+1 yılErkekler , dış görünüşe önem vermiyor ama kadınlar genelde veriyor. Şöyle ki çirkin kızların yanında, yakışıklı erkekler çok görülür ama güzel kızların yanında genelde çirkin erkek görülmez. İstisna, erkeğin ağzının iyi laf yapması ( yüksek iletişim yeteneği ) ya da zengin olması. Çirkin erkeklerin ağzının, iyi laf yaptığını da pek görmedim. Zira, özgüvenleri olmuyor genelde. Ağzının iyi laf yapması meselesi ise , güçlü iletişim yeteneği demek olduğundan; özgüvensiz erkeğin iletişim yeteneği iyi olamaz. Bu yüzden kızlar tipe önem verdiğinden, güzel kızların yanında genelde çirkin erkek olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGözle ilgili, yakıştırmak, estetik, uyum, benzerlik, ahenk gibi kavramları insanoğlu olması gereken gibi hissedebilir, halbu ki görmek daha çok anlamak ile ve ruh ile daha çok bağlantılı, ruhunu ve zihnini bu yönde geiştirebilirsen kalp gözün daha farklı görebilir, zevklerine ve seçimlerine de yansır
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin egosu yüksek de ondan... İnsanları, büyük ölçüde genetiğe bağlı olduğu için kendi seçimleri olmayan nitelikleri ile değerlendirmek hiç doğru değil. Diyelim çok güzel/çok yakışıklı/çok çekici olanı buldun, onunla mutlu olacağının garantisi var mı?
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş olarak dengi" ifadesini tuhaf buluyorum ya Neye göre dengi kime göre dengi? Hani bazen bazı çiftleri görünce bazı insanlar şu şunda ne buluyor tarzı konuşuyor ya sinir oluyorum Onlar birbirinde bulacak bir sürü şey bulduysa sizene diyesim geliyor 😂 İki kalp aynı atışta aynı heyecanda denk geldiyse 3. 4. Göz olarak başka insanların denklik kanunlarını falan fasa fiso buluyorum. Kalpte ve ruhta denk geldiysen gerisinin önemi yok.
310 Yorumla- +1 yıl
Normalde eigle falan ugrasmiyorum ama unutmazsam seni secicem canim :d
- +1 yıl
Tenks şimdiden 😂 insanların dış görünüşleriyle yargılanması sevmediğim bir olay ya. Benim eski erkek arkadaşla mesela bi sosyal medyadan tanıştık ona fotoğraf attırana kadar canım çıktı 😂 halbuki görüştükten sonra inanılmaz güzel vakit geçirmiştik. Önemli olan aradaki enerji
- +1 yıl
Biz sosyal medyadan tanıştık*** Klavye bile inanıp "biz" yazmamış be 😂 aldattı da bu mal beni 😂
- +1 yıl
Evet ya cok katılıyorum anlasabilmek ve uyum cok onemli :))
- +1 yıl
Buradan boyle bir son cıkması üzdü bu arada :d
- +1 yıl
Sürpriz yumurta gibi bilemiyorsun işte fazla riskli yaşamadan göremiyorsun
- +1 yıl
Uzucu :')
- +1 yıl
Gülerek ağlamak güzel ya ben de yapıyorum onu bazen biliyor musun 😂
- +1 yıl
Ahahsnsjsnsn trajikomik oluyor bu iste
- +1 yıl
Teşekkürler ✨✨✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen dış görünüşe bakmam ki.. kalp ve sevgiye bakarım.. dış görünüşü sanki biz mi seçiyoruz dünya ya gelirken
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü istekler bizim ama bunu kendimiz için değil başkaları için istiyoruz.
Başkalarına beğendirme amacı ile.
Örnek vermem gerekirse:
Çoğu insan eşinin doktor muhendis patron olmasını istiyor.
Peki evin bacası cikandiginda neden en iyisini bulmak için uğraşıyoruz.
Sokaktaki çöpler alınmadığında kokmaya başladığında isyan ediyoruz.
Kişinin insan olabilme ihtimalini işine göre değerlendiriyoruz.
Nedenini söylemem gerekirse kendimize yalan söylemeyi çok seviyoruz da o yüzden.10 Yorumla Evet maalesef böyle bir algı var. Herkes kendine yakışanı olsun ister sonuçta bu en doğal hakları. Kimse bu durumda yargılanamaz. Kimse kimseyi de seçiminden dolayı eleştiremez. Beğenmiştir çıkıyordur, beğenmiştir evlenmiştir bu kimseyi ilgilendirmez.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bi tek bizim topluma özgü bi aşağılık kompleksi, ne çirkin gavur kadınlar erkekler var aşık olduğu insanlar ise çoğunlukla çirkin erkek ve kadınlardan oluşuyor. Facete falan denk geliyorum da aynen böyleler yani hiç de sorun etmiyorlar, bizde bi tuhaflık var dünyanın en yakışıklı güzel toplumuyuz da sanki bi de yanımıza yakışacak güzel yakışıklı eş arıyoruz. Tam bi komedi ya.
20 Yorumla
+1 yılDış görünüş olarak beğenmek o kafada ki algı kırılmalı lakin kalkıpta bunu insanlara kendi fikrince genelleme yapılmamalı çünkü kafada ki algı sende yitirilmiş olabilir fakat karşı tarafa göre değil.
09 Yorumla- +1 yıl
Dogru :d
- +1 yıl
evet:)
- +1 yıl
nickinden dolayı aklıma bir şey geldi onu atacağım sana dilersen cevap vermeyebilirsin lakin izle
- +1 yıl
İzlerim neymis
- +1 yıl
attım üstte
- +1 yıl
Anlamadim dersem :Dd
- +1 yıl
Justice diyor bak soru işaretinde o anda senin nick aklıma geldi Justice yani Adalet diyor batman ama gotham için çünkü ailesi orada vuruldu.
- +1 yıl
ingilizcen vardır herhalde gerisini anlarsın
+1 yılBakar mısınız ne kadar uyumlu bir çift 🥰🥰❤
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅😂
Güzel çocuk olur öyle olursa yoksa cocuklarcl;sıkıntılı hayat sürer. Çirkinle sevişmem. mide meselesi. yuzu güzel. olanın fındığı da tatlı olur.
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş olarak zaten insanlar dengini buluyor. Önemli olan huyuna, karakterine , kalbine uygun birini bulmak. Fiziksel özelliklerin gelip geçici olduğunu düşünüyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Herkes nasıl istiyorsa öylesiyle olabilir dengi olması zorunlu değil
20 YorumlaKarakteriyle denk olmalı yaslaninca yüzüne değil konuştuklarında aklına ihtiyacım var napiyim yakışıklı ya da güzel olmasını içi boş olduktan sonra
00 YorumlaKadınlar olmuyor zaten daha çok statü ve paraya baktıklarından, erkekler de en güzelini bulmaya çalışıyor kendi liginin de ustundekilere
00 Yorumla
+1 yılŞu dünyada doğru düzgün giden tek bir şey yok gerçekten varsa da insanlar burnunu sokup onu da mahvediyor anasını satayım
00 Yorumla
+1 yılYa olmak zorunda değil tabiki ama çevreden herkes olumsuz şeyler diyecekler. Buna nasıl bakmış falan gibisinden. Kırıcı olur yani.
03 Yorumla- +1 yıl
Kırılabilir karşımdaki. Özgüvensiz çzgüvensiz konusur
- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel hatunsun da bu soruyu neden sordun
04 Yorumla- +1 yıl
Ne var soruda jsjs
- +1 yıl
Hani dedim kendini beğenmesen falan dicem yakışıklı birini sevdi de o yüzden mi uyum olmalı diyor yoksa tam tersi bı durum mu
- +1 yıl
Tamamiyle benimle alakasız bir soru. sosyal medyada olsun reelde olsun bu algıyla cok karsılastığım icin merak ettim
- +1 yıl
Böyle bir algı var ama genelde prensrs gibi kızların yanında tipsiz apaciler durur bu yadsınamaz bir gerçektir... tam tersini çok görmedim kızlar karaktere paraya ihtisama bakar erkek direkt tipe bakar güzelse seksiyse erkek için iş bitmistir eve gelen temizlikçiye çalışana bile yazar eşi yapar ama kadın bunu yapmas yani kadin kariyere bakar paraya bakar
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır öyle bir şey yok
Öyle olsa zengin çirkin adamların yanımda parası için olan güzel kadınlalar olmazdı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı erkekler kendini bk sanıyor kız mı yok deyip cabalamiyorlar az kazık yemedim onlardan orta tip olsa yeter adam olsun önce
03 Yorumla- +1 yıl
Orta komik erkek en iyisi hahaha
Cevap sahibi+1 yılYakışıklılar ego oluyor komik olmuyorlar kızlar peşinde koşuyor onu mu çekeceğim
- +1 yıl
Katılıyorum askm
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. yoo kime göre neye göre insanlar kalıplardan ve çevrenin etkisinden çıkmalı...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı. Ya zenciyle ya da zenginle eh olmadı mı o zaman dengiyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılŞems söyle demiş " göz göze hoş olanı, akıl makul olanı, ruh kendi gibi olanı ister"
00 Yorumla Dis gorunuse takilan insan bos insandir. Sanal alemlerinden acilen cikmalari gerek.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle. Yoksa çok sırıtıyo. What a f*ck' couple diyoruz
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş diye bir şey yoktur her şey paradır bizde olan gibi
00 Yorumla
+1 yılYanlış
Karakterli adam karakterli kızlar birbiri ile olmalı05 Yorumla- +1 yıl
Benim için hiç önemli değil
Ben kızın aklına
Karakter ine bakarım - +1 yıl
Kanka o kadar güzel kızlar geldi geçti ömrüm den
Noldu - +1 yıl
Çocuğumu emanet edecem ilerde olursa inşallah evlenirsem
Çocuğun ilk hocası annedir
O yüzden akıllı Zeki harbi kız olmalı
Öyle aşko kuşko süslü püskü kız istemem
Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. Benim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı kadınların gözünde dış görünüş olarak yetersiz ve iticiyim bu yüzden hep yalnız kaldım
00 YorumlaGüzellik göreceli bir kavram ise "kimin dengi kim?" bunu biz belirleyemeyiz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Dış görünüş dengi diye bir ölçü bence yok. Denk olması gereken yapı fikirler.
00 Yorumla
+1 yılHer Ne Kadar İç Güzelliğe Önem Veriyoruz Desekte Herkes Kendi Dengini Arıyor ;)
00 Yorumla
+1 yılPek olmuyor maalesef benim ilk eşim benden çok çirkindi :)))
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUyum, iki tarafında kabul edeceği şekilde olmalı. Kriterler de onlara kalmış artık
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüş insanların %90 ı için önemli diğer kalan %10 aama dır zaten kalben seviyordur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüş kolay değişebiliyor günümüzde spor, estetik vs. ya içi ne olacak
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 933 cevap paylaştı. Dış görünüş, fizik önemli değil bunlar değişkendir, önceliğim karakter ve davranış
00 Yorumla
+1 yılHayır böyle bir kaide yok, ki kafa olarak uyuşmak fiziksel uyuşmadan çok daha zor ve önemli.
00 YorumlaDış görünüş dengi diye bir şey yoktur, birbirine yakışma daha doğru cümle olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç alakası yok sevmek yeterli birliktelik için bence.
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan şeyler benim düşüncem ilişkiler artıj sosyal medya ne derse ona döndü sosyal medyada bişey oluyor mesela şöyle yaparsa aldatır sonra aşkın içine bu aldatmayan adam aldatmış oluyor mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2insan bir birini begeniyorsa anne babasi dahil kimse karisamazzzzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyorum tamamen sacmalik bence insanlar onyargili dis gorunus on planda onlar icin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlgı degil, sağlıklı genlerden çocuk yapma arzusu.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılkızlara göre dengi değil kızlar nasıl olursa olsun erkek yakışıklı olmalı :D
00 Yorumla
+1 yılHerkesin guzellk algısı cok farklı bızım uygun denksız bulduğumuz ciftı Baska bırı denk görebilir o yüzden göreceli bu kavram
00 YorumlaKizlar hep denginden fazlasini istiyor
013 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi bence
- +1 yıl
Sen mi hazirladin bunu :d
- +1 yıl
Dogruluk payı oldugunu dusunmuyorum
- +1 yıl
Sende 1. Sıradaki kızlara kendin git o zaman hahahndk
- +1 yıl
Sondan 2. :d
- +1 yıl
Ben dış görünüsten ziyade karaktere önem veriyorum
- +1 yıl
Dıs gorunusten gecip karakterden kalıyorlar iste
+1 yılEvet yakışıklı severim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok ben güzel arıyorum
10 Yorumla
+1 yılBilmem, aşk bu yanı en çirkınine bile kanıyor.
10 YorumlaFikirsel olarak dengiyle olmalı
10 Yorumla
+1 yılDengiyli olmasa da olur
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılniye organ mafiası felanmıyızda ic güzellik olucak
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama genelde seven sevdiğine benzer derler
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aşk buna mı bakar
00 Yorumla
+1 yılHayır yaşasın kısa kızlar hfsdhj
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl190 lik hatunu nereden bulayım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Benim dısı güzel olanla işim olmaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence biz nasil mutlu isek öyle olmamız gerek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılfarklısı mutsuz eder çünkü
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüş konusunda denk diye bir şey yoktur
00 Yorumla
+1 yılNeden ki hiç öyle bir genelleme yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılAlla öyle bir denklik yok orası net😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılKafa olarak dengi olmalı gerisi çocuk oyuncağı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir zorundalik yok bence
00 Yorumla - Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler