Aile & Toplum Sahur yapmadan oruç tutan kaç kişiyiz? jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sahur yediğimde, şişiyorum.. Güncellemeler+1 yıl şükürler olsun Sahur yapmadan oruç tutan kaç kişiyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende geçiştiriyorum genelde. İftardan sonra bile müthiş şişkinlik yaşayan birisiyim. Muz, ceviz su seklindey sahurda 1 1 Yorumla jackhans90 +1 yıl iftar sonrasıatıştırıyorımportakalçerez çaybaklava Yorumla
NeDedinSen_Çaaat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 4 mu? Sadece 4 mu? Olamaaaazzzz!!! Bu gerçek olamazzz! 0 3 Yorumla jackhans90 +1 yıl neden Yorumla NeDedinSen_Çaaat +1 yıl Yani sadece hepi topu 4 kişi sahur yapmadan oruç tutuyor olamaz, çok daha fazladır. Yorumla jackhans90 +1 yıl wardır illaki aki Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Sahur önmli damacana gibi olmam lazım 0 1 Yorumla jackhans90 +1 yıl iç süpür Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yemezsem ölürüm 0 5 Yorumla jackhans90 +1 yıl bn yersem, ölüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iftar sonrasi antrenman var bütün yediğimi yakıyorum Yorumla jackhans90 +1 yıl sporcu musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla jackhans90 +1 yıl okk cann Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende geçiştiriyorum genelde. İftardan sonra bile müthiş şişkinlik yaşayan birisiyim. Muz, ceviz su seklindey sahurda
iftar sonrası
atıştırıyorım
portakal
çerez çay
baklava
4 mu? Sadece 4 mu? Olamaaaazzzz!!! Bu gerçek olamazzz!
neden
Yani sadece hepi topu 4 kişi sahur yapmadan oruç tutuyor olamaz, çok daha fazladır.
wardır illaki aki
Sahur önmli damacana gibi olmam lazım
iç süpür
Ben yemezsem ölürüm
bn yersem, ölüyorum
iftar sonrasi antrenman var bütün yediğimi yakıyorum
sporcu musun
Evet
okk cann