Hoşlandığım çocuk öpüşme sonrası soğudu?

Merhaba herkese ben 31 yaşındayım hoşlandığım çocuk 26 yaşında yaklaşık bir aydır tanışıyoruz aynı kuruma atandık ikimizde ama ilk gördüğümden beri karşılıklı bir etkileşim oldu aramızda sürekli bana yazıyordu konuşuyorduk ve ailesi evinde iken onları da bahane edip annemler gelsin sohbet edelim diyorlar diye eve davet ediyordu ailesi düzeni kurup gittikten sonra o yalnız yaşamaya bende bir arkadaşımla birlikte yaşamaya başladım evlerimiz aynı binada aramızdaki etkilesim muhteşem denilecek kadar güzeldi ve ikimizde yaşımıza rağmen bazı şeyleri ilk defa edeyimliyorduk ilk el ele tutuştuğumuzda baya heyecanlandık hatta neyse iki üç gün sonra evine davet etti beni gittim film izleyecez orada elimi tuttu gene daha sonra baya yakınlaştık ve öpüştük bir saate yakın ertesi gün komşu olduğumuz için ondaki bir kaç eşya mi almaya gittim ve gene aynı yakinlasma yaşandı hatta daha fazlası yatakta seviştik ama soyunuk değil sadece kAzaklarimizi çıkardık bir saatten fazla öpüştük seviştik fakat üçüncü gün kendini aniden geri çektibir kaç gün bir şey yok diyerek inkar etti ama bir gece mesajlasirken bunun hata olduğunu benim başka biri ile evleneceği mi buna neden izin verdiğimi mesafe koyması gerekenin ben olmam gerektiğini söyledi ve bundan sonra mesafeli olmamızı istediğini dedi eskisi gibi arkadaş kalmak istemiyorum dedi tabi ben ertesi gün hiç yüzüne bakmadım ve konuşmadım mesaj atıp neden onun yanına gitmediğimi söyledi ve mesafe olsun dedim ama sen benle konuşmuyorsun bile dedi hatta kurum degistirmeyi falan düşündüğünü herkese söyledi bu olaylar yaşanmadan beni buraya bağlayan biri var kurum degistirmem diyordu lütfen taktik verin çok büyük cikmazdayim kendimi kullanılmış hissediyorum ve hoşlandığım erkek ellerimden kayıyor bununla nasıl başa çıkılır çok kötü durumdayım kaç gündür yemek bile yemiyorum ama o beni bariz umursamıyor

Güncellemeler
+1 yıl
şu an için evleneceğim biri yok ama kendisi ile değil ilerde baksa biri ile evleneceğimi düşündüğünü söyledi bir aydır tanıyorum derken yakınlaşma bir aydır var yaşı takıntı etmiş olabilir mi acaba
Güncellemeler
+1 yıl
Ara ara konuşuyoruz ama yaşadıklarımızdan hiç bahsetmiyoruz üstelik mesajlarıma çok geç cevap veriyor ve ben uyuduğunu sandığımda uyumamistim bir şeylere bakıyordum diyor gözlerini gözlerimden kaçırıyor elini tutmamak icin kendimle mücadele ediyorum diyen adamın bu kadar soğuması normal mi sizce yoksa aramızda yaşanan şeyin sorumlusu sadece ben miyim pişman olacağın bir şey yapma dediğim halde asla olmam diyen adam şimdi günaha girdik kafasıni yaşayıp mümkün olduğunca benden uzak duruyor
Hoşlandığım çocuk öpüşme sonrası soğudu?