30 yaşıma geldim ne evlendim ne anne olabildim ne evim var ne araba
hastalık sahibi oldum yıpppi başarım bu ☹️
30 yaşıma geldim ne evlendim ne anne olabildim ne evim var ne araba
hastalık sahibi oldum yıpppi başarım bu ☹️
çok sınırlamışsın kendini benim başarım ruhumdaki enerjiden gleiyor pes etmeden koşturuyorum dünleri unutup yarınlara bakıyorum. kaçmıyorum sorumluluktan. yapacaklarımı ertelemeden adım adım ilerliyorum... sen ne yapıyorsun? düşün düşün düşün. ama işin içinden çıkamayıp hastalık getirdim diyorsun. silkelenip ayağa kalkmaya ne dersin? kimse elinden tutmayacak sen başaracaksın kalk ve en iyi bildiğin şeyi yap.
Bu bahsettiklerine başarı tanımlamasını koyan sensin. Kimisine göre bunlar başarı olarak adlandırılıramaz. Anne olmak kısmını ayrı tutuyorum tabi ki
Kendini etiketlememeni ve bir şeyleri eğer değiştirmek istiyorsan harekete geçmeni tavsiye ediyorum
Cevap
18Cevap
Öyle bir kural mi var? Şu yaşa kadar evlenilir ya da çocuk sahibi olunur diye? Hayata bakış açın çok saçma. Kimse evlenmek zorunda değil ya da çocuk sahibi olmak zorunda değil. İsteğin bu yönde olabilir ama gerceklesmeyince bu bir başarısızlık olarak görülemez. Kendine karşı bu kadar acımasız olursan, gözünün yaşına bakmaz canını yakarlar. Aklını başına topla.
Canımı yaktın güzel insan ….
Kendine gelmen için canının yanması gerekiyor. Üzgünüm
Keşke Seninle arkadas olsaydım bana cok iyi akıl verirdin
Yok ben kimseye akıl veremem 😀 Kafam kaldırmıyor. Ama herkesten önce kendini sev. Sınırlarını iyi belirle. Bu bahsettiğin şeyler başarısızlık değil. Kimseye eksik hissettiğin ya da canını yakan şeylerden bahsetme. En yakınına bile her şeyini anlatma. maalesef arkadaş, aile hepsi bir yere kadar. Sev, saygı duy, ilişkilerini sağlam tut ama bu hayatta her zaman tek başınasın. Sana bir ömür yetecek akıl. 💐
Allah razı olsun senden ❤️
Amin cümlemizden 💚
Meslegimi değistirdim. Yani tekrardan özel bir üniversitede hayalimdeki bölümü kendi paramla okudum.
Ev alacak para biriktirdim. Henüz ev almadim bakiyorum. Arabam yok. Yurtdışına çikmadim.
Evlenmedim, çocuğum da olmadı.
Maşallah sana ❤️ peki hala anne olma isteğin var mı
Var evet , özellikle bebek videoları izleyince 😂 Ama düzgün erkek bulmak çok zor
Bende cok olmak istiyorum inşallah ikimizde oluruz ❤️
Amin inşallah❤ 😊
Bu arada geçmiş olsun neyin var?
Allah razı olsun ❤️
Amin inşallah ❤️
Seker hastasıyım 🥺
Insülin iğnesi mi oluyorsun devamli? Allah acil şifa versin.
Bende de mide ülseri var. Düzenli mide ilacı içmeye başladım
Maalesef evet
Cok geçmiş olsun Allah şifa versin ❤️
Amin sana da 😊
Kafama sıkmadan bu yaşa dek gelebildim. Bu da bir başarı bak
Türkiye şartlarında sallansam bile ayakta durabiliyor gibiyim hala.
Okul bitti mühendisi oldum güzle bir işim var maaş da eh işte bunlar bir başarımı bilmiyorum ama 😊
gel kaçırım senı annenlerden istim. vallahi bak prenses givi bakim sana
25 yaşındayım 1 arabam var 1 motorum bira yatırımım var mesleğim var evli değilim
Kedilerle dolu bir evde yaşayabilirsin
Ay cok Severin
Hiçbir başarı yok. B.. oktan ülkede b.. oktan hayatta debelenip duruyoruz.
35 yaşındayım işsizim bekarım hiç sevgilim olmadı arkadaşım çevrem yok asosyalim toplumda yerim yok
Hayatta kaldım.
Cok iyi
Valla bi erkek 30 yasına gelip te bi ev araba sahibi olamıyosa kendini atsın daha iyi
Ya cok zor
Sen niye almıyorsun kendine
Çünkü şu an çalışmıyorum bi işe girdiğimde de çeyrek aldım hep
Kendisi hiçbir şey olamayan kızımız erkekten ev araba bekliyor Bak hele şu çapulcuya
Her kişi iyi olsa hayatın dengesi olmazdı
cidden hic bisey basaramamıssın
İşim var evim var arabam var
En azından bir yerden başlamişsin oda bir başarı
Türkiye'de o sinir 35 hatta 40 bence
Bende fak fakirim nfjsjs
Kanka sabir ve istikrar
30 yaşına ulaşmak
Hep zarardayız
Uarımddsaaakd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?