Bir çocuk bana işte kızlarla makyaj konusu açmıştık neyse bu çocukta vardı yanımızda ben de fikirlerimi söyleyince bana dönüp sen makyaj mı yapıyordun ben seni doğal sanıyordum dedi ben de ya okulda yapmıyorum da dışarıda çok yapıyorum demiştim de ne demek bu yaaa açıklayın?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Numaradan söylemiş bende diyorum kızlara böyle aaa makyajmı yaptın ahhaha
Niye yapıyorsunuz bozulsam mı o an teşekkür mü etsem bilemedim
Bilmiyorum bu huyum niye var ama otomatik men ağzımdan çıkıyor
Yani doğal halin daha güzel diyor sana iş atıyo yani
Aaaa aaa aaaa aaaa aa aa a a ay biz kediyle köpek gibiydik ay yoksaa ay 1 dk ayyy dur jeton
Eveeet nefretler ve aşklaarr
Yani her aşk nefretle başlar
Bu çocuk bana 1 ay önce tatlı kız falan derken 1 ay sonra etraftaki diğer erkeklere beni kötülemeye ve şeytan demeye başlamıştı sonraa beni başka bir çocuk seviyormuş işte bu çocukta bana teklif etti o gün resmen beni izlemiş reddetti hatta geldi bayağı bu ve birkaç oğlan sıkıştırıp durdular ne dedi falan niye kızardın diye (ten rengim beyaz en ufak streste domatese dönüyorum) sonra bunu bayağı kurcalamış benden hoşlanan çocukta demiş sürekli gelip yanıma niye reddettin falan diyordu
Bad boy numaraları işte ya anla artık
Lise desin sanırım
Ay ben sa la ğım birkaç tane daha vardı böyle tip hatta aklımı karıştıran bir olay daha var
Ne var mesela sor abine
Bak şimdi bu çocuk sarışın bir tanede esmer var sarışını anlattım zaten hoşlanıyor senden dedin esmer olanda cidden bana gereksiz iyi davranan, sürekli soru sorup muhabbet etmeye çalışan, sürekli bana bakan durduk yere trip atan bir tipti neyse bu çocuğun benden hoşlandığını düşünüyordum falan bu ikisi bir ara kanka oldular ve ne alakaysa sürekli ikisi birden beni zorbalamaya başladılar işte sarı olan esmer olana şuna baksana kapıyı bile örtemiyor falan diyordu ne alaka yaaa neyse bir gün hepimiz toplandık oturuyoruz falan bana ikiside iyi davrandı şok oldum dedim kafalarına bir şey düştü galiba derkennn ertesi gün ne olduyda kavga ettiler resmen şok oldum benle alakası yoktur değil mi
Lise ama bitiyor 77 güne 🤣
Var seni paylaşamamışlar, kötü davranmalarının sebebi kedi ulaşamadığı ciğere mundar der
üniversitede yeni aşklara yelken açarsın gel adü ye burada her kasa mevcut
Abi töbe ama bunlar hoşlanıyorsa 3-4 kişi daha vardı benden hoşlanan kesin rekabet etti bu sa laklar kendi aralarında egoya dönüştü buda yoksa o kadar kişi adriana lima mıyım ben niye hoşlansın amaaa başka sınıftan çocuklarda yazıyordu bak şimdi işkillendim bence benim yüz vermediğim ortaya çıktı kimseyle çıkmadığım falan zor kızım ya ego yaptı bunlar rekabete girdiler
Ben hacettepeciyim ya kampüsü çok güzel
Bence sen kuruntu yapıyosun sana aşık olan Max 1 veya 2sidir tüm erkekler aynı değil diğerlerinin amaçları farklıdır, yani herkese çiçekte dağıtıyor olabilirler
Güzel bir bölüm yaz mühendislik sakın yazma gençliğine yazık edersin
Aynen ya senin yüzünden dedin dedin hoşlanıyor diye ayrıca azılı düşmanım bunlar ne hoşlanması kesin hakaret etmiştir zaten buda öbürünese kıl olduğu için yumruk atmıştır benle alakası yoktur
Öbürleri de zaten herkese yürüyorlar şanslarını denemişlerdir ay lise ne iğrenç biri ortam ya üniversiteye geçmek istiyorum sıktı artık
Ben mühendis istiyorum ya kesin kodlama falanda biliyorum çocukken millet barbie bebeğine peçeteden elbise yaparken ben tesla bobini yapıyordum 😎 mühendislik damarlarımda var diyip ilk sene Büte kalıyormuşum töbe estağfurullah
Üni daha kötü kimin eli kimin cebinde belli değil, kimse durduk yere kavga etmez seni paylamamıslar ama aşk öyle kolay olunmuyor, erkekler ergenlikten daha geç çıkıyor bence onlar saplantılı, istersen yaz bana sevgilimin instasını vereyim ( kendisi yanımda ) ordan sorun varsa sorabilirsin
Ben direkt ilkokula döneyim diycem ordada vardı şu okul bitsin direkt işimi gücümü alayım kurtulayım o zaman. Ayyy abla mühendis mi nasıl çalışmış? Zor mu bölüm ve hangi mühendislik? Hazırlık okudu mu hazırlık gerekli diyorlar mühendislikte? Yurt dışı düşünüyor mu?
Yani mühendislikte büte kalmak normal bişey anormal değil, hatta bütün derslerden kalacaksın, 3. Sınıfım 7 tane alttan dersim var ve bu gayet normal, 4 sene de de bitiremezsin uzuyor o, hele elektrik el. Müh olursan Allah kolaylık versin, millet intihar ediyor kayıtları siliniyor çünkü mezun olamıyorlar, sınıfındaki asosyal abazalarda cabası
Ben mühendisim, ablan hemşire, ve korkunç 500 kişi bı derse girip sene de 3 kişi geçiyor bide bu 2. Sınıf dersi, yapma yazık olur ciddiyim
Abi deme deme bir sayısalcı ya mühendis olacak ya tıpçı tıp zaten olmaz ben mezun olana kadar ohooo 6 yıl +1 yıl hazırlık +tus derken babanne olurum. Yazılım istiyorum zaten ilgim var kodlama geçmişim de var dilde az buçuk var ama hazırlık okurum ben yinede
Yani mühendislik sözde 4 sene, ben 1 sene hazırlık okudum 3. sınıfım ve 1 sene daha uzadı, millet 7 sene kadar okuyor yani 7 sene olması anormal değil, git tıp oku bari daha çok iş imkanın var
Burdan yazmaktan yoruldum, özelden yazarsan sevgilimin instasını veririm
Yazılım, bilgisayar müh nasıl peki bilgin var mı benim konuştuklarım, anlatılanlar, okulun eski mezunları gaza getirmek için hep dolarla maaş alıp yurt dışında olan tipler hiç zorluğundan bahsetmediler (eski mezunlar birde gelip okul sınavını sallayın, defter tutmayın amann diyip gittiler resmen kalleşler ya)
Kızı rahatsız etmeyeyim ya boş ver
Yalan söylüyorlar bölümü bırakan çok biliyorum, defter tutmazsan mezun olamazsın hele ingilizce bölümse yandın, beni. Yüzde yüz ingilizce, dolarla maaş alamazsın odtü bile yurt dışında geçmiyor
Sorun değil kendisi ver dedi o yüzden dedim, rahatsızlık olur mu estağfurullah, tecrübelerimi anlatıyorum bende
Yurt dışında olan zaten odtü mezunuydu ben odtüyü kazanamam da zaten gelse bile odtüyü seçmem hacettepe istiyorum
Odtü mezunlarının özel akreditesi var ama tamamen geçmiyor, şöyle söyleyeyim yükselemezsin normal mühendis olabilirsin sadece, orada tanınması için farklı şeyler yapman lazım, mesela imza hakkın filan olmuyor yurtdışında, bizzat kendi hocamız dedi kendisi yurtdışında profesör
Mesela benim türkiye de şirketim var, abimde Yurtdışında yüksek mimar
Sağolsun selamımı söyle ☺️💫🤍🤜🤛 ay ben bir ara tıptan vazgeçtim bir tıpçı okuma iğrenç pişmanım dedi senin gibi ama mühendislikten dönem kaderimde var kodlama falan hatta ilk tasarladığım oyuna ismimi eklememiştim (zaten anonim isimler kullanılmak zorundaydı) bir projeydi proje başkanı nalet kadın oyunu ben yaptım dememe rağmen ısrarla başkasına teşekkür etti yani o teşekkür ettiği kişide oyunuma çöktü resmen ileride büyük bir yazılımcı olup intikam almak istiyorum
O dediğim odtü mezunu yazılımcı abide 0dan yükselmiş resmen ben de dil papuç gibi networkun kralını yaparım da işte odtüyü kazanmak sıkıntı
Türkiye 878. si olmak lazımmış odtü için e yuh yani oda ben değilim
Umarım senin için hayırlısı olur, çok çalış, arkadaşların gezerken sen çok çalışmak zorunda kalacaksın söliyim
Odtü okumak zorunda değilsin ki boş yani, normal ingilizce ve akredite bı mühendislikten mezun ol, sonra araştır giden çok arkadaşım var, maaşlarda çok değil 3000 euro
Aman gezmeyi sevmiyorum zaten inşallah kazanırım ya çok teşekkür ederim ikinizede nereden nereye geldi sohbet ama iyi oldu sağolunnn ikinizde çocuğunuzun ismini gizli üye koymayı unutmayınnnn hoççakalın fjkdjfmdfk
Türkiye den çok daha iyi, hayatta süper ama cidden mühendislik okumak zor bağıl derslere dikkat et, şunu da unutma, 1. sınıfta yaz okulu yap lineer cebir ve diferansiyel derslerini ver ya da bağıl dersleri ver üstten
Görüşürüz, bu yaşadıklarında aşk değil üniversitede neler neler göreceksin hem ağlayacak hem de güleceksin
Bu arada biz şu an matematikte diferansiyeldeyiz gidip çalışayım bari ss aldım not defterine ekledim kazandığı zaman açıp okuyacağım tavsiyeni
Tamamdır iyi geceler
Aynen öyle liseli ergenik davranış problemleri yaa ben de biliyorum ama zevkli oluyor konuşmak mesela 70 yaşında bile olsam konuşurum alırım torunları karşıma derim çok canlar yaktım (jfldkglxlh Allah belamı vermesin ama derim) neyse güzeldi sohbet ikinizde mükko insanlarsınız iyi akşamlarrrr
çocuk senin doğal halini sevmiş ama senin verdin cevap aşırı komik
Hfkxkcm cidden mi
okulda yapmıyorum dışarda yapıyorum ne aşöfşsövlfööf
Ya ne yapayım o an anlamadım iltifatı mı değil mi teşekkür mü etmeliyim, bozulup hakaret mi bilemedim ortaya bu çıktı
Ya birde beni sevmeyen uyuz tipli kenafir kızlar vardı yanımızda
şu an bi şey yapma bence akışına bırak onun sana karşı bi adımını bekle ağırdan al kendini o kızlara da dikkat et eminim kıskanıyorlardır seni
Benim de kafam karisti şimdi
Dimi ya jgldkg ay birde beni sevmeyen kızların yanına yaptı teşekkür mü etsem, bozulsam ben de ona hakaret mi etsem bilemedim ortaya bu cevap çıktı
İltifat