Lan mis gibi uykudan nasil baş ağrısı ile uyanabilir bir insan uyuyorsun uyu işte yaşlanıyorum galiba. 🤦♀️😁

Lan mis gibi uykudan nasil baş ağrısı ile uyanabilir bir insan uyuyorsun uyu işte yaşlanıyorum galiba. 🤦♀️😁

Sağlık sorunları sırayla patlak verince anlamamazlıktan gelmeye devam ettikçe aha diyorsun ki yaşlandık artık zorlama eski sen değilsin, o dağlara tepelere tek nefeste çıkan artık sen değilsin. Her türlü zorluğu umursamayan sen değilsin. Yaşlandık işte birazda yaşlılığın verdiği şeylerle mutlu olalım 🙃
47 yaşındayım Elhamdülillah sağlığım endamim yerindedir ama eğer stres yaptıysanız farkında olmadan ya da yediğiniz bir şey susuzluk gibi basit bir şey de çok etkili olabiliyor e tâbi buda yaşlılık belirtisi hepimizde olduğu gibi☺️🤦🏻♀️
Cevap
52Cevap
Evet yaşıyorum maalesef :D baş ağrılarım oluyor.. bazen canım hiç bir şey yapmak istemiyor bazen de gürültü çekemiyorum
O migrendir. Yaşlılık ile alakası yoktur.
Yaşlanmanın belirtileri epten uysuz aksi nalet bir şey olmami saya bilirim üzerine saçıma sakalima. bit bir düşen aklarımi
Gece epilepsi nöbeti geçirdim, epilepsi nöbetleri sabahı baş ağrısı ile uyanıyorum abi sende lanetsen biz ölelim ben hiç kimseyi incittiğini görmedim hiç.
Geçmiş olsun abisi.. Epilepsi için nöbet geldimise. doktorun ile konuş ilacın dozunu değiştirsin..
İlacın dozunu 3 yapacağım ama çocukların ara tatilini bekliyorum doz arttığında alışmam yaklaşık 1 hafta mı buluyor o süreçte Leyla gibi oluyorum teşekkür ederim abi
Bosvermislik hissi. Gevseklik. Gunluk isleri erteleyip agirdan alma. Biraz da halsizlik ve cabuk yorulma sanirim..
Astrologlara göre 25 Mart etkisi, tam konuyu bilmiyorum da bişeyin kapısı açıkmış işte, antin kuntin olaylar :) bende de inanılmaz baş ağrısı var günlerdir
Tahammül azaldı biraz onun dışında idare ediyoruz. Daha yaşlı sayilmazsin dur :)
Saçlarım beyazladı hastalıklar ortaya çıktı. Tansiyonum da var. Daha ne olsun.
Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete 😁😁
Herkesin gideceği yer 😄. Biz eksik mi kalalım.
Kambersiz düğün olur mu tabi ki eksik kalmayalım 😁🤣
Ahahah aynen. Eksik olsakta bir şey olmaz da. Yinede davete icabet etmek gerek 🤣
Daha dur çocukları büyütüp, okutup evlendirip, babaanne , anneanne olacağım huzurla gebereceğim hiç acelem yok
Geberme de rahat rahat git. 😄
İnşallah hakkımız da hayırlısı olsun.
Evet misal kimseye tahammül edemediğimden anlıyorum...
hayır yaşamıyorum ve yaşlanmak benim en büyük kabusum
Yaşıyorum hal ve hareketlerimin değiştiğini daha da basitleştiğini fark ediyorum
Bol su iç suyu az içiyorsan ondan da olabilir. Yatmadan önce de mutlaka su iç
Saçlarımda beyaz var
Olgun düşünceler
Eskisi kadar enerjik değilim
Bunun yaşla alakası yok aslında sağlık ile alakalı olsa gerek 🙂
43 üm yok yaşanıyorum strestir düsündedir kaygı dertlenme sorunlar kaynaktır
Yataktan kalkarken belim ağrıyor ayaklarım sızlamaya falan başladı 😂😂
Geç yatiyorsaniz bu yüzden başınız ağrıyordur uyandiginizda
Vardır elbet b ir sebebi. hemen bağlama yaşlanmaya
Evet sabah belim sırtım ağrıyor başım ağrıyor öyle uyanıyorum
Önce saçlarım beyazladi sonra sakalarimda, çıkmaya basladi.
Yaşlılığın tüm belirtilerini yaşıyorum bu aşağılık dünyadan kurtuluş olan ölümün habercilerini saygıyla selamlıyorum.
Evet ayakta uzun sure duramiyorum. Bi magazaya girince hemen oturacak puf ariyorum 😅
Geldik gidiyoruz galiba 😁
Ay ben her şeye söyleniyorum artık neneler gibi 🤣🤣🤣
Saçlarımı griye boyasam daha mantıklı olacak gibi😅
Bnmde bazen oyle oluo bigun òncesinden agriyip devam ediyo migrenim varda..
yasından genc gostermenı saymazsak yas aldıgını kabul edebılırız ama yaslandıgına ıkna edemessın
Çok teşekkür ederim 🤗
rıca ederım ıltıfat olsun dıye soylemedım ama ıcınız kararmıs rumuzdan anlasılıyor ölümü kaldırsanız melek olsanız yuzunuzede yakısırdı
Ben 19 yaşında yaşıyorum gür sakallar beyazlamış saçlar
Yapmaya bu yasta ozaman biz olmuşüz
Estağfurullah abi latife yaptım
Bende de oluyor arada migren o
Bide migren çıktı başıma 🤭
Her Şey İnsanlar İçin dünyaya hoş geldin
Günaydın Olmaz mı ya resmen üst üste geliyor 😂😂
Anaaammm gidiyeaaahhh😁😁
Direniyaah ama tansiyon baş ağrısı gürültüden kaçma vs bir sürü şeyler var 😂😂😂
Bitmişiz biz ağa 😁
He yaa nörek gari artık gerçeklerle yüzleşmek en iyisi yoksa işin içinden çıkamayız 😁😁 ama yeniden de şansımızı denesek mi belki bir ihtimal çıkış yolu bulunur belki 🤔
Bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin diye mirildandim biz yaşayalım hayat yaşlanmamıza rağmen çok güzel 😁
Bende her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini zor bela şarkısına yöneldim gibi ama bence daha netlik motivasyon parçası belirlemeli tabiki güzel ve güzel yaş almak gayemiz herşeye rağmen direnmeye devam 💪😅
Direniyorum acılarına yine dünya niye hep şarkılardan gidiyoruz uyumaya çalışayım sonuçta ihtiyar bir kadınım gali😁
Bende zalım geceler diye kapanışı yapayım bari yok ya gene de ihtiyar da demeyelim yaş almış hayata objektif bakmış diyelim bende zamanım gelsin hiç ihmal etmeden uyurum 🤣🤣
Kafam ses kaldırmıyor bu olabilir
Benim ruhum 81 yaşında maalesef
Biyolojik yaş 21, ruhen öldüm
Sakallarım acayip beyazladı😏😏
yol yarı olmuş artık sende kabulleniyorsun
Saçımda 3 tel beyaz var🙄
Sakallarda beyazlar çoğalmaya başladı.
Hayattan yorgunum emekliliğim için gün sayıyorum
Yaşıyorum ruhum berbat bitik
Yaşıyorum saç tellerimde beyazlamalar oluştu
Evet ya bi gün öyle bir hisettim
bence sen milfsin artık
Hala çıtır sayılırım 😃
Beni iyice fosil oldum canım
Evet yaşiyorum kendi mi yaşli hissediyorum
Çok uyuyorsak ondandır ya da dengesiz
Ben bu yaşımda belirtilerini hissedebiliyorum
Erken uykumun gelmesi 🥹
Dibine kadar ama anı yaşamaya devam
Evet saçlarım sakallarım beyazladı
Ne yaşlanması yaa saçmalama geçmiş olsunnn
Teşekkür ederim yaşlanıyorum 😁
Saçmalama 😂😂
Yaşıyorum, yaşlanıyorum maalesef.
Saclarim beyazliyor 😊
Gençleşmenin çocuklaşmanın belirtilerini yaşıyorum
15 senedir yaşlanmıyor.
Çıtırım ben 😎 çıtır seven kızlar selam 😄
Bence hâla çıtırsın 😁😁
Daha durun ya
Yolun yarısından
Evet yaşıyorumm
Yaşın doğruysa senin için erken sen az dur hele😁
Yaşın 35 bi ayağın çukurda bir zahmet hisset
Bir gözümde toprağa bakıyor eee bi zahmet hissedeyim😁
Ahahahahha saka be sakaaa
Oksijensizliktendir
Epilepsi hastası nöbet geçirdiğim gecenin , günün sabahi baş ağrısıyla uyanıyorum 🤦♀️
Epilepsi olan kız arkadaşımı kendim iyileştirdim, onada tek tavsiyem sıfır stres biraz oksijendi ama sizin meslekten dolayı mümkün şeyler değildir belki ama ben demiş olayım. Bide orada çöp kokusu berbat.
Ben trafik kazasından ötürü epilepsi hastasıyım ve ömür boyu benimle kalacak beyin kanaması, kafa tası, yüz kemiği kırıkları beynimde kalıcı bir yararlanmaya sebep oldu ve maalesef ki beyin yaralanmalarında beyin kendini yenileyemiyor kız arkadaşın adına çok sevindim umarım hep iyi olur
Bahsetmiştin abla, geçmiş olsun yine tekrardan. Söylediğim gibi tedavi süreçleri var değerlendirmeniz adına sevinirim. Eski kız arkadaşım zira kendisi umrumda değil.
Çok teşekkür ederim ablam
yaşlanıyoruz :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?