Görümcem beni çok kıskanıyor nasıl tavır sergilemeliyim?

Evleneli 8 ay oldu görümcemle aynı yastayiz ilk başlarda her gördüğümde çok güzel olmuşsun falan derdim bu zamana kadar hep güldüm hiç kotu dusunmedim o bana ismimle hitap ederdi ben canım derdim kızına yapmadığım şey kalmadı herşeyi aldım ama kendi ailesinden kıskandığıni farkettim bazı örnekler vercem kayinbabam ben evlenmeden dolabın altına ışık taktırmış baba bana takmadin deyip duruyo kayinbabam işten geliyo hoş geldin kızım diyo bana baba bende burdayım diyo sacma sapan herşeyde kıskançlığını belli ediyo çocuk gbi ben bunlara rağmen hicbise belli etmedim hep iyi davrandım sustum ama dün son noktanoldu bir haftadir bel ağrısı çekiyorum dünde eşimin babannesine gidecektik hep beraber yerimden kalkamadım iftara gelemicez dedik iftardan sonra eşim iğne vurup öyle geliriz dedik neyse gittim iki büklüm oturuyorum görüyorlar ordan acile geçecek bel fıtığı dedi zaten doktor ağrısını bilen bilir babannesi bileklik yapmış herbirimize getirdi bileğime taktı çok teşekkür ederim dedim hemen görümcem benimki daha güzel 4 sıralı diye gülüp kahkaha attı yine sustum neyse eşim kalkalım dedi acile gitcez dedi kayınvalidem gelelimmi yardımcı olalım dedi kaynım var eşim dedi o gelsin hemen görümcem onun ne işi var dedi acil kalabalık olur yer bulamayız arabayı park eder en azından yürümez dedi hastaneye sokmayın diye söylenmeye başladı sinirlendim gerek yok biz hallederiz dedim çıktık zaten arabaya zor biniyorum zor yuruyorum Allah dusmanimin başına vermesin ama yeter eşime dedim daha aynı ortam bitti düzeltecek kendini ben naptim onada beni kıskanıyor dedim oda goruyo zaten herşeyi elimden geleni yaptığımi biliyo ben sustukça tepeme bindi dedim çocuk gbi şımarık dedim bundan sonra aynı ortama girmicem sabah da mesaj atmış dalga geçer gbi nasıl oldun diye cevap vermek bile istemiyorum kaynanam anlarsa direk soylicem ama herşeyi sizce doğrumu yapıyorum ben eşim için susuyodum ama bunu 5 yaşındaki çocuk yapmaz gerçekten dün çok sinirlendim

Görümcem beni çok kıskanıyor nasıl tavır sergilemeliyim?