Aile & Toplum Kendimden yaşça büyük erkeklere amca dediğimde neden sinir krizi geçiriyorlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim bilmediğim bir anlamı filan mı var Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kendimden yaşça büyük kadınlara teyze dediğimde bir şey yapmıyorlar. Erkeklere amca dediğimde direkt küfür ediyorlar. Kendimden yaşça büyük erkeklere amca dediğimde neden sinir krizi geçiriyorlar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. Adamın tüm umudunu kırdığın içindir ahah 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Beni gördükleri 1 dk olmamıştır Yorumla Adana_lıı +1 yıl Nefes alıyor olman yetiyor demek Yorumla Soran +1 yıl İmkansız bişey Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Genelde sevmezler bu durumu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kötü bir anlamı mı var Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Sadece kendini kötü hissetmesine sebeb olursun nu yüzden sinir olurlar Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kötü 60 yaşında adama da abi demeye dilim varmaz Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Senin yaşın kac bilmem ama genelde kendinden 10 yaş büyüklere bunu dersen sana bunu tavır sergiler Yorumla Soran +1 yıl Ben küçüğüm lan amca demezsemde saygısız derler ben ne diyim size aq Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana dayi diyebilirsin sikinti yok 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kötü bir anlamı filan mı var Yorumla EemreE34 +1 yıl Hayir az yaslilara amca daha yaslilara dayi derler ya denelde alinmam yani benim yasta az degil sonucta 😀 Yorumla Soran +1 yıl Tamamda sinir krizi geçirenler niye geçiriyo Yorumla EemreE34 +1 yıl Ozguvensiz demek yas kac hissediyorsan osundur ben daha genc hissediyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sana da teyze dediklerinde anlarsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu arada kendimden yaşça büyük kadınlara teyze diyorum bişey olmuyo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yolu kapatıyorsun o yüzden 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Yol yok rastgele birisi amca şöyle böyle olcak diyorum bana küfrediyolar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saf mısın canım benim amca ile kendi yolun ilişki yolu Yorumla Soran +1 yıl Onu anladım hayatımda ilk defa gördüğüm insan diyorum siz sadece bir kaç saniye önce gördüğünüz kızla bile mi ilişki düşünebilen varlıklarsınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni niye işin içine katıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Kendin dedin bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kendimi kastetmedim sana küfür eden amcalar içib dedim Yorumla Soran +1 yıl Bende dedim ki beni gördükleri 1 dk olmamıştır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam anladım anlamadığım bir şey değil. Biz de teyze deyince kızıyorlar bazen. Ama herkesi bir tutma bazı amcalar genç kızlara duygu besliyor. Ne diyim Yorumla Soran +1 yıl Duygu beslemesi için hani bi 5-10 dk geçseydi bi yüzümü görseydi ya hani 1 dk den kısa sürede ne duygusu delirdiniz mi siz abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoldan geçen kadınlara bakıyorlar kadınlar da erkeklere bakıyor. Bu duygudan bahsediyorum bunu demek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl 1 dakikadan kısa sürede beni görüp ilişki düşünebilecek kadar hızlı düşündüğünü sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler zevk için genel eve gidiyor? Bir daha düşün Yorumla Soran +1 yıl Ulan genel evdeki kadına bile bir bakarsın demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bileyim hiç gitmedim jsjsjjsjs Yorumla
AmOloGbEyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Adamların amaçları farklı çünkü 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Beni gördükleri 1 dk olmamıştır Yorumla AmOloGbEyyy +1 yıl Ne kadar gördükleri önemli değil 😅 Yorumla Soran +1 yıl 1 dakikadan kısa sürede beni görüp ilişki düşünebilecek kadar hızlı düşündüğünü sanmıyorum Yorumla AmOloGbEyyy +1 yıl Onlar için nefes alıp vermen yeterli bir sebep aslında Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Amcalar tuhaf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bi manyaklar Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tamam kardeşim sakin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Adamın tüm umudunu kırdığın içindir ahah
Beni gördükleri 1 dk olmamıştır
Nefes alıyor olman yetiyor demek
İmkansız bişey
Genelde sevmezler bu durumu
Kötü bir anlamı mı var
Sadece kendini kötü hissetmesine sebeb olursun nu yüzden sinir olurlar
Nasıl kötü 60 yaşında adama da abi demeye dilim varmaz
Senin yaşın kac bilmem ama genelde kendinden 10 yaş büyüklere bunu dersen sana bunu tavır sergiler
Ben küçüğüm lan amca demezsemde saygısız derler ben ne diyim size aq
Bana dayi diyebilirsin sikinti yok 😂
Kötü bir anlamı filan mı var
Hayir az yaslilara amca daha yaslilara dayi derler ya denelde alinmam yani benim yasta az degil sonucta 😀
Tamamda sinir krizi geçirenler niye geçiriyo
Ozguvensiz demek yas kac hissediyorsan osundur ben daha genc hissediyorum
Sana da teyze dediklerinde anlarsin
Bu arada kendimden yaşça büyük kadınlara teyze diyorum bişey olmuyo
Yolu kapatıyorsun o yüzden
Yol yok rastgele birisi amca şöyle böyle olcak diyorum bana küfrediyolar
Saf mısın canım benim amca ile kendi yolun ilişki yolu
Onu anladım hayatımda ilk defa gördüğüm insan diyorum siz sadece bir kaç saniye önce gördüğünüz kızla bile mi ilişki düşünebilen varlıklarsınız
Beni niye işin içine katıyorsun
Kendin dedin bana
Ben kendimi kastetmedim sana küfür eden amcalar içib dedim
Bende dedim ki beni gördükleri 1 dk olmamıştır
Tamam anladım anlamadığım bir şey değil. Biz de teyze deyince kızıyorlar bazen. Ama herkesi bir tutma bazı amcalar genç kızlara duygu besliyor. Ne diyim
Duygu beslemesi için hani bi 5-10 dk geçseydi bi yüzümü görseydi ya hani 1 dk den kısa sürede ne duygusu delirdiniz mi siz abi
Yoldan geçen kadınlara bakıyorlar kadınlar da erkeklere bakıyor. Bu duygudan bahsediyorum bunu demek istiyorum
1 dakikadan kısa sürede beni görüp ilişki düşünebilecek kadar hızlı düşündüğünü sanmıyorum
Erkekler zevk için genel eve gidiyor? Bir daha düşün
Ulan genel evdeki kadına bile bir bakarsın demi
Ne bileyim hiç gitmedim jsjsjjsjs
Adamların amaçları farklı çünkü
Beni gördükleri 1 dk olmamıştır
Ne kadar gördükleri önemli değil 😅
1 dakikadan kısa sürede beni görüp ilişki düşünebilecek kadar hızlı düşündüğünü sanmıyorum
Onlar için nefes alıp vermen yeterli bir sebep aslında
Amcalar tuhaf
Evet bi manyaklar
Tamam kardeşim sakin
Ah yavrum benim