Ev arkadaşım ve uniden erkek arkadaşım kavga etti bu olayda kim haklı ve sizce ev arkadaşıma tavır almalimiyim?

Ben üni öğrencisiyim ev arkadaşımda çalışıyor bide şu an yksye hazırlanıyor normalde eve arkadaşlarımızi getirmiyoruz ama o gün öyle oldu ben davet ettim falan 3 erkek 2 kızdik neyse oturduk falan biraz ev arkadaşımda sohbet etti sonra müsade istedi kalkmak için ders çalışıcak diye uniden arkadaşım buna laf attı ders için ortamı salıyorsun hayatı kaçıyorsun dedi o da 26mda 2. universitemi okuyup kendimden yaşça küçüklerle takılmak mecburiyetinde olmamak için çabalıyorum keşke sende yapsaydında böyle olmasaydın dedi durduk yere sert yaptı yani çocukta bozuldu biraz kendini açıklandı ben aynı zamanda çalışıyorum ne ima ettiğini anladım öyle boş boş artada gezen biri değilim dedi o da belli oluyor ne olduğun yaptı dalga geçer gibi güldü bide o gülüşüne zaten çok gıcık olmaya başladım bu aralar neyse ortamı buz kesti işte sonra 20dk falan geçti çocuk bunun mutfağa geçtiğini görünce bir konuşup düzeltelim aramızı dedi büyüklük yaptı yine bizimki artık ne dediyse çocuk gelince biraz fazla inat bir arkadaş dedi güldü biraz günü bozdu yani beni sonuçta misafirlerimr karşı küçük düşürdü siz ne düşünüyorsunuz bunu onunla nasıl konuşmaliyim
Ev arkadaşım ve uniden erkek arkadaşım kavga etti bu olayda kim haklı ve sizce ev arkadaşıma tavır almalimiyim?