savciliga bi sikayette bulundum sikayetimi geri almak istiyorum hangil yollarla sikayetimi geri alabilirim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
söylemen yeterli Şikayetini geri aldıgını
Savciligami gitmem gerek yine polise filan gitsem çünkü savciyla konustum ozellikle sikayet ettim savci karariyla iceri alindi mahkemeye kadar simdi sikayeti alicam dersem cekiniyorum
Şikayetini geri aldıgını söylemen yeterli aslında ama fazla bilmiyorum
Sadece savciliktanmi cekebilirim acaba
Bilmiyorum ki ama dilekçe verdiğin kuruma gidip şikayetimi geri çekmek istiyorum desen belki olur
Savcı sebebini sorcak
Beni karsi tarafin ailesi sıkıştırıyor ama bunu demeyecegim yalan söyledim dersem olmaz ne diyerek cekebilirim
Geri cektikten sonra güvencen var mı eminmisin tekrarlanmıcagna sonra suclu duruma düsme oyalamaktan bir geri bir ileri kızdım o kadar bahsattiğim gibi değildi sinirle verdim ifadeyi gerceği yansıtmamakta dersen bu sefer sana da cemkirebilir geri cekilir ama eminmisin
Sıkıstırandan kurtulxagna tekrarlanmıcsgna eminmisin
Ailesi geldi bana cikinca seni öldürür cok yatarsa sen guzellikle şikayetini çek yurtdisina göndericez onu dedi ben cekip sikayetimi gitmesini istiyorum savci bu seferde bana sinirlenip bi mahkeme acarmi
Aile engel olabilcekmi ona dısarı cıkınca sana karsı garantileri var mı, savcı ayrıca kamu davasına cevirip topluma tehlikeli şahıs diye kendide uğrasabilir sana geri aldın diye birsey olcagnı sanmam
Bu kişi sana naptı?
Ortada tehtit şantaj şiddet ve taciz var sadece tehtitin açık açık delilleri var ses kayitlari ve mesajlarla
Geri alsanda savcı kanaat etmistir, delillerle, savcıyla acık konussan ben kaynaklı icerde durmasını istemiyorum seklinde, ifademi geri cekmek istiyorm , ailesi geldi böyle böyle dedi dıgru söylüyorlar sekliyle ya da geri cekme ama izini kaybettir evlen şehir değiştir bulamaz sanmam
Kişinin mutlak ceza kaydı vardır savcı ona bağlasın rica et
Kişinin hiçbir sabıkası ceza kaydi yok durumu anlatsam mi böyle açık açık yoksa yalanmi söyledim. desem
Açık açık anlat yanlışa yanlışla olmaz aklın yolu bir savcı seni korumak adına senin üstünden almalı söyle olabilir, ceza alır ama 5 yıl hicbir sekilde hata yapmamalı sartlı cıkıs, en ufak sucta sikayette 2 katı ceza alır mahkemesiz o ona belki bir engel olabilir tekrarlamasına
Ne bicim evlat yetistiriyor aileler dogurmamıslar scmışlar
Dikkat et savci dan ters tepmesin
Nasıl ters tepebilir
Soracak niye geri cekiyon diye bi cevap isticek
Direkt savciylami muhattab olucam sikayetimi cekerken bide sikayet ettigim kışi savci karariyla iceri alindi mahkemeye kadar
Dikkat et. Durum ciddi tutuklama varsa. Savciya cikadan dilekce versem bile savci soracak
Vazgectim dersem üstüme gelirmiki
Vazgecmenin bi sebebi olmalj. yalanmi attin. tehtitmi ediliyon durduk yere niye geri cekiyon davani
Beni karsi tarafin ailesi tehtit ediyor ama onu demeyecegim yalan attim dersem bana savci dava filan acarmi bu seferde beni atarmi
Mahkemeyi kandirmak iftira ile suclaya bilir o cikar sen girersin
E ne diyerek cekebilirim
Bi avujata danis. ben konuyu bile bilmiyorum. konu nedir niye tutuklama oldu savcinin savunmasi ne mahkeme ne zamn ifadeler nelrr
Şu şekil sikayet verdim tehtit şantaj şiddet taciz şantaj şiddet ve tacizin delili yoktu ama tehtitin delili ses kayitlariyla mesajlarla baya bi fazla dosyama koydum savci ifademle onu mahkemeye kadar cezaevine gönderdi
Geri ceksende amme davasina doner seninde basin agirir
Geri cekersen kamulaştırabilir, topluma zararlı diye önlem icin iceri alır icerde tutar sen şehir değiştirme imkanın var mı geri aldıktan sonra aile dışarı cıksada ona engel olamaz sanmam kişi suç makinası
@Hakan10x işte bu yüzden şikayetimi çekmesem bana daha çok kinlenecek uzaktanda olsa zarar verecek ben bundan eminim ama çeksem en azindan kendi hayatina bakacak bidaha girmemek için
Kamu davasina düşünce ne kadar hapis alir ortalama
Bir avukata danış acilen sen bu durumu
maalesef suça yatkın sorumsuz insanlar icin böyle birsey yok kendi hayatına bakmak gibi baskasına zarar verecek
@Hakan10x gerçekten insanin hayatını böyle yaşayacağıni bilmesi kadar kötü bisey yok