Avrupa’ya geldim kızlar aşırı samimi sıfır ego ve çok ilgililer en güzellerinde bile ego kibir yok?

Arkadaşlar bakın 20 yıldır Türkiye de yaşıyorum Türk kızlarını eleştirmek veya kötülemek değil amacım asla lütfen kızlar beni linçlemesin herkes aynı değil biliyorum lakin bakın Avrupa’ya geldim 1 ay oldu eli yüzü düzgün yakışıklı sayılabilecek bir erkeğim ve buraya geldiğimden beri gerçekten medeniyet nedir öğrenmiş oldum çok üzülüyorum ülkemin bu ülkelere göre bu kadar geri olmasına bu kadar eksik olmasına örnekleme yapmak ta istemezdim ama yapacağım geçen gün burada bir kafeye gittik arkadaşımla ve karşı masamızda çok güzel 2 tane kız oturuyordu sürekli gülüyor ve bize bakıyorlardı arkadaşım bana gaz verdi burası Türkiye değil git numaralarını al dedi ben de en fazla ne olabilir diyerekten Türkiye de asla yapmadığım şeyi burada yaptım ve gidip selam verip tanışmak istedim kızlardan birisi ben de sen gelmeseydin ben gelip isteyecektim dedi ilgisi enerjisi beni şoka uğrattı medeniyet coğrafya böyle bir şey demek ki dedim o kadar güzel ve ilgili davrandılar ki lütfen gelin bizim masamıza oturun falan dediler birlikte kahve içelim tanışalım kızları görseniz ama bu kızlar Türkiye’de olsa egosundan kibirinden geçilmezdi çok güzeller çünkü su gibiler peki güzelim Türkiyem deki en sıradan kızın bile o kibiri o egosu çok kötü gerçekten çok kötü umarım bir gün ülkem böyle gelişebilir o günleri görürüz ama sanmıyorum bu kafayla amacım kötülemek değil dediğim gibi siz ne düşünüyorsunuz?

Avrupa’ya geldim kızlar aşırı samimi sıfır ego ve çok ilgililer en güzellerinde bile ego kibir yok?