Güncellemeler
+1 yıl
Toplum içinde yaşıyoruz. O kız senin kanından canından onu aileden yok saymak tek başına bırakmak. Maddi manevi desteksiz. Üstüne söylenenlere karşılık istediği yere düşsün istediği yerde kalsın diyen bir kız babası. Toplumun değer yargılarını Toplumun kurallarını hiçe sayıp haysiyet şeref demeyen bir baba.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ona erkek de demiyoruz adam da, baba da...
pislik.
Herseyden önce toplum kurallarını hiçe sayıyor eve almayarak. Senin canından kanından sonuçta.
Ikinci olarak. Ya şöyle şöyle olursa insan içine nasil çıkacaksın evladın o senin sorusuna. Nereye düşerse düşsün ne yaparsa yapsın dedi. Ciddi kizi hayat kadini bile olsa umursamıyor.
Kiyamet alameti mi bunlar? Gözlerimle şahit oldum adamın içindeki seref haysiyet hepsi sifir
Bunun gibi binlerce örnek var maalesef... Diyecek sözüm yok sözün bittiği yer çünkü
Kiyamet yaklaşıyor, insanlar bozulacak ki kıyamet kopsun. Kız babası kızını evden atıyor, nereye giderse gitsin diyen babanın üstüne kopmuycakta kimlerin üstüne kopacak?
Toplum bunları dislamadikca bu örnekler çoğalarak artacak maalesef
Kizin babasi toplumun dışlamasini onenmsemiyor. Kendisi topluma diyor. Ne yaparsa nereye giderse gitsin. Bu ne demek sence çocuk musun? Ya kötü yerlere düşerse dediler düşsüüüün dedi. Polis napacak zorlayarak 27 yaşındaki kızını evine al diyemez. Babası toplum kurallarını hiçe sayıyor. Evladı ama evladı gözüyle bakmıyor. Evlat gözüyle görmüyor kizi.
Toplum bunu dışlasa iş bulamaz, çalışamaz alışveriş yapamaz. Sosyal hayatı da olmaz dilenci olarak bile kabul görmez bahsettigim bu
Şimdi anladım😊 kız babasının iş yerine mi gitsin? Babam bana sahip çıkmıyor mu desin?
Cümle alem biliyor ama adam hala çalışıyor. İşten eve evden işe gidip geldiği için toplum ne der umursamıyor. İş yerine gitmekte fayda var.
Gidin gerekirse rezil edin böylesi pislikler toplumdan bertaraf edilmeli.
Madem bakmayacaksın yapmayacaksın en başında
Inanmiycan ama adam zaten kanser. Hemde erkeklerde nadiren cikan bir kanser türü göyüs kanseri. Ölüm yakasındayken ameli bu. Çünkü inansanda inanmasanda kötü insanlar ölümünün yaklaştığı zamanlar kötülüklerini arttırırlar.
Çok doğru dedin. Kız iş yerine gitsin. Tamam çok sağol.
Yarın ölecek bile olsa son ana kadar sorumluluğunu yerjne getirmeli, bu geçerli mazeret sayılmaz.
Seninle konuşmak iyi geldi. Kızın amcası zengin bir sürü abartmani var, bir odalı daire versin yeğenine dedi. Doğru olup olmadığını Allah bilir. Kızın halasının kizi dediki, amcan eskiden kaldığı evde kalmıyor. Hem kendi bütün mal varlığını hemde haci amcanın mal varlığını kumarda kaybetti. Üstüne tonlarca borçlandı. 2 sene oluyor dedi. Doğru olup olmadığını bilmiyorum. Eğer gerçekse Kızın zengin amcası donuna kadar herseyini hatta kardeşinin bile bütün mal varlığını kumarda kaybetmiş. 😱 kızında haberi yok. Bugün öğrendik. İmtihana bak 🫨
Resmen rezillik ya
O nasıl bir hırs nasıl dizgin bilmek bilmeyen bir hırs ki araba evler dükkanlar hepsini kumar masasına koymak? Kardesinin bile mal varlığı üstüne oynamak? Üstüne borçlanmak. Yaşadığı evi bile kaybetmiş düşün. Ne ev ne araba hiç bir şey kalmamış. Doğru ise. Hatta 2 sene geçmiş herseyini kaybedeli. Biz daha bugün duyduk.
Çok kötü çok, bunlara acımam da o küçük çocuğa üzülürüm en çok
Kız küçük değil 27 yaşında. Bekar.
Kimsesi yok mu başka işi gücü herhangi bişey? Bunlardan ona hayır gelmeyecek görünen i
Peki zengin bir adam arabsina kadar herseyini kaybettikten sonra nasıl yaşar? Onu merak ediyorum, o varlıktan sonra şimdi bildiğin kira ödüyor eğer doğruysa, yıllarca kira almaya alışık insan, paralarla cirit atan insan herseyini kaybettikten sonra nasıl yaşar gercekten? Vallahi eğer doğruysa yaşadığı eve kadar kaybetmiş, hic birsey kalmamış elinde üstüne tonlarca borçlandı dedi. Hemde üstünden 2 yıl geçmiş. Herseyini kaybedeli
Kaybedilene bir şey denemez ki hayat her şeye rağmen devam eder, ama çalışır ama sürünür ama tekrar kazanır.
58 yaşındaki adam bugüne kadar kazandığı herseyini kaybettikten sonra tekrar kazanacak çalışarak, öyle mi? Allahını seversen çocukça konuşma.
Bunları konuşmanın ne önemi var, kaybedilen kaybedildi, neye yarar?
Çok üzücü bir durum. Hani bir insan zengin ama gözü dönünce yarım saat içinde herseyini kaybedebiliyor, hayat enteresan, 20 ye yakın evin vardir, marketin vardir, doğruysa eğer kardesinin mal varlığı ilede oynamış, onların hesapları ortak çünkü, bir ömür çalış hepsini bir gecede kaybet. Kendinle birlikte kardeşinin mal varlığını alın terinide kaybet. İnsanin gözü bu derece dönebiliyor demekki. Allah korusun o zenginlikten sonra ben yaşayamazdim, paran için sana hürmet edenler artık bir kiracı olduğunu duyacaklar, araban bile olmayacak. Vay bee
Yahu Allahını seversen, bir enpati yap. Ev sahibin seni evden çıkarıyor, kirani ödemeyen rağmen, baban seni evine almıyor, cengiz amcanın o kadar evi var birini bana versin kirasını öderim diyesin. Halanin kızına sana desin amcan eski evinde kalmıyor, haci amcan ve Cengiz amcan bütün mal varlığını kaybetti. Üstüne tonlarca borçlandı. Cengiz amcan ve haci amcan ayri evlerde kalıyorlar, kendileri kirada. İki yıl oluyor herseyini kaybedeli dese. Şoke olmaz mısın Gercekten? Parasi icin cümle alem saygı gösteren insan arabsi olmayan tonlarca borcu olan bir kiracı artık.
Yahu olurum da napim kardeşim, ahmetten mehmetten amcadan dayidan hayır gelmiyor, hayattan mi vazgeceyim ya, hepsine lanet olsun der hayata yeniden sarılırım, benim değerimi ben belirlerim o bu su degik varsın yarinimda olmasinlar ben gerekirse bı yıl surunurum ama gene ayağa kalkarım.
Kız ne yaparsa yapsın bir baba bunu yapmaz diye düşünüyorum. Yapan baba değildir
Bugün şahit oldum. Gözlerimle kulaklarımda.
Yinede olayın iç yüzünü bilmiyoruz.
Kız için üzüldümm
Bisey diyimmi? Vallahi dini değerlerin ne kadar kuvvetli bilmiyorum. Melekler Allaha sormuşlardı yer yüzünde fesatlık çıkaran zorbalık yapan bir kavmi neden yaratıyorsun. Allah demiştiki ben sizin bilmediklerinizi bilirim. Yani hersey baska bir şeye hizmet ediyor. Bunu gercek anlamda bilseydik imtihan olmazdı. Hayır sandığın şer, Şer sandığın hayırdır. Şikayet etme, isyan etme, hayrı görmeye calis, Allaha teslim ol. Kaybettim sanırsın ama kazanmışsindir. Kazandığını görünceye onca yaşanan kazanman içinmiş. Allah birilerinin cezasını vermek istiyor buna sen değil başkası vesile olacakti ne fark eder? Her şeyin arkadasinda Allah vardır. Buna dayan. Bundan başka birseye inanma.
Bunu kapıya atılan kız için söylemen lazım. Bende onu ima ettim. Olayın iç yüzü.
Babanın neler yaşadığını bilmiyorm ama kapı önüne koymak vicdansizlik. Bu kızı yakinen tanıyor musun?
Evet tanıyorum kuzeniyle ben konuştum babasıyla. Babası kabul etmiyor kizi.
O kız nerde simdi
Çalışıyor kirasını ödüyor. Ama ev sahibi çıkarıyor diye babasına gitti. Seni bu eve alacam evime alacam öyle mi? O hayali unut sen gerisini yazdım zaten. Kulaklarımla gözlerimle şahit oldum. Olduk.
Kac yasinda ne iş yapıyor, senin görüştüğün birimi
Evet görüştüğüm biri. Sen konuş babamla babasıyla konuştum. Onu evime almam diyor. Kız mutfak yardımcısı personel, 27 yaşında. Bekar.
Ona ulassam keşke ya, elimizden belki bir şey gelir
Kuzeniyle konuştum kızın halasının oğlu, o gitsin çalışsın kendi ayaklarının üstünde dursun diyor. Kız zaten calisiyor, ama kalacak yeri yok ev sahibi çıkarıyor evden. Aylardır avukatla uğraşıyordu karar verildi çıkması lazım kızın.
Nerde yaşıyor
Tanımadığın etmediğin kıza nasıl yardımcı olacaksın merak ettim?
Biz de yaşadık zor şeyler, ne yapsın kız sokakta
Sana zor şeyler yaşatanlar ilahi adalet tecelli etti mi? Gercekten merak ediyorum.
Sanmiyorum, herkes mutlu
Dışarıdan öyle görünüyorlardir buğdagin görünmeyen kısmında iyiler mi kötüler mi bilemezsin.
Bilmiyorum artık, o kıza da üzüldüm şimdi
Kaderden kaçış yok
O kız nerde simdi
Kız çalışıyor kirasını ödemesine rağmen ev sahibi çıkarıyor kizi, kirasını ödediği evde kalıyor hala. Ama maalesef çıkma kararı verildi. Şimdiki çıkma kararı verildiği evde kalıyor.
Şimdilik
Babası eve almayarak ne halin varsa gör konumuna soktuysa. Ciddi ciddi her konumda yer almasını umursamıyor yani öylemi? Insanin toplumda bir şerefi bir haysiyeti olmaz mı bir babanın?
Srefsiz
Ciddi ciddi kizinin kötü yerlere düşme ihtimalini belirttiler. Ciddi ciddi umursamadı. Ne yaparsa nereye düşerse düşsün dedi. Bir kız babası.