Aile & Toplum Oruç tutuyormusunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet dürüst olalım soru can sıkıntısından yeminle herkesin günahı sevabı kendine tutan tutmayan kaç kişiyizİlk ben cevaplayım } Tutmuyorum Güncellemeler+1 yıl Tutan kardeşleriminkini ALLAH kabul etsin ❤️ Oruç tutuyormusunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tutuyorum. Allah tutamayanlara da nasip etsin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin Allah'ım kabul etsin inşallah aminnn ❤️ Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. oruç başladığı zamandan beri tutuyorum , regl olmayı bekliyorum artık :d 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ajajsjsj kız maydonoz ye sjsjs söker hemen regl sjsjis Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca ALLAH kabul etsin ❤️ Yorumla bsrtpl +1 yıl öyle bişey mi varmış , ilk defa duydum🙄teşekkür ederim aşk 🖤 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim bebeğim ❤️ evet kuzum söküyor gerçekten Yorumla bulthuis +1 yıl Sen oruç tutsan ne yazar her yerin meydanda erkekleri tahrik eder bu giyim tarzın Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle dedin ki fotosu bile yok kızın ama Yorumla kartallcevaplar +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla bulthuis +1 yıl Vardı da kaldırmış sonra Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Peki tutmamakta tutmak değil midir? Jsjsjsjsjsjsj Yılmaz Erdoğan 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ajajsj bişey anladıysam ajsjs Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Tutmamakta bir tutmaktir Güzel söz aslında Yorumla Soran +1 yıl Hee aslında doğru sjsjsjs Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yahudi temelli bir ortadoğu geleneği tanrı buyruğu olamaz. Tanrı insana buyurmaz buyursa bile insanın kapasitesi yetmez onu fark etmeye 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahudilerin de hamursuz bayramı var ki zaten dine ait sanılan çok şey onlardan geçme Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım Yorumla Soran +1 yıl Sende hamur bayramı yaşıyorsun sanırım ajsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo ben hiçbirini yapmıyorum. Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Hamile olduğum için tutmuyorum 2 4 Yorumla bulthuis +1 yıl Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşallah 😊☺ Yorumla Dertlikız42 +1 yıl @bulthuis amin inşallah Yorumla Soran +1 yıl Allah analı babalı versin canım amin. İnsllh kardeşim ❤️ Yorumla Dertlikız42 +1 yıl Amin teşekkürler Yorumla
Zeus_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Hayır tutmuyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir yaa bende Yorumla Zeus_34 +1 yıl İsteyen tutar isteyen tutmaz kimseye de laf düşmez, normalide bu değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Tabiki her koyun kendi bacağından asılır sonuçta herkesin günahı sevabı kendine Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Tutuyorum zorlanıyorum biraz başım ağrıyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin ❤️ Yorumla KahveMavim +1 yıl Amin🌸 Yorumla
Aysuncey Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tutmuyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende sjsjsjs Yorumla
kartallcevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Neden tutmuyorsun ben tutuyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah'ım kabul etsin ❤️ Keşke tutabilsem ama engel olan varlıklar var Yorumla kartallcevaplar +1 yıl Nasıl yani kim engel oluyor Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende sjsjjs Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla Alonza97 +1 yıl Eyv Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Tutuyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin ❤️ Yorumla
Misszehirrr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Hayir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende sjsjsj Yorumla
TheNorthRememberss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tutmuyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir yaa bende tutmuyorum Yorumla
ş1şkokiz Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Bugün tutamıyorum maalesef 🍓:) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ooo olsun yaa 😘🥰 Yorumla ş1şkokiz +1 yıl Aynen olsun yapacak bir şey yok Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Bende tutmuyorum 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir yaa bende tutmuyorum Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl 3 senedir tutmuyorum yaa Yorumla Soran +1 yıl Bende 2 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl İnsanların çoğu tutmuyor tutuyor gibi görünüyor sadece yalana ne gerek var ki Yorumla Soran +1 yıl Yok ben kimseden gocunmam beni gören Allah var yeter insanlar umrumda değil ne dedikleri bizim millet hala insanlar ne der kafasında olduğu sürece gelişmez bu ülke Yorumla
Zenginreis Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Tutan var 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki tutanlarınkini Rabb'im kabul etsin amin Yorumla Zenginreis +1 yıl Sen?, Yorumla Soran +1 yıl Ben tutmuyorum Yorumla Zenginreis +1 yıl Tabiki tercih Yorumla Zenginreis +1 yıl Kac yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Tabikii Yorumla Zenginreis +1 yıl Guzel hatunlad genelde tutmaz. Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka sjsjsjs Yorumla Zenginreis +1 yıl Cikarim. D Yorumla
Ahmetbenzz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl İlk 5 gün tuttum da sonra tutamadım maalesef 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Anladım olsun beee Yorumla Ahmetbenzz +1 yıl İlerde inşallah Yorumla Soran +1 yıl İnsllh amin Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Hayır. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir yaa bende Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tutuyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzel tebrik ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ALLAH kabul etsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin kardeşim ALLAH razı olsun Yorumla
Çilekkirazkız Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah'ım kabul etsin ❤️ Yorumla Çilekkirazkız +1 yıl Saol senin de Yorumla
Last_Guidance Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tutmuyorum ben de 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir yaa bende tutmuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tutuyorum. Allah tutamayanlara da nasip etsin.
Amin Allah'ım kabul etsin inşallah aminnn ❤️
oruç başladığı zamandan beri tutuyorum , regl olmayı bekliyorum artık :d
Ajajsjsj kız maydonoz ye sjsjs söker hemen regl sjsjis
Ayrıca ALLAH kabul etsin ❤️
öyle bişey mi varmış , ilk defa duydum🙄
teşekkür ederim aşk 🖤
Rica ederim bebeğim ❤️ evet kuzum söküyor gerçekten
Sen oruç tutsan ne yazar her yerin meydanda erkekleri tahrik eder bu giyim tarzın
Niye öyle dedin ki fotosu bile yok kızın ama
Allah kabul etsin
Vardı da kaldırmış sonra
Peki tutmamakta tutmak değil midir? Jsjsjsjsjsjsj Yılmaz Erdoğan
Ajajsj bişey anladıysam ajsjs
Tutmamakta bir tutmaktir
Güzel söz aslında
Hee aslında doğru sjsjsjs
😀😀
🤣🤣😂😂😂
Yahudi temelli bir ortadoğu geleneği tanrı buyruğu olamaz. Tanrı insana buyurmaz buyursa bile insanın kapasitesi yetmez onu fark etmeye
Nasıl anlamadım
Yahudilerin de hamursuz bayramı var ki zaten dine ait sanılan çok şey onlardan geçme
Hmm anladım
Sende hamur bayramı yaşıyorsun sanırım ajsjsj
Yoo ben hiçbirini yapmıyorum.
Hamile olduğum için tutmuyorum
Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşallah 😊☺
@bulthuis amin inşallah
Allah analı babalı versin canım amin. İnsllh kardeşim ❤️
Amin teşekkürler
Hayır tutmuyorum
Olabilir yaa bende
İsteyen tutar isteyen tutmaz kimseye de laf düşmez, normalide bu değil mi?
Tabiki her koyun kendi bacağından asılır sonuçta herkesin günahı sevabı kendine
Tutuyorum zorlanıyorum biraz başım ağrıyor
Allah kabul etsin ❤️
Amin🌸
Tutmuyorum
Bende sjsjsjs
Neden tutmuyorsun ben tutuyorum
Allah'ım kabul etsin ❤️
Keşke tutabilsem ama engel olan varlıklar var
Nasıl yani kim engel oluyor
Hayır
Bende sjsjjs
Evet
Allah kabul etsin
Eyv
Tutuyorum
Allah kabul etsin ❤️
Hayir
Bende sjsjsj
Tutmuyorum
Olabilir yaa bende tutmuyorum
Bugün tutamıyorum maalesef 🍓:)
Ooo olsun yaa 😘🥰
Aynen olsun yapacak bir şey yok
Bende tutmuyorum
Olabilir yaa bende tutmuyorum
3 senedir tutmuyorum yaa
Bende 2
İnsanların çoğu tutmuyor tutuyor gibi görünüyor sadece yalana ne gerek var ki
Yok ben kimseden gocunmam beni gören Allah var yeter insanlar umrumda değil ne dedikleri bizim millet hala insanlar ne der kafasında olduğu sürece gelişmez bu ülke
Tutan var
Tabiki tutanlarınkini Rabb'im kabul etsin amin
Sen?,
Ben tutmuyorum
Tabiki tercih
Kac yaşındasın
Tabikii
Guzel hatunlad genelde tutmaz.
Ne alaka sjsjsjs
Cikarim. D
İlk 5 gün tuttum da sonra tutamadım maalesef
Anladım olsun beee