Biz gorucu usulu tanistik ve 7-8 aydir görüşüyoruz. Ev araba vs de sormadim Arabasi varmis bana ilk baslarda bunu söylemedi. Bulusma yerlerine otobusle falan gittim uzaksa.(annesi araba var dedi ama oglu soylemedi. Bende ogluna bildigimi soylemedim) Bir ara arabasiyla geldi. Araban oldugunu bilmiyordum dedim.
Bir sure servisteydi bir de yakinima vermiştim işi vardi o yuzden bir suredir yoktu dedi ama yalan söyledi.
Sonra evi varmis babasi almış. Bunu da sonradan öğrendim. Iste isler ciddiye binince öğrendim, evimizi soyle doser boyle doseriz falan deyince.
Hani bana gelen kiz malima vs gelmesin diye dusunmus olabilir de boyle de aramizda seffaflik olmuyor ve guvenim sarsiliyor benim. Kimbilir baska neleri var söylemiyor.
Belki yazligi var, belki borcu var, belki bilmem ne sorunları var ama soylemiyor artik kafasinda ne varsa. Evlenecegiz sonucta sadece maddiya degil her konuda her seyin seffaf olmasi gerektigini dusunuyorum evcilik degil sonuçta.
Her kizin mala mulke gelecegini sanma zihniyetini de hos bulmadim. Surda gorusup birbirimizi tanimaya, guvenmeye calisiyoruz. Boyle hareketlere ne gerek var.
Ben simdi sunu dusunuyorum bu adam evlenince de benden bir seyler saklar. Kenarda altin biriktirir haberim olmasin diye saklar, belki gider ev alir nikahli kocamdan haberim olmaz. Bunlari düşündürüyor bana bu hareketleri. Guvensizlik olusturdu durduk yere.
Bende her erkek s*pık, capkin diye belki bu da oyledir diye kendisini mesaj yoluyla isleteyim mi? Ya da vok guzel bir kiz arkadasimi ayarlayip bakayim tepkisi ne olacak, dusecek mi bu tarz seylere diye test mi edeyim ne kadar dogru olur benim bu hareketlerim mesela? Kendinin yaptıgi seylerde dogru olmuyor iste. Bilmiyorum ya. Daha en bastan güvensiz başlamışız resmen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer