hayatımda yaşayacagım ve yaşadıgım en güzel hislerden birisi olur ve yaşayacagım yeni sorumluluk , yeni maceralar yeni mutluluklar ve üzüntüler gözümden gecer ve max 2 damla gözyaşı olarak hastane fayansına veya bebeğim üzerine temas eder
20 Yorumlaolsun o an nasıl hissedersem ama büyük ihtimalle oyy derim :D
00 Yorumla
+1 yılEnsesine bakarım. Bir Hitman değiliz ama bizim de baba tarafından gelen genetik bir iz vardır ensemizde.
20 Yorumla
+1 yılalamam düsürürüm elim titrer o yüzden annesinin kucagında daha güvenli
00 Yorumla- Devamını Gör (361)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım