Vefa aaa İstanbul'da bir semt adıydı demi😂😂. Vefasız dost neye yarar dostum deyip vefasız davranıyorsa o dost dost değil midir yalanmıdır her şey sahte miydi duygular ahey neyse ben şarkı dinlerken araya karıştı siz nesiz tam olarak 💃💃

Vefa aaa İstanbul'da bir semt adıydı demi😂😂. Vefasız dost neye yarar dostum deyip vefasız davranıyorsa o dost dost değil midir yalanmıdır her şey sahte miydi duygular ahey neyse ben şarkı dinlerken araya karıştı siz nesiz tam olarak 💃💃

Ben oldukça vefalıyım ama vefasız olan o kadar çok insan var ki.. ilk başta iyi davranırlar samimi olurlar ama gerçek yüzleri bir süre sonra çıkıyor :D
Cevap
16Cevap
Vefalıyım ama vefasız dolu dünya ve garip bir şey gibi bununla övünebiliyorlar :D Keser döner sap döner falan nasıldı o :D
Salladım gitti ya :D
kız sevdin demek seni de kaybettik ahahah :D
Anladık onu herhalde be :D
Mmmm dur bi düşünemm 🤔🤔🤔
Sanırım sanki biraazzcıkk... 🙄🙄 galiba bilemedim😂😂
😁😂😂
Yarası olan vefasız der de ona bişi yapmışsam da vefamdan yapıp kendimden kurtarmışımdır kxkxkx
Hak edene sadece. Bu arada az büyü knk başka görsel seçseydin😂😂
Vefa semt adı değil benim için çok derin mevzular vefa semti bile özel benim için o derece
Ben vefalı olduğuma inanıyorum ve insanlardan da vefa beklerim
Tamamen karşı taraftan gördüğüm tutuma göre değişiklik gösterir
Vefalıyım dostluğumu hak edene kesinlikle..
Vefalı birisiyim fakat hak edene hak ettiğini de yaşatacak birisiyimdir aynı zamanda
Vefa artık fatihte sadece bir semt adı bazıları için ama ben vefaliyimdir
Bence vefalıyım fazlasıyla..
https://www.youtube.com/embed/CWHqdcBE1LsBirinden bir iyilik aldıysam kesinlikle iade ederim.
vefalı oldukta ne oldu sonuç hep hüsran artık tam tersi takılacam belki mutlu olurum
Vefalıyız maalesef bukadar vefasız içinde
Beni tanıyanlara sorun
Ben kendimi övmeyi sevmem. Bana ne senin sorunun sen merak ediyorsun çünkü 😂😂
Öyle ama yani kendini övmek egoistliktir sevmem hiç
Vefasızlık karakterime yakışmaz..
Vefalıyım sanırım ya : ))
Sen öyle diyorsan öyleyimdir : ))
Vefalıyım olmaz olsaydım
Gerektiğinde vefalıyım gerektiği kadar
Vefalının bayraktarlığını yapıyorum.
Saygısızlık yapmayın lütfen.
Kişiye göre değişir