Ev filan aldik biraz masrafa girmistik. Bir ara dayimdan borc almisti annem. Annem gecen eve 2-3 kiloluk tereyag aldi, parasini benden aldi 2 bin lira. Bu ay aldigi maasla bana dedi ki senin borcu vermesem de dayininkini versem olur mu, ben de olmaz dedim benimkini ode, dayima sonra verirsin. Bu yuzden bozuldu. Arkadasima da sinir oldum tereyago hepiniz yiyeceksiniz parasini borc diye vermesen de olurdu ya da ortak odeyelim birazini geri odeyin deseydin diyor. Kim hakli burada
Güncellemeler
+1 yıl
Sinir oldum yaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Annenin yerinde olsam o dakika kapının önüne koyardım seni
Neden oyle diyorsun ki arkadasim diyor ki dayinin borcunu hemen odeyin de borcunuza sadik oldugunuzu gorsun hem baska zaman ihtiyaciniz olursa yine yardimci olur o zaman ama vermezseniz bir daha yardim da etmez diyor. Ama dayim borcu verirken hemen odeyin demedi ki
Cevap verilecek o zekaya sahip biri degilsin
Aileye borç para mı verilir ya anne baba kardeş fark etmiyor yani verilen para geri nedn istenir ki
Arkadasin dogru demis ne karaktersizsin
Sakin
Ben neden karaktersizim ki
Sus ya insan annesine borc mu verir sende zikkimlaniyorsun o yağı bide kadindan parasini istiyorsun eve faydan bile yok bi yag parasini bile odemiyorsun
Ama arkadasim diyor ki dayinin borcunu hemen odeyin de borcunuza sadik oldugunuzu gorsun hem baska zaman ihtiyaciniz olursa yine yardimci olur o zaman ama vermezseniz bir daha yardim da etmez diyor. Ama dayim borcu verirken hemen odeyin demedi ki sorun orada dayima biz hemen oderiz demedik biliyo sorun degil dedi adam
Sen neden annenden yag parasi istiyorsun onu de avel
Kız senle sakin konuşuyor sen niye hakaret ediyorsun
Sen sus
Annenin kalbini kırmaya değer mi
Ben babama 75 bin tl verdim yazın. Lafını etmedim daha.
Arkadasim diyo ki dayinin borcunu hemen odeyin de borcunuza sadik oldugunuzu gorsun hem baska zaman ihtiyaciniz olursa yine yardimci olur o zaman ama vermezseniz bir daha yardim da etmez diyor. Ama dayim borcu verirken hemen odeyin demedi ki
Sen o evde yaşıyosan 2 bin tl ye bir tereyağ almışsın çok mu yani? Para her şeyiniz olmuş yazık cidden
Ne biçim ailesiniz lan
Üç kuruş için
Annen haklı.
Neden oyle diyorsun ki arkadasim diyor ki dayinin borcunu hemen odeyin de borcunuza sadik oldugunuzu gorsun hem baska zaman ihtiyaciniz olursa yine yardimci olur o zaman ama vermezseniz bir daha yardim da etmez diyor. Ama dayim borcu verirken hemen odeyin demedi ki biz sknra oderiz dedik acelesi yok dedi zaten o
Annene bir iki ay müsade etmiyorsan, hele ki kendi yediğin yağ parasını. Annen içinden haram zıkkım olsun demiştir zaten. Annenin ricasını kırmak ne demek ya?
Acınası hayatlar.
Neden oyle diyorsun
Öyle hissettim canım