Yurttaki arkadaşlarım ışığı kapatmak istediğim için beni düşman bellediler ne yapabilirim?

Kyk yurdunda kalıyorum ve arkadaşlarımla anlaşmakta zorlanıyorum. İlk başlarda çok iyiydik, daha sonra arkamdan konuştuklarına tanık olduktan sonra ben arama hafif mesafe koydum (ben uyurken konuşuyorlardı ve uyandığımı farketmediler). En sonda bir gece sessiz olmalarını rica ettim (saat 1.30 idi), o günden sonra ipler koptu ve bana düşman oldular. Geçen ışığı kapatmalarını rica ettim (1.30 yine saat) ama sert bir şekilde hayır diyip benle muhattap olmadı. Güvenliği çağırdım o da 12’den sonra biri isterse bile kapatılması gerektiğini söyledi. O günden sonra da arada uyuyor kurala ancak her gece de ışık olayını söylemekten bıktım. Diğer oda arkadaşlarımın hayat umurlarında değil, tüm gece ışığı açık bırakıp konuşsan asla ağızlarını açmazlar kötü olmamak için. Bu durumda ne yapabilirim öneriniz var mı? Işık olayını nasıl çözebilirim?(Ayrıca tüm gün yatıp gece 12’de derse oturuyorlar genelde)

Güncellemeler
+1 yıl
Oda değiştirmem mümkün değilmiş şu an için onu sordum
Yurttaki arkadaşlarım ışığı kapatmak istediğim için beni düşman bellediler ne yapabilirim?