Aile & Toplum Bir kadının dul olmasını neden basit görür insanlar ki? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce neden basit görürler Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Görüşler için çok teşekkürler Bir kadının dul olmasını neden basit görür insanlar ki? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Basit değil de ulaşılabilir görùyorlar şerefsiz insanlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl maalesef öyle İstanbul'da özellikle bu durum daha yüksek Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kolay cinsellik yaşanacak kişi olarak bakılıyor direkt 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Anneme bu şekilde mi bakıyorlar yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikkat çekici birisiyle dışarıdan muhtemelen yaşı falan da çok büyük değilse ya da gostermiyorsa Yorumla Soran +1 yıl Yani bu konuyu buradan açmak pek normal olmszda gizli olmadan fikir alırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne anlatmak istiyorsun ki tam olarak Yorumla Soran +1 yıl Yani konu hakkında görüş almak isterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğeniyorum sorunu Yorumla Soran +1 yıl Giremiyorum gizliyi açarsan yazabilirim uygulama ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı. Kendilerini basitleştiriyor bazıları 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun yani her şey onların ellerinde Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu ülke de beyni normal çalışan var mi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl maalesef az diyebilirim Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Basit derken 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Yani dul kadın nasılsa ikna ederim birşeylere açıktır diye bakmaları Yorumla Daiys_m +1 yıl Allah Hallah öylemi düşünülüyor bilmiyordumm Yorumla Soran +1 yıl Maalesef bir çoğu öyle görüyor bence kadınları ve bana göre normal değil bu durum Yorumla Daiys_m +1 yıl Katılıyorum👍🏻👍🏻 Yorumla Soran +1 yıl Bir erkeğin veya kadının dul olması sanki suç gibi genelde bunu yapanlar tabiki biz erkekler kadınlar daha azınlık bu konuda bence Yorumla Daiys_m +1 yıl Aynen dogrudur Yorumla Soran +1 yıl Senin bakışın nedir peki yaşadığın yerde bu gibi durumlarla hiç karşılaştın mi Yorumla Daiys_m +1 yıl Hayır karşılaşmadım Yorumla Soran +1 yıl Hım güzel o zaman umarım bu zihniyet olmaz birdaha şahsen ben öyle zihniyette insanlardan tiksindim Yorumla Daiys_m +1 yıl Bende Yorumla Soran +1 yıl Hım anladım hiç evlendin mi sen Yorumla Daiys_m +1 yıl Yaşımı görmüyormusun nasıl evlenim ben Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim yaşın doğru ise normal evlenmemen de bilmediğim için sordum Yorumla Daiys_m +1 yıl Anladımmm Yorumla Soran +1 yıl İnşallah karşına temiz iyi insanlar çıkar Yorumla Daiys_m +1 yıl Amin teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim sen iyi bir kızsın belli samimisin dürüst yani bu devirde iyi olmak aslında pek iyi değil gibi Yorumla Daiys_m +1 yıl Haklısın aslında Yorumla Soran +1 yıl Peki hiç ilişkin oldu mu sevgili vs gibi zorluk cekmedin mı iyi olmaktan Yorumla Soran +1 yıl Hı merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu sustun ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Basit değil de ulaşılabilir görùyorlar şerefsiz insanlar
maalesef öyle İstanbul'da özellikle bu durum daha yüksek
Kolay cinsellik yaşanacak kişi olarak bakılıyor direkt
Anneme bu şekilde mi bakıyorlar yani
Dikkat çekici birisiyle dışarıdan muhtemelen yaşı falan da çok büyük değilse ya da gostermiyorsa
Yani bu konuyu buradan açmak pek normal olmszda gizli olmadan fikir alırdım
Ne anlatmak istiyorsun ki tam olarak
Yani konu hakkında görüş almak isterdim
Beğeniyorum sorunu
Giremiyorum gizliyi açarsan yazabilirim uygulama ya
Ok
Kendilerini basitleştiriyor bazıları
Diyorsun yani her şey onların ellerinde
Bu ülke de beyni normal çalışan var mi
maalesef az diyebilirim
Basit derken
Yani dul kadın nasılsa ikna ederim birşeylere açıktır diye bakmaları
Allah Hallah öylemi düşünülüyor bilmiyordumm
Maalesef bir çoğu öyle görüyor bence kadınları ve bana göre normal değil bu durum
Katılıyorum👍🏻👍🏻
Bir erkeğin veya kadının dul olması sanki suç gibi genelde bunu yapanlar tabiki biz erkekler kadınlar daha azınlık bu konuda bence
Aynen dogrudur
Senin bakışın nedir peki yaşadığın yerde bu gibi durumlarla hiç karşılaştın mi
Hayır karşılaşmadım
Hım güzel o zaman umarım bu zihniyet olmaz birdaha şahsen ben öyle zihniyette insanlardan tiksindim
Bende
Hım anladım hiç evlendin mi sen
Yaşımı görmüyormusun nasıl evlenim ben
Ne bileyim yaşın doğru ise normal evlenmemen de bilmediğim için sordum
Anladımmm
İnşallah karşına temiz iyi insanlar çıkar
Amin teşekkür ederim
Rica ederim sen iyi bir kızsın belli samimisin dürüst yani bu devirde iyi olmak aslında pek iyi değil gibi
Haklısın aslında
Peki hiç ilişkin oldu mu sevgili vs gibi zorluk cekmedin mı iyi olmaktan
Hı merak ettim
Merak ettim
Ne oldu sustun ama