Bu devirde evlenmek mantıklı mı? Soru amaçlıdır konu başka yere çekilmesin lütfen…
cevaplarınızı özelden yazmayın!
Bu devirde evlenmek mantıklı mı? Soru amaçlıdır konu başka yere çekilmesin lütfen…
cevaplarınızı özelden yazmayın!
İnsan sever, aşık olur , evlenmek için masada imza atarken hiç düşünmez o anlar ne kadar büyük bir sorumluluğa imza attığını.. Eş ve çocuk sahibi olmak belki çok basit görünse de eşlerin karşılıklı sorumlukları, eşlerin çocuk ya da çocuklarına karşı doğumdan ölüme kadar sorumlulukları asla bitmez.. Bir sebepten ayrılığı düşünmek (olabilir de) bir yandan bir çocuğu ailesiz bırakmak (olabilir) kolay yutulacak lokmalar değildir. İyi düşünüp karar vermek gerek karşılıklı ve hayırlısı ise nasip olsun diye dua etmek gerekli şu zamanda..
Dünyanın en zor şeyi. İki farklı yetiştirilme tarzı ile iki kişinin birbirleri ile uyum sağlaması. Eninde sonunda bi yerden maraz çıkıyor. Hakarete kadar gidiyor sonu sonra da. Evlenmeden birlikte yaşamak en iyisi aslında , tabii ki evliymişçesine çok büyük saygı duyarak..
Cevap
12Cevap
Seven evlenir
İs araba ev vr. Yas gelmis geciyor. Karsima son 4 yil 3 u aktif calisiyor.1 i calismam dedi ;yol verdim. Diger 2 si kotu bi yalanciydi. Şu an aramiyorum. Karakterli ve calisiyirsa olabilir
Güzel arkadaşlığımın olduğu sevgiyi ilgiyi saygıyı gördüğüm olgun düşünceli dürüst biriyle evlenmek isterim karşılıklı olunca hisler
Hayatini mahvetmek isteyen buyursun evlensin. Diyecegim bu kadar.
Doğru insanla güzel olabileceğini düşünüyorum ama doğru insan dediğimiz şu zamanda zor gibi ya
Anlaşabileceğin biri ile evlenirsen mutlu olursun aksi halde zehir zemberek bir hal alabilir
Eşin çalışkan birisi ise evet
Evlenmem kanka çünkü Türk kızlarının son zamanlarda hepsinin foyası ortaya çıkıyor yavaş yavaş aslında kızların ne kadar namussuz oldukları aklı olan Türk kızıyla evlenmez
Açlık sefalet zorluk bebek bakiciligi oww yüzüğü at aifona
Evlilik dusunmuyorum cunku kizlar temiz degil
Sıkıntılı bi konu.
Degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?