Aile & Toplum İnsan canlısı Latino/Akdeniz kültürü mü, hızlı nordik Avrupa kültürü mü? DünyaSeven Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bumu;Bumu; Latino Akdeniz kültürü (Yunanistan-Venezuela-Portekiz vb) Nordik Avrupa kültürü (Macaristan-İsveç-Estonya vb) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsan canlısı Latino/Akdeniz kültürü mü, hızlı nordik Avrupa kültürü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Latino Akdeniz kültürü (Yunanistan-Venezuela-Portekiz vb) 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Akdeniz kültürü daha sıcak daha samimi geliyor. Dünyayı gezmedim, sadece filmlerden izlediklerimden yola çıkarak yorum yaptım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbiri, akılcı teknolojik asya uzakdoğu kültürü (japonya çin kore) 0 0 Yorumla
littlelilium Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Estonya ve Macaristan nordic değil ikisi de doğu avrupa. Estonya kültürel olarak dahi nordic değil hala post sovyet ülkesi havasi var insanında 0 0 Yorumla
azocuum Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl ben şimdi buraya gelip kısaca kürt kültürü yazsam vizyonsuz mu olurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Latino Akdeniz kültürü (Yunanistan-Venezuela-Portekiz vb)
Akdeniz kültürü daha sıcak daha samimi geliyor. Dünyayı gezmedim, sadece filmlerden izlediklerimden yola çıkarak yorum yaptım.
Hiçbiri, akılcı teknolojik asya uzakdoğu kültürü (japonya çin kore)
Estonya ve Macaristan nordic değil ikisi de doğu avrupa. Estonya kültürel olarak dahi nordic değil hala post sovyet ülkesi havasi var insanında
ben şimdi buraya gelip kısaca kürt kültürü yazsam vizyonsuz mu olurum
Yukarıdaki
Onların kültürü gördük lgpt destek veriyorlar
Hic biri
Hiçbiri