İlgilenmiyorsanız geçersiniz kurgu yazıcak kadar boş değilim
Erkek kardeşimi nasıl uyarmalıyım?
İlgilenmiyorsanız geçersiniz kurgu yazıcak kadar boş değilim
15 yaşında. bazı şeylere yeni yeni ilgi duymaya başlıyor farkındayım. Ama bu aralar çok sık bir şekilde ben duştayken sürekli içeri giriyor sonra çıkıyor odama kıyafetlerimi çıkardığımı bildiği halde yanlışlıkla girmiş gibi yapıyor içeriye giriyor. Dün fark ettim iç çamaşırlarımı karıştırmış. Yaşına veriyorum ama onu kırmadan uyarmayı istiyorum onu nasıl uyarabilirim?
Kardesler arasında bu tür şeyler ayıp olur gibilerinden söyle. Artık alet çalışıyor onu boşaltmak istiyor onu nasıl rahatlatır onu öğrenmesi gerekir
Cevap
24Cevap
öncelikle odana çagır konus mumkunse evde kimse yokken yaptıgının farkında oldugunu kızmadan anlat onun yasında normsl oldugunu felan anlat biraz bilgilendir ilgisini baskasına kaydırması gerektigini sakince anlat
Sanrım onunla konuşmalısın ve kişisel gelişim hakkında yedım etmelisin bence
Daha yokun başında ve ne yapacağını bilmiyor gibi
Ergenliğini vermen lazım aşırı meraklı olur bu dönemde alttan alman lazım güzel nazik bir şekilde uyar knk
Valla acil uyarman lazım ama onun haricinde bu yerleri kilitleyemiyor musun odanı ve banyoyu
Kilit yok odamda banyodada
Yaş farkınız çok mu
18 yaşındayım ben.
Karşına alıp ergenlikte böyle meraklarının olacağını ama abla ve anneye karşı böyle şeyleri hissetmemesi gerektiğini açıkla
Vuracaksın ağzının ortasına tokadı, elitlik kasılacak bi konu değil bu
Merhaba
Ergenlik doneminde bu libido normal. Bence al yuzyuze konus ama ne konusacagini oncdden dusun. Yardim lazım olurda buradayım
Ona ergenlikte isteklerinin başladığını ama bunu senin uzerinde gideremeyecegini söyle
Kırmadan diye bişey yok. Direk babana söyle ğzına sçsın. Sapıklar böyle yetişiyor işte önleminizi alın. Hepimizin abisi kardeşi var böyle bir şey görmedik. Normalleştirmeyin
Ornek vererek. insan buyudukce ne yapmamasi getektigini anlatarak
Seni çırılçıplak mı görüyor
Bazen
Seni düşünüp boşalıyor kesin , aslında karşısına al çırılçıplak ne yapmak istediğini sor o zaman vazgeçebilir
ensest o. sapik bildiğin
Ne sapığı ya o yaştaki çocuğa?
biz de o yaşlardaydık. ama gidip de ablamızın çamaşırlarınj karıştırmadık. senin kardeşin sapık. seni dikizliyo bildiğin. çocuk değil o. ergenliğe giren her birey çocukluktan çıkmıştır.
Evde açık mı giyiniyorsun bide çok mu seksisin neden bu kadar merak ediyor seni.
Genelde açık giyinen biriyim
Seksi olduğumu söylerler evet ama böyle yapması çok yanlış
İşte çok zor bi dönem bu durumu sana detaylı anlatmak lazım anlamazsın onu.
Biliyorum knk neyi anlayıp anlamıyıcağımı bizde o dönemden geçtik. Ama bu meraklar abla üzerinde olmaz
Karşı cinse fazlasıyla ilgi duyduğu bi süreç hormonlarına yenik düşüyor önünde de seksi bi karşı cins.
İşte senin anlamadığın onun fizyolojisi. Senin karşı cinste etkileneceğin nokta dar. O senin göğüs dekolte den kalçadan bile tahrik olur çünkü çevresinde senden başka göreceği yok.
Bide seni çıplak görmüş beynine Kazınmıştır o.
Banyoda seni gördükten sonra kapının önünde izleyip mastürbasyon yapıyor mu sence karartı oluyor mu kapıda
Tamam kes
Niye keseyim çocuk seninle boşalıyor sende farkındasın. Tam olarak istediğini bilmiyorsun sen dürüst ol da merak ettiğini soe
Biktim yazıp durma cevap vermiyicem senin fantezilerine
Benim değil senin fantezin. Ne zaman boşalttın kardeşini seksi vucudunla peki
Nerde şu an kardeşin
Bugün bir şey yaptı mı?
Naptın?
Uyar çocuk enses olucak sonra
Önünü kes mutlaka engel ol
Kardeşim mutlaka yakalamaya çalış ona yem at iç çamaşırını vs bir şeyini ortada bırak ve takip et yakala utandır yapmasın birdaha
Hayır o şekilde rencide edemem.
Alıp bizzat konuşmak daha mantıklı sanırım
Buradaki Cevaplar daha saçma.
Hayır rencide et demiyorum kimsenin duymayacağı şekilde sadece ikinizin arasında
Utanmasını istemiyorum
Ama yanlış bir şey bu bence
Nasıl yani iç çamaşırını mı kokluyor
evin büyüklerine söyle
Banyo kapisinin kilidi yok mu
Yok
Yaş kac senin peki
18
Kapıyı kitle giremesin
Ne zamandır böyle
Baya yükselmis mastürbasyon yapıyo mu acaba
Az p*rn* izlesin