Boşandım ailemle yaşıyorum kendi paramı kazanıyorum fakat hâla aileme yaranamıyorum ne Yapmam lazım?

Merhabalar öncelikle şunu belirtmek istiyorum daha önce sevdiğim adamla evlendiğimi fakat mutsuz olduğumu şiddet gördüğümü ve aldattığımı söylemiştim çok sürmeden ailemin desteğiyle ayrıldım bana sahip çıktılar tabi başta ben öyle sandım bir anda aldılar evden beni eşyalarımı bile alamadan 2 gün içinde boşanma davası açtım hâla boşanma davası devam ediyor ayrılalı 1,5 yıl oldu şu an asgari ücretin altında özel sektörde çalışıyorum ve eve geldiğim günden beri sürekli fazlalıkmışım gibi davranıyorlar bana şu son 5 aydır da şiddet görüyorum ailemden iş yerine gözüm kolum mor ve şiş hâlde gitmek zorunda kalıyorum polise gidin demeyin o çözüm değil daha önce denedim ailemden ayrı yaşamak istiyorum fakat günümüz şartlarında daha asgari ücretli bir işim bile yokken tek başıma bu imkansız geliyor eski eşimle arada konuşuyoruz fakat düzenlediğini düşünüyorum o yüzden aynı hatayı bir daha yapmak istemiyorum sıkışmış durumdayım koskoca dünyada kendimi fazlalık çöp gibi hissediyorum intihar etmek istiyorum başka çarem yokmuş gibi şu an her yolu düşündüm olmuyor hayat bana doğdum doğalı bir kez olsun şans vermedi ben zorladım şansımı yine olmadı bu zamana kadar tek başıma okudum çalıştım kazandım ama olmuyor ne atama geliyor ne düzgün kadrolu bir işe girebiliyorum ne ailenden veya eşten yana yüzüm gülmüş değil tek bir arkadaşım dâhi yok derdimi anlatacak çıkar yolu bulamadım biraz da olsa içimi rahatlatacak düşüncelere ihtiyacım var lütfen yardım edin

Boşandım ailemle yaşıyorum kendi paramı kazanıyorum fakat hâla aileme yaranamıyorum ne Yapmam lazım?