Aile & Toplum İftar dan sonra Ne yapıyorsunuz Genellikle ve bugün ne yapacaksınız? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben Teravih Namazına Gidiyorum Birazdan Çıkacağım İnşallah 😊 İftar dan sonra Ne yapıyorsunuz Genellikle ve bugün ne yapacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Çay içiyorum ondan sonra da gidebilirsem Teravih namazına 1 9 Yorumla Cod2009 +1 yıl Hatimli Teravih mi? Hatimsiz mi? Ben hatimli Teravih Namazına giduy genellikle Biraz uzun sürüyor ama huzur veriyor 😊 Yorumla Cod2009 +1 yıl Fotoda ki cami Hatimli Teravih Namazı kıldiriyor bu camii ye gidiyor um Suhebyi rumi cami Hıdırlık 1307 yapımı Yorumla Semih6934 +1 yıl Hatimsiz bizim gittiğimiz 😃 Yorumla Cod2009 +1 yıl Hatimli olan camii var mı yakınınız da Yorumla Cod2009 +1 yıl Suheybi rumi yani Hıdırlık camii içinin hemen yanında türbeler var suheybi rumi hazretleri Yorumla Cod2009 +1 yıl Tarihi camiler çok güzel ya 😊 ben Amasya merkez de yaşarken orada çok tarihi camiler gördüm Yorumla Semih6934 +1 yıl Yakınımda yok kral Yorumla Cod2009 +1 yıl Nasıl kalabalık oluyor mu? Şundan sordum benim kıldığım camii öyle kalabalık değil yer biraz tenha olduğundan sanırım 😅 yakınımda camiiler var da sırf Hatimli Teravih Diye Gidiyorum Suheybi rumi Hıdırlık camii ye Yorumla Semih6934 +1 yıl Eh işte 😂 Yorumla
SiyahİnciO Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Oğlum olmadan önce camiye giderdim babamlarla oglum olunca kaldı daha gidemiyrm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Allah kabul etsin. Ben çay kuruyemiş meyve yapıyorum televizyon izleyip spor yapıyorum saat 4 oluyor 0 0 Yorumla
Donsuzbirerkek Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Allah kabul etsin Çorum da havalar nasıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çay içiyorum ondan sonra da gidebilirsem Teravih namazına
Hatimli Teravih mi? Hatimsiz mi? Ben hatimli Teravih Namazına giduy genellikle Biraz uzun sürüyor ama huzur veriyor 😊
Fotoda ki cami Hatimli Teravih Namazı kıldiriyor bu camii ye gidiyor um Suhebyi rumi cami Hıdırlık 1307 yapımı
Hatimsiz bizim gittiğimiz 😃
Hatimli olan camii var mı yakınınız da
Suheybi rumi yani Hıdırlık camii içinin hemen yanında türbeler var suheybi rumi hazretleri
Tarihi camiler çok güzel ya 😊 ben Amasya merkez de yaşarken orada çok tarihi camiler gördüm
Yakınımda yok kral
Nasıl kalabalık oluyor mu? Şundan sordum benim kıldığım camii öyle kalabalık değil yer biraz tenha olduğundan sanırım 😅 yakınımda camiiler var da sırf Hatimli Teravih Diye Gidiyorum Suheybi rumi Hıdırlık camii ye
Eh işte 😂
Oğlum olmadan önce camiye giderdim babamlarla oglum olunca kaldı daha gidemiyrm
Allah kabul etsin. Ben çay kuruyemiş meyve yapıyorum televizyon izleyip spor yapıyorum saat 4 oluyor
Nihat hatipoğlu izliyorum
Allah kabul etsin
Çorum da havalar nasıl
Yatıyorum
Ders çalışacağım.