Abilik nedir sizce?

kisaca söyle, 4 erkek kardesiz, benden kucuk 1 kardesim var (ben 22 yasindayim), abim aramizda tek calisan ve ekonomik durumu tek iyi olan. ben ögrenciyim, oturdugumuz yerde kira mira ev le ilgili hic bir sey ödemiyorum, cunku bir gelirim yok ögrenciyim, gecen yaz calistim biraz, ufak bir birikintim var o yuzden. ama eve hic bir sekilde maddi katkita bulumuyorum, abim var sagolsun, ve kucuk kardesimde katkida bulunuyor biraz, onunda geliri var yaptigi isten dolayi.

kafama takilan su, en buyuk abim bana gecen benimde artik eve katkia bulunmam gerektigini ve yasimin geldigini söyledi, durumum yok dedim abime, birikmis parama göz dikmis, biriktirdigim paramdan eve katkida bulunmami istedi, abimin bunu benden istemesi zoruma gitti.

sonucta abim deilmi? o edesin, ben onun kucuk kardesiyim, birikmis parama göz dikmesi garip deilmi?

esasinda durust olmak gerekirse ekstra bir is bulup calismak icin zamanim var, ama neden calisayim? abim var, evi o gecindirebilir, ben 4 ay sonra calismayi planliyorum ve maasim gelince maddi durumda elimden geleni yapacagim...

sizce bu durumda benmi yoksa abimmi hakli? yani, 22 yasinda biri olarak, abim varken eve katkida bulunmam sacma deilmi?

Abilik nedir sizce?