Sanırım benim artık tamamen tükendi. Çocukken gençken aşırı baskıyla buyutuldum oyleki balkona çıkmam bile yasaktı. Sonra evlendim o şahısta perdeleri bile actirmazdi. Sonrasında özgür oldum istesem dünyayı bile dolasabilirdim ama gel gör ki yataktan kalkacak hayat enerjim yok artık. Hayatımdan giderlerken hayat enerjimi de somurup gitmisler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendine zaman tani. Anliyorum. Özgürlüğün kisitlanmiş. Biraz Psikolojiye gircez. Hangi travmayi yaşadiysak. Ayni Travmayi yaşamak icin. O kişileri hayatimiza cekeriz. Yani Ailen baskiliydi. Evlendiğin Kişide ayni cikti. Yani sen bilmeyerek. Tekrar ayni hayati yaşaticak insani hayatina cekmişsin. Psikoloğa gitsen sana iyi gelecek. Tekrardan hayat enerjin yükselir
07 Yorumla
Soran+1 yılOysa ben baskıdan kacmaya çalışmıştım neden hayatımıza yine aynı şeyleri çekiyoruz nerde hata yapıyoruz
- +1 yıl
Onu işte Insan hic bir zaman bilemiyor. Travmalar bilinçaltiye yerleştiriliyor. orada kaliyor işte travmalar. Bizde farkina varmadan. Ayni Kişileri hayatimiza cekiyoruz. Mesala Ailenden şiddetmi gördün kocandanda şiddet görüyorsun. Benim kendi tahminim. Travmalar bilinçaltiye yerleşdiği icin. Bilinçalti diyorki. Ben Aileme benzeyen birine aşik olmam lazim. Ailemden ne gördüysem kocamdanda aynisi görmem lazim. Öylecede aşik oluyorsun o kişiyi. Bunun tek tedavisi Psikoloğa gitmek veya psikiyatri. Psikolog ama bence daha iyi gelir. Umarim bu travmalari atlatirsin ve normal hayatina dönersin. Belki ozaman hayalindeki eşi bulursun
Soran+1 yılSadece geri kalan hayatta huzur istiyorum es kısmını tamamen kapattım. Yalnızlık ve huzur.
Soran+1 yılEvet başladım psikolaga yeni. Bir kaç yıldır da psikiyatri tabi.
- +1 yıl
Demekki ilac tedaviside görüyorsun. Belki Psikologda iyi gelir. Hayatin enerjini tekrardan kavuşman icin. Sevdiğin şeylerle ilgilenebilirsin. Dişara cikip yeni Arkadaşlar taniyabilirsin. Mesala Sanat senin ilgini cekiyor. Resim cizmek icin kursa gidip yeni insanlarla tanişabilirsin mesala. Veya bügün kendini nasil hissetdiğini kağita yazabilirsin. Bide yarin icin yapilicaklar listesi yapabilirsin. Yarin neyapman lazim. Yarin neyapabilirim gibi
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
- 00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürekli bir kadının başı, yüreksiz bir adamın omzuna ağır geldi.
0125 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılBak keyfine bu saatten sonra sen, keyfin ve kâhyan. Çok canın sıkılırsa ikisinin dedikidusunu yap birbirine düşür otur izle 🤣🤣🤣
Soran+1 yılYalnızlıkta yapılabilecek en iyi aktivite :)
Cevap sahibi+1 yılHalâ yalnız diyor keyfin ve kâhyanı yanında bulundurmazsan yalnız hissedersin, accık toparlan yahu enerjini yükselt
Soran+1 yılTavandan gözlerimi alabilirsem:)
Cevap sahibi+1 yılOhoooooo, sen naptin be deve kuşu gibi etme kendini. Hatırlarmısın bilmem haberlere bi cocuk çıkmıstı; Sabah kalktığında kendini nasıl hissediyosuna , evet diyorum doğdu günesim yüzümü yıkıyorum 🤣🤣🤣 hatırladın mı. Yeni güne uyan beee tavana bakarak inşaat mühendisi olunmaz amaa heee 😂😂
Soran+1 yılTV de izlemiyorum ki:) benden inşaat mühendisi olmaz kendi hayatım gibi inşa ederim binaları:)
Cevap sahibi+1 yılTamam da hiç sosyal medya da falanmı denk gelmedin, neyse.
Valla çok gömüyon kendini , kendine bari şans ver ne yüklendin kendine yahu🙂
Soran+1 yılSosyal medya haberler vs herşeyi bıraktım. Dünya o kadar kötüye gidiyor ki her yerde kan gözyaşı. Psikolojimin kaldirmadigini farkettim. Zaten moral sıfır birde medya daha çok bozuyor. Herşeyden bihaber yaşamak sanki biraz daha iyi gibi.
Cevap sahibi+1 yılDediğin doğru, ama sanki insan biraz kendinin doktoru ya da katili mi? Hangisi olmayı hedeflerdin?
Soran+1 yılEtrafımızda katilimiz çok bize gerek kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılKatilin çok diye de boynunu kimseye eğme doktor ol nesterle paraziti sen defet. Yaşadıkların kolay bir durum değildir anlamaya çalışabilirim seni kendin için yaşamaya çabalıyorsan sevdiğin hiç bir şey yok mu enerjini yüksektecek biraz onlarla meşgul olsan iyi olmazmı
Soran+1 yılHiç bir enerjim ve amacım yok. zamanında dayatilanlar artık karakterime yansıdı sanırım. Kabuguma çekildim sessizce ve sabırsızlıkla ebedi aleme göç edeceğim günü bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılHaydeeee bu ne böyle yaa hakikaten bu mod iyi degil be, kabuğuna çekil de kendine iyi davranmaya bak bu bohemlik hoş degil siz bir hanımsınız , çiceklere hayat vermek icin gec kalan yağmur olma , hiçmi kendinden ümidin yok be arkadaş
Soran+1 yılOlsaydı bugün buraya böyle bir soru sorarmiydim
Cevap sahibi+1 yılSeni ümidlendirelim o zaman
Cevap sahibi+1 yılGünaydın
Soran+1 yılGün hiç aymiyorki
Cevap sahibi+1 yılİyimisin
Soran+1 yılDeğilim siz
Cevap sahibi+1 yılŞükür diyelim
Soran+1 yılDiyelim bakalım
Cevap sahibi+1 yılGünün nasıl geçti, ne yaptın ya da ne yapmak istedin de keyfin kâhyan izin vermedi sana..
Soran+1 yılHiç bir şey yapmadım keyfimde izin vermedi zaten. Sonrasında haberlere bakayım dedim dediğime pişman oldum berbat olan sadece ben değilmişim tüm dunyaymis. İnsanoğlu o kadar kötü o kadar vahsi ki Allah bunları görmüyormu ben insan olarak dayanamıyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılGörüyor ancak zamanları var. İnsanlar vicdanını merhametini tüm duygu ve duyu hislerini yok saydıkçak bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgın da olduğu sürece böyle maalesef🥺 seyirici kalıyoruz. Tüm dünya dediğin gibi berbat.
Soran+1 yılSadece kiniyorlar sadece. Kınamak ne zamandan beri karın doyuruyorsa artık
Cevap sahibi+1 yılKimse Yarada'nın emirlerine uymadığı için bir çoğu hak hukuk yediği için inssn olarak müslüman olarak yerimizi bilsek ses gür çıkacak ama fazla para kazanma hırsı ama kolay yoldan faizle haram ne varsa işleniyor işlenmeye devam ediyor, eee böyle dünyayı uyutan bir kitle var tüketim cılgınlıgı en fazla kınama yapabiliriz buna mecbur kalıyoruz
Soran+1 yılKınama denilen şey sinek ısırığı bile değil. Ve müslümanlar sadece uyuyor. Bir ümmetin ırzına geçiliyor herkes uykuda. Bende o da şu da herkes. Kimse demiyor bugün onlara yarın bize diye. Dünya müslümanları ebabil kuşlarını bekliyor. Yazık çok yazik
Cevap sahibi+1 yılEbabil kuşları gelse onlara degil bize gelirler
Soran+1 yılUmarım gelirler de önce müslümanlardan başlarlar
Cevap sahibi+1 yılGeldiler işte Müslüman coğrafyalar da akan göz yaşı, haki ki müslümanlarda idam edilir ciddi şekilde karşı çıkanlarda susturuluyor
Soran+1 yılOlan sadece masumlara oluyor birakin yemeği oruçlarını açacak suları bile yok.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef , onlar cennette iftara davetli hepsi bizden hesap soracak
Soran+1 yılTamam cennet ucuz değil ama bu kadarda pahalı olmamalı
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyorsun, o pahalılığı tüm dünya birlesmişken devam edecek. Topraklarını canları pahasına savunanlar da bizde olmayan itikât ve yaradana bağlılıkla şehit mertebesine ulaşıyolar onlar mutlu biz kendimizden mesulüz teker teker ahir hayat ta hesabımız çetin
Soran+1 yılGidenler mutludur tabi ya kalanlar? Çektikleri işkenceler acılar. Ölen zaten kurtuluyor. Benim derdim kalanlarla.
Cevap sahibi+1 yılHepsin deki iman bizde yok iste o iman, cektikleri acının kederin farkında değiller tam teslimiyet. He bize düşen ne yapabiliyoruz hakiksten güvendiğimiz stk lar ile az da olsa maddi manevi destek oda giden yardimlari maalesef havada bombaliyolar yine bir sey yok. Hani Hz. İbrahim as 'ı ateşe atıyolar karinca bir damla suyla gidiyor ya saf belli etmek ten baska durumumuz yok
Soran+1 yılYetmiyor bana içimdeki öfkeyi kini geçirmiyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle, elimizden ürünlerine karşı boykot vs başka bir çözüm vardır kalkıp gitmek gibi ama gidemiyoruz gitsek giremiyoruz emin ol onlarin bizler inanci tam ki yarim hareket ediyor isekte, bizleri tüm dünya da daha fazla ses cikaranlar olarak görüyorlar. Sen kalbini biliyosun yaradan seni biliyor hissini sen den daha iyi biliyor ama bu kadar az işte başka yok kiksede kimse memnun degil evet maddi olarak yetinemiyor vatandas ama şükretmiyor da göz yaşı akan topraklara bakarak daha iyi sartlarda oldugunu sen, ben, o, bu, şu bu sessiz çiglikta kaç kisi dimi.
Soran+1 yılSonuç olarak yapabildiğimiz sinirli ve eli kolu bağlı bir şekilde seyir ediyoruz bir cekirdegimiz eksik
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılBir sey sormak istiyorum
Soran+1 yılBuyrun
Cevap sahibi+1 yılGönüllü olarak her hangi bir stk da bulunsan ülke içi dışı organizasyonlar yapılıyor sonuçta sana daha iyi gelmez mi
Soran+1 yılÇok düşündüm çok istedim fakat burdada sorumluluklarim var. Ödemem gereken faturalar krediler. Ben gidersem kalır hepsi. Ve gittiğimde ayakbagi olmaktan başka bı ise yaramam. Hemşire değilim doktor değilim. Beni niye götürsünler ki. Ama emekli olunca hayalim o. Bulaşık yıkamak için bile gideceğim.
Cevap sahibi+1 yılİlla hemşire olarak degil ki, sonuç olarak 81 ilde hemen hemen stk larin subeleri mevcut, sen de sana yakın olan bir yere bulundugun il icin de gönüllü olabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılMeslegin nedir
Soran+1 yılMarabalik iste benden baska ne olabilir
Cevap sahibi+1 yılSen niye sürekli kendini gömüyorsun be arkadas
Soran+1 yılE deve kusuydum ya hani
Cevap sahibi+1 yıl☺️☺️, öyle de olma kendine de davranma böyle yahu.
Soran+1 yılYok aslında her zaman değil arada böyle davraniyorum
Cevap sahibi+1 yılBu aralar böyle, burcun ne peki.
Soran+1 yılYengeç
Cevap sahibi+1 yılHımm, ben de yay
Soran+1 yılBurçlarin özelliklerini pek bilmem ama attiginizi vuruyorsunuz o zaman:) bu arada benim için çok geç oldu iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂, geceniz hayra kalsın..
Cevap sahibi+1 yılGünaydın olsun mu
Cevap sahibi+1 yılNasılsın
Soran+1 yılİyidir siz
Cevap sahibi+1 yılŞükür, koşturmaca..
Soran+1 yılAynı şekilde
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılGünün nasıl
Soran+1 yılHer zaman ki gibi berbat
Cevap sahibi+1 yılSohbet edelim mi
Cevap sahibi+1 yılNeredesin
Soran+1 yılBuralardayım pek takilmiyorum aslında
Cevap sahibi+1 yılBuralardaysan niçin karşılaşamıyoruz ☺️
Soran+1 yılBuralardayım derken yaşıyorum anlaminda. Bu platformu kastetmedim yani
Cevap sahibi+1 yılAnladım yahu ☺️☺️, yaşa tabi ki sağlıklı bir şekil de yaşa kendini nasıl hissediyorsun.
Soran+1 yılHerzamanki gibi berbat. Bu saatten sonrada düzelmez artık. Ben benden umudumu kestim çünkü. Uzatmaları oynuyoruz işte. Umarım sizin hayat güzeldir
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah, niçin ümidini kesiyorsun. İstemezsen düzelmez istemek zorundadın kendini düşürme
Soran+1 yılİstemek derken kimden neyi
Cevap sahibi+1 yılKendinden, iyi olmayı tabi ki
Soran+1 yılO hala bir umudu olanlar için geçerli bence :) ben benden vazgeceli yıllar oluyor
Cevap sahibi+1 yılYapma Allah aşkına bu kadar bitkin olmamalısın
Soran+1 yılHayat yaşamak o kadar gereksiz ve bos ki. Başka bir aciklamasi yok
Cevap sahibi+1 yılSen yaşadıkların için bunları yazıyosun bence , böyle yorumlar yaparak iyicene modunu düşürüyosun.
Soran+1 yılModumu yukseltecek bir hayat yaşamıyorum. Zamanda değişse insanlarda değişse bende degissem yaşadığım hayat hep aynı kalıyor. Çok bişe istemiyorum aslında. Huzur mutluluk. Ama sanırım insan en çok neyi istiyorsa onla sinaniyor. O yüzden artık bı beklentimde yok. Gelişine yaşıyorum işte. Sihirli bir değnek beklemek hayalperest lik olur sadece
Cevap sahibi+1 yılReklendir sen de, mutluluk senin icin nasıl olur oeki
Soran+1 yılher şey benim elimde olsa keşke. Ama değil
Cevap sahibi+1 yılHer sey senin elinde Allahin izniyle istemiyosun degişimi yaşamayı yine duvarlara bakmaya başlama. Senin nezdinde güclü kadınlarsiniz salma kendini salma
Soran+1 yılÇünkü hayat duvarlara bakmaktan başka bir çare bırakmıyor. Evet yapilabilecek çok şey var ama imkan yok. Elim kolum bağlı. her şey istemekle gerceklesseydi keşke.
Cevap sahibi+1 yılİmkana takılırsan hiç yasamayalım, en son kendine iyi gelecek ne aktivite yaptın yahu bir gezinti yürüyüş bile insana hayat veriyor
Soran+1 yılKendim için hiç bir zaman hiç bir şey yapmadım yapamadım sıra gelmedi hep öncelikler sorumluluklar vardi hala var
Cevap sahibi+1 yılAllahini seversen herkesin sorumluluğu var. Kendini sartlama nolur. çıkıp yürüsen bile sana faydadı var
Soran+1 yılÇıkıp yürümek bana ancak kısa vade kaçış olur. Sonuçta aynı hayata dönüyorsun. Ben daha kalıcı çözümler isterdim ama olmadi
Cevap sahibi+1 yılEvet dönüyosun ama kalıcı planlarini ufak ufak gerçeklestirmeye bile çaba sarf edebilirsin
Soran+1 yılNe desem boş ne desem anlamsız yaşayan bilir
Cevap sahibi+1 yılTabi ki yaşayan bilir, anlamsız gelmiyor ben kopmuşsun kendinden biraz daha ayağa kalkmani istiyorum her ne yaşadin ve yasiyorsan da tabi ki zordur yorucudur vs burada seni yermiyorum bak , seni tanimam ama ne hikmetse senle konusma istegi oldu bırakma kendini
Soran+1 yılHayat herkese aynı şansı aynı toleransi göstermiyor maalesef. Bazılarının imtihanı gerçekten ağır oluyor.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın herkesin yaşadığı yük ağırdır küçümsemiyirum elbette. Ama biraz canlanmak gerekmezmi bak seni tanimiyorum toparlanman için sana en azindan buradan çagrı yapiyorum bu bile bence senin icin önemli
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, ama hakikaten toparlanmayı dene
Soran+1 yılTamam denerim iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılSana da Allaha emanet ol ara da yazıcam sana
Cevap sahibi+1 yılGünaün aydın olsun. Her ne sıkıntın varsa tez zamanda kurtul ☺️
Soran+1 yılAmiiiinnnn amiinnn
Cevap sahibi+1 yılNasıl oldun
Cevap sahibi+1 yılYorum kısmı doluyor burada gizliden çıksakmı
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl hali hatrini sorcam ozaman
Soran+1 yılBurdan sorabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılDolduğu zaman nasıl sorabileceğim
Soran+1 yılDoluyormu
Cevap sahibi+1 yılDoluyo tabi,120 de galiba ondan sonra bibkaç mesaji siliyorsun yaziyon yine doluyo ondan sonra kaliyo öyle
Soran+1 yılHmm bilmiyordum siz bu konuda bilgilisiniz 😊
Cevap sahibi+1 yılNasılsın bak doluyor he , bir tane mesaj atma hakkım kalıyor.🙂
Cevap sahibi+1 yılSelamun Aleyküm,
Soran+1 yılAs iyiyim sen
Cevap sahibi+1 yılHamdolsun, kosturmaca
Soran+1 yılKızların pesindemi :)
Cevap sahibi+1 yılYoo niye kızların pesinde olayim
Soran+1 yılGenelde erkeklerin antrenman şekli ya
Cevap sahibi+1 yılGenel olabilir
Cevap sahibi+1 yılGenelin icinde degilim
Soran+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılHıhımm
Soran+1 yılHiimmm
Cevap sahibi+1 yılBurası doluyor yalnız tekrar hatirlatayim
Soran+1 yılNe yapmak gerekiyor peki
Cevap sahibi+1 yılGizliden cıkabiliriz diğer tarafta devam edebilir
Soran+1 yılYok maalesef özelden bir erkekle yazisamam
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde bıtmeye başlıyor Özgür bır yaşamım olduğu halde ama ben ıyı tadını çıkartım hayatın
02 Yorumla
Soran+1 yılYorgunluktan seninki belki umarım biraz dinlenince geçer
Cevap sahibi+1 yılTskler sende gencsın daha keyfine bak toprak olucaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke seni odanda izleme fırsatım olsaydı
O anları beynime hapseder, notlar tutardım00 Yorumla
+1 yılBenim de yok maalesef. Sigara içip, beddua ederek geçiriyorum her sabahımı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumdayim her saat her dakika beddualarimdalar
- +1 yıl
Yapcak bir şey yok canım. Gırtlagını sıkamıyoruz kimsenin.
+1 yılEllerimi tut gezelim beraber bu dunyayi guzel kadın 🥰
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılşu an tukenmis yorulmus bezmis durumda
02 Yorumla
Soran+1 yılSayımız az değil o zaman
- +1 yıl
Olmaz zaten bu hayatta ve bu insanlardan dolayi
+1 yılEnerji falan yok bacım
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Çok yuksek
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hep öyle olur kıymetini bil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında