Aile & Toplum Sahuru nerde yapacaksınız? barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Dışarda sahur yapıyım dedim yaptığım kombine bak donuyorum 😅 Sahuru nerde yapacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. şarkı dinliyorum,, 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Toplum kurallarına karşı çok hassas, anlayışlı bir paylaşım. Takdire şayan 4 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doktor hanım maşallah diyelim ki nazar değmesin kem gözlerden uzak olun. En sevdiğim kombinlerden Allah kabul eylesin iyi ki varsınız 🌸 1 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Kılık kıyafete göre insan yargılamam da, resim ve soru o kadar anlamsız ki gel beni linçle diyorsun🥲 neyse tırnağın güzelmiş 3 0 Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Enteresan bir sahur yapma şekli seninki giyim olsun sahur yapılacak mekan olsun.. anlam veremedim 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. allah kabul etsin 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. @barbie1997 , Seninle sahur yapılmaz, oruç açılır bu ne güzellikkk ;) 0 0 Yorumla
ɐๅᴉsʇo Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl fikret abi hatırlıyor musun bi gün tapınakta tandır yapın demiştin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen sahur diye başka bir şey yeme hazırlığına çıkmış gibisin yolunda aş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl seks orucu için sahur vakti olmuş 4 1 Yorumla barbie1997 +1 yıl Aynen Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tövbe tövbe. Evimde nerede yapıcam yahu 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evde yapıyorum da şu kombin abdest bozdurtur adama 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kesin sahura çıktın inandık 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı. Yapanada yaptıranada afiyet olsun 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Abla sen o tırnaklarla totonunu nasıl yıkıyorsun 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. File aşkına 😂😂 evde yapıcam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Artık yapamayacağız sayende 0 1 Yorumla barbie1997 +1 yıl Ya manyak 🤣🤣🤣 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu soğukta üşütürsün 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl 🥲🥲🥲 Yorumla Arifde38 +1 yıl Yokmu bir şey ört bacaklarını falan yazık git evde yap sahurunu Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Yağmur yagiyo 0 3 Yorumla barbie1997 +1 yıl burada da birazdan yağacak 🥲 Yorumla Emrhttr +1 yıl Neresi Yorumla barbie1997 +1 yıl İzmir Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapmıyorum 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sahur yapmadım 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Hayırlı işler barbie 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Yapmayacağım? 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapma bunu işte 😈 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 637 cevap paylaştı. Seksi 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Odamda. 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı. Davul sandım ya la 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sahur kombini 0 0 Yorumla
Darknesssss_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Mahvettin beni ya 😔 0 1 Yorumla Darknesssss_ +1 yıl Ölüyorum sana 😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
şarkı dinliyorum,,
Toplum kurallarına karşı çok hassas, anlayışlı bir paylaşım. Takdire şayan
Doktor hanım maşallah diyelim ki nazar değmesin kem gözlerden uzak olun. En sevdiğim kombinlerden Allah kabul eylesin iyi ki varsınız 🌸
Kılık kıyafete göre insan yargılamam da, resim ve soru o kadar anlamsız ki gel beni linçle diyorsun🥲 neyse tırnağın güzelmiş
Enteresan bir sahur yapma şekli seninki giyim olsun sahur yapılacak mekan olsun.. anlam veremedim
allah kabul etsin
@barbie1997 , Seninle sahur yapılmaz, oruç açılır bu ne güzellikkk ;)
fikret abi hatırlıyor musun bi gün tapınakta tandır yapın demiştin
Sen sahur diye başka bir şey yeme hazırlığına çıkmış gibisin yolunda aş
seks orucu için sahur vakti olmuş
Aynen
Tövbe tövbe. Evimde nerede yapıcam yahu
Sahuru iş yerinde elbette
Eve geçelim de ısıtayim
Oruc bozdurma millete jdkfkf
Kombin + tırnağa benzer şeye
Evde yapıyorum da şu kombin abdest bozdurtur adama
Bi de yoda olmuş. Kızlar soruyor bildiğimiz gibi
Kesin sahura çıktın inandık