Birde papatya çayı içerse sakinler belki ahahahah
Uzun kızların minyon kıskançlığı ve nefreti neden var?
Birde papatya çayı içerse sakinler belki ahahahah
Burada bir soruda denk geldim resmen nefret dolu ve kıskanç. Kimse kimseyi beğenmek zorunda degil ama bu kadar öfke anormal bence. Ben 166 yım normalim bence ve minyonları yinede hoş buluyorum.
Bunu bende farkettim. Kısalar kendinden çok memnun. Barışık, uzunları umursamıyor bile. Ama uzunlar hep bir kısa kadın kötüdür muhabbeti yapıyor. Ne oyuncular ünlüler var 170 ve altı ama taş gibi ve çekici. Bana sorarsan bende uzunları beğenmiyorum iri geliyor ama laf atmıyorum. Tamamen kıskançlıktan aşkım. terapiye ihtiyaçları var hahahahahahahahha
Kıskançlık işte :D
Çünkü kadınlar için uzun olmak avantaj degil, dezavantaj. Uzun boy erkege yakışır kadına degil.
Narin , bebeksi , zarif durmuyorlar bana göre ve bunun farkındalar.
Bu sebeple kıskanclıktan çıldırmış gibiler.
İnsan ancak kıskandıgına öfke hisseder. Normalde beğenemdigimiz bir şey dikkatimi bile çekmez. Acıncak bir durum bence. Kendileri ile barışmaları gerek. Ben 165 im iyi ki bu boydayım diyorum. Birde erkekler minyon seçiyor ya ondan.
Banada öyle geliyor. Ama hakaret etmiyorum. İŞin içinde hakaret varsa kıskançlık çekememezlik kuyruk acısı vardır.
Yorumlara baktımda inan güldüm:D ciddi ciddi üşenmemiş tek tek yorum yapmış kimse artık üstüne alınmış :D işi gücü yok mu ya resmen komik
tabi canım öyle zaten
biraz daha yazarsa tacizden , mahkemeye veririm , gerçekten yaparım. Başta umursamadım ama bu saat olmuş hala yazıyor. Daha önce birisini vermiştim, özür diledi günlerce.
Altta zaten kendisi '' erkek meraklısı degilim tarzı '' bir şey yazmış bu bile başlı başına hakaret. Ekran görüntülerini aldım.
Cevap
8Cevap
kıskançlar. O soruyu biliyorum. Üzücü tabi. Ben minyon kadın severim. 185 im.
Bu kadar büyük konuşma iyi degil çocuğu kısa olur , mesela birileri 190 altı erkekler , erkek degildir demiş. Komik, sevilmediklerinden işte. Kesinlikle 170 birine aşık olcak. Buraya yazıyorum bak. Allah büyük konuşanı sevmez. İnsanları küçümseme hakkında sahip oldugunu sanıyor. Kadında uzun boy güzellik ölçütü degildir. Aksine hatta. Ben uzun sevmem.
Dediğine aynen katılıyorum. Büyük konuşan bunu yaşar.
Minyon da uzun da sevilir yeter ki zarafet eksik olmasın.
kesinlikle
Bende mini mini minyon olmak isterdim ama nefretim yok sadece daha tatlılar sanki
yakınız:) bende beğeniyorum kardeşim 160 küsür tatlı ve çekici buluyorum. Ama bazı kızlar kıskançlıktan şaşırmış durumda yazık
Bilmiyorum da baya kötülük dolu insanlar var 🥺🥺
Kizlarin kizlaara dusmanligini erkekler yapmas
Istemeyen cekemeyen herzamn olacaktir kulak asmayin
Aynen oyle
boş ver elalemin dili torba degil buzulem3z... konusurlar soylerle ama sadece gecmilerinde hayatlarindaki eksikleri bagiriyorlardir
Kimseye degil kendinize bakin iyi gubler
Uzun boylu insanlar genel olarak kendilerinden daha başarılı ama daha kısa insanlardan hazetmezler.
Uzun kızlar neden kıskansın ki mis gibi boyları var boy 162 :(
@Neva07 sabahtan beridir, burada yorum yapıyorsun ve gelip ne yaraları varsa artık mı diyorsun? Eğer sana ait olmayan bu soruda biraz daha yorum atarsan şikayetçi olurum, mahkemeye veririm tacizden. Daha önce yaptım tekrar yaparım. Bence beni tahrik etme.
Israrlı takip fiili 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 123/A. maddesinin
yürürlüğe girmesiyle birlikte artık müstakil bir suçtur. Bu düzenleme, bireyin
huzurlu bir ortamda, rahatsız edilmeden, belirli bir sükûnet, psikolojik rahatlık
ve esenlik içinde yaşamını sürdürmesini ve bu suretle kişilerin manevi
varlığını korumak ve geliştirme hakkını temin etmeyi amaçlamaktadır.
@Neva07
Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu TCK 123. maddesinde düzenlenmiştir. Buna göre : Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde bu suç işlenir. Suçun unsurları:
Özel Kast: Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla,
Bir kimseye karşı ISRARLA (BİR DEFAYA MAHSUS DEĞİL)
Telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulmasıdır.
Bu suçun işlenebilmesi için kişilerin huzur ve sükununu bozmak amacını taşıyan hukuka aykırı bir eylem olması gerekir. Yukarıda da bahsettiğim gibi sadece "merhaba " "selam" "tanışalım mı" arkası gelmeyen mesajlar bu suçu oluşturmaz. Bu suçun oluşabilmesi için ''' ısrarla ve sürekli bir şekilde ''' mesaj atılması gerekir.
@Neva07 Tüm yazdıklarının ekran görüntülerini aldım. Soru benim sorum. Fikir benim fikrim. Herhangi bir hakaret '' ben '' yazmadım. Diğer yorumlar kişiler beni alakadar etmez.
Sen , seninle ilgili her hangi bir kanıt olmadan, üzerine alınıp tam tamına 7 saattir , bu site üzerinden beni rahatsız ediyorsun, taciz girişiminde bulunuyorsun. Bunu son kez yazıyorum eğer umursamayıp devam edersen, en geç 2 ay içerisinde kapına tebligat gelir.
Gizli üyede degilsin, ki olsanda seni korumaz. İp adresini bulurlar merak etme.
Sonra ailen beni aramasın, bence yaşın küçük. Bu konularda çok katıyımdır. İyi akşamlar bu sana son yazışım, devam ettigin takdirde seninle artık ben muhattap olmayacağım. Avukat olur.
@Neva07 Edicem hiç merak etme bununda ekran görüntüsünü aldım. Bir kaç güne bu soruyu silicem.
@Neva07 Savcılığa gidiyorum yarın. bu son yazışım, senin yazdığın her bir yorum senin aleyhine.
Minyon kız portatiftir az yakar
nee :D
Bak bu abi minyonlari daha çok beğendiği söylemiş ne yapıyoruz saygı duyuyoruz. Uzunlar itici buluyorum kadınsı gelmiyor deseydi de saygı duyardim. Çünkü ben öz güvenli bir kadınım insanların kendi zevklerine olduğunu biliyorum sen de her yere uzunlar itici demişsin o zaman dediğine göre sen de kıskanç olmuyor musun bana göre değilsin ama krndien göre olmuş oluyorsun o yüzden sana bol bol öz güven öneriyorumm
@Neva07 yorumladın mı copy pasta yapmaktan , az daha zorlarsan fake açıp yazıcaksın. yazık.
@Neva07 sen neden bu kadar öfkelisin? gerçekten üzüldüm. Banane istediğin kadar yaz rahatlıcaksan, hatta fake ac , onlardan da yaz
@Neva07 tamam kızlar benim için kavga etmeyin minyon endamlı herkese yer var bende
@Neva07 lütfen ❤️
@Neva07 kim?
Merhaba, pazartesi savcılığa bu kişiyi bildirip dava açıcam, sende arada kaynama , cevap atmazsan sevinirim. Atarsanda sorun degil. Ekran görüntülerini alıyorum. İyi akşamlar.
@Neva07 iyiyim sen nasılsın?
@Neva07 iki hafta oldu
@Neva07 sevdim
@Neva07 site güzelde sorulara bakıyorum hep yıkık bitmiş insanlar dolu ya da ilgi çekmeye çalışıyorlar.
@Neva07 yok o kadar değil
çünkü minyon candır dkfkd
neden abi :D
karikatür gibi oldu bu ahahahaha
Bak bu abi minyonlari daha çok beğendiği söylemiş ne yapıyoruz saygı duyuyoruz. Uzunlar itici buluyorum kadınsı gelmiyor deseydi de saygı duyardim. Çünkü ben öz güvenli bir kadınım insanların kendi zevklerine olduğunu biliyorum sen de her yere uzunlar itici demişsin o zaman dediğine göre sen de kıskanç olmuyor musun bana göre değilsin ama krndien göre olmuş oluyorsun o yüzden sana bol bol öz güven öneriyorum
@Neva07 Sen neden her yoruma yazdın ki? Sen kimsin? neden kişisel algıladın? burada ben kimseye hakaret etmedim ki. Soruyuda mı okumadın.
burdan caps çıkardı bak en baştan :D
engelle ya değişik biri, durduk yere geldi üzerine alındı :D kendi kendini savunmaya başladı tuhaf biri :D takılsın o kafasına göre, sessize aldım ben onu.
kendi kendine işte kimse takmıyor yazıyor falan :D boş ver içini döksün rahatlasın :D umrum dışı.
Sen neredensin bu arada
kanka burası iyi işte :d Siz erkekler hemen özele gelsene diyorsunuz ahahahaha erkeklik kural1:
özele gelsene:Kural 2: okeye 4 . arama Kural 3: erkeklerin asla değişmeyen berber sadakati
Uzun kısa farketmez surat önemli
mantıklı herkesin güzelliği kendine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?