İş kazasında dolayı ameliyatlı. Dolayısıyla yürüyemiyor dışarda ev içinde az çok yürüyor ama. Dışarı çıkaramıyorum çok çünkü intihap kapma riski var yarası açık çünkü dikkatli olmamız lazım. Evde de iyce sıkıldık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
En azından sen cık gezin arkadasla görüs, zamansal farklılık yarat kendi dünyanda belki, boğulma sorun haline gelmesin, sen iyi ol ki dirayetle durabil başında evin reisi sensin artık
09 Yorumla
Soran+1 yılValla bende çöküyorum yavaş yavaş hissediyorum bunu. Çünkü iyi değil onu öyle görmek beni üzüyor.
Soran+1 yılHaklısınız. O nedenle aslında beraber aktivite yapmak istedim. Bide süreci de gerçekten çok zor geçiriyoruz. Önceden çıkmıyordum hiç. İyce içime kapanmaya başladım. Arada çıkıyorum ama çok değil. Korkuyorum düşer bişey olur. Sanki eşim değilde çoçugum gibi davranıyorum farkında olmadan bazen
- +1 yıl
Dışarı cıkma olayı olmamalı microp kapmaktan cok ufaklı kırıklardan dolayı hicbir sekilde yük vermemeli sinir dahi olmamalı bir seye kasarsa kendini ordaki sinirler gerilir hemen agrıya neden olur banyodan sonra ıslak kalmamalı dezenfte edilmeli arada annesi ablası kız kardesi gelip sana hava değişimi yaptırmalı karısıyım demek ok ama sende bıkkınlık yılmışlık sıkılmıslık bas gösterirse geri dönüsü zor oluyo o hislerin, ve gereksiz kırılmalara neden oluyo arada üst üste molalar kendini bulabilecegin sevdigin birsey yapmak ortamdan uzaklasmak bazen özlemek
Soran+1 yılBiraz yarası da o annesi 3 hafta da bir ararsa arıyor. Kardeşleri hiç denecek kadar az. Onu da kafasına çok takıyor. Ama elimden bişey gelmiyor.
Soran+1 yılÇok içleniyor. İlk başlarda çok sinirlendim. Kızdım. Ama baktım sonra çok üzülüyor eşim. Kıyamadım. Sonra daha da hiç konuşmadım bu konuyla alakalı. İşleri düşmediği sürece aramıyorlar. Üzücü sadece.
Soran+1 yılİnşallah yapmaz ama. Kendin dedi ailem yanımda olmadı sen gibi diye. Ama psikolojik olarakta toparlaması lazım artık.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılFilm ilk akla gelen kadın aklı erkek aklı bence güzel film romantik komedi
15 Yorumla
Soran+1 yılİzledik :) ama 7 aralıktan beri evden çıkamıyoruz. Sıkıldık iyce film izlemekten bile sıkıldık inanın
- +1 yıl
Kelime avı oyunu var belki o iyi olur. Ben milletin dedikodusunu yapardım 😅 ya da eskiden sessiz sinema oynardık oda güzeldi kitap okuyup tartışın. Birbirinize hayallerinizi hiç sordunuz mu
Soran+1 yılYani o aşamaları geçtik. Hayaller v. s çok konuştuk onları. Psikolojik olarakta iyi hissetsin istiyroum kitap okumaktan çok keyf almıyor sıkıldı ondan da. Olabilir oyuna bakabilirim
- +1 yıl
Sevginin 5 dilini biliyor musunuz bu evlilik danışmanlarının yazdığı bi kitap içeriği size farklı bakış açısı katacak inan
Soran+1 yılOnu bilmiyordum. Teşekkürler alayım okuyalım.
Merhabalar
Film izleyin beraber müzik dinleyin beraber uyuyun157 Yorumla
Soran+1 yıl7 aralıktan beri bunları yapıyoruz inanın. Ama dolayısıyla sıkıldı
Soran+1 yılİşte bende bulamadım bi arkadaş puzzle dedi olabilir. Artık benimde aklıma bieşy gelmedi sorayım dedim
Soran+1 yılşu an tıkandık yani çok sıkıldı psikolojik olarak çökmesinden korkuyorum
Soran+1 yıl31-34
Soran+1 yıl@Hakan10x neydi adı onun dart galiba. Evet olabilir
Soran+1 yıl@Hakan10x alayım onunda barı baya zamanımız var. İyileşme süreci uzun
Soran+1 yıl@Hakan10x biraz toparlanmadan bi yere çıkartamam ki.
- +1 yıl
Senin sıkılmaman önemli eşten önce o sıkılıcak yapacak birsey yok sen onun basında paikolojik olarak %80 e yakın düzgünlükte olcaksın ki tahammul sınır eşiğin düsmesin sinir kat sayın zaten sürekli bir arada olmak bile bir süre sorna bunlara neden ve üstüne eve kapanmak kücük adam değil düsmeyecek dikkat edicek
Soran+1 yıl@Hakan10x yani evet düşmeyecek ama onun bana benden daha çok ihtiyacı var. Çok üst üste geldi her şey. Çok yakın zamanda ablasını ameliyat sonrası intihaptan kaybetti. Hep üst üste geldi. Çöktü
- +1 yıl
Evet üst üste gelmeler hep tahammulümüz deneniyor gibi
Eş terketti narsist bi eş
Akabinde annem üzüntüsüne kanser oldu
Anneme bakmak icin 2021 nisanda işten cıktım ameliyat kemotrepi süreci eve kapandım o kapanış
Hala evdeyim 2024 sosyal cevre -1500
Hic birseyden tat almıyorum kanserin birgün tekrar anneme bir nüks ederde kaybedersem diye ogün naparım kime sarılırım diye düsünüyorum , Allah kötülerden korusun.
Soran+1 yıl@Hakan10x Allah bidaha yaşatmasın. Umarım güzel güzel günleri olur annenizin. Hayat öyle bi sınıyor ki. Ablası vefat etti eşimin. Yeni evliyiz sayılı gördüm ablasını ama zannımca iyi bir hanımdı. Kaza geçirmeden 1.5 hafta önce anneannemi kaybettim bende. Kendimi toparlamaya çalışırken eşim kaza geçirdi. Gerçekten sınav gibi
Soran+1 yılEnfeksyon doktoruyla görüştüğümde ziyaretçi kabul etmeyin dedi. Kaza geçirdi. Kaza da bacağına 2 demir parçası saplandı. O yüzden hala kapanmayan yarası var
Soran+1 yıl@Hakan10x inanın bunu o kadar çok yapıyorum ki. Elimden geldiğince koy okullarına kuran kurslarına hep yapıyorum. Daha kötüsü olabilirdi. Çünkü eşim bin tonluk demirlerle çalışıyor fabrikada. Allah korudu diyoruz. Çok çok teşekkür ederim başınızı şişirdim sizinde.
Soran+1 yılOyun oynuyor görüntülüde konuşmuyor değiliz ama sorun psikolojik olarak çökmesi. Çünkü eşim yatsın otursun sürekli yapamaz yapmaz. Şimdiki durumuna ayak uydurmakta zorlanıyor.
Soran+1 yıl@Hakan10x bunları yapıyorum. her şey var evde aldım. Korktuğum için intihap durumundan. Biraz toparlansa çıkaracağım.
Soran+1 yılBi toparlamaya çalışalım olmazsa son çare ilaç olsun. Online psikolog tipi bişey bulucam
Soran+1 yılDeneyelim onu da
- +1 yıl
Mantıklı sorunlarda psikolog boş geliyor bana , psikolog napsın oda insan onun diyeceklerinden daha iyisini sen biliyorsun psikolog sensin o sizi tamımadan genel konusuyor ortada olmayan sorunlarda kişinin yapay ettiği edindiği sorunlarda işe yararlar genelde gercek bir sorun varsa o düzelmeden sendeki bilinc değiştirilmeden o napsın
Soran+1 yıl@Hakan10x gerçi evet. Ben 15 yaşımdan 28 yaşına kadar düzenli gittim. Hani okb yi de yenemedim. İnsanın değişmesi gerçekten çok zor ç. Eşim için bakıldığında ortada net bi sorun var. Ablasının vefatı bide ablasının vefat sebebi de ameliyat sonrası enfeksyon. İyce o onu çökertti dışarı çık dicek çıkamıcaz. Aslında bi bakıma normal şu an iyi olmaması. Bi ayağı düzelsin az biraz. Sonrasında toparlar.
Soran+1 yıl@Hakan10x bazı takıntılarım var temizlik kısmen dini konular. Hayatı zorlaştırıyor okb sanki öldürmüyor da süründürüyor
Soran+1 yıl@Hakan10x ben yeşil reçeteye kadar kullandım. Babam ben küçükken terketti sonra geldi sonra yine aynısını yaptı. Sonrasında bi çok psikolojik rahatsızlığım yüzeye çıktı. Ama ben babamın gitmesini kaldıramadım düşkündüm. Bide galiba zayıfmışım. Düştüm. Çokta zor süreçlerden geçtim kalan bi okb. Ona da isyan edemiyorum aslında. O kadar kötü şeyelr yaşayınca o çokta sorun değil
Soran+1 yılAile faktörü gerçekten çok önemli. Benimde temeli aile faktörlü
- +1 yıl
Okb bende var ama söyle haklı oldugum konuda biri bir topluluk haksız söylem yaptıysa bana onu düzeltmeden insanların inandıgı seyi değiştirmeden bırakmıyordum takıntı diyorlar aslında değil haksızlığa ugradıgımda sözlerimle onun öyle olmadıgı söyle oldugunu inandırana kadar ölüyorum ve o kişiye güvenim bitiyor inandıgı bildigi dogruyu işine geldiği sekilde söylemlendirdiği icin okb sanırım bu birde insanlara cok fazla önem deger verme hastalıkta herseyde önlerinde bent olma onlar adına savasma ic güdüsü dr demisti sende okb var diye
Soran+1 yıl@Hakan10x bide benim şöyle bi sorunum var. Beynim sürekli düşünüyor hiç durmadan ne olursa olsun konu. Ve bunu durduramıyorum da. Zor ya bazı şeyler. Allah sakınsın
Soran+1 yıl@Hakan10x yüreği soğuyanın savaşı biter diyorsun :) sanmam belki de düzelir ama. Ben eşim kaza geçirdiğinde büyüdüğümü hissettim. Başına gelen her şey insana bişey katar. Haklısınız belki de
Soran+1 yıl@Hakan10x bazen kör olabiliyoruz. Ama şu geçme olayı olmuyor bence. Ona da size şöyle bi örnek vereyim. Benim başıma ne gelse dönüp dolaşıp gözümün önüne babamın kapıyı çarpıp gidişi geliyor. Benimde tekrar gitmem lazım doktora sanırım son zamanlardaki sorunlar tetikledi bişeyleri.
Soran+1 yılBu arada gerçekten teşekkür ederim ikinizde çok başınızı şişirdim. Hakkınızı helal edin valla.
- +1 yıl
Paikolojik direncin düştüğünde geri geliyor birseyler gecmiş olsun bak dertlestik ve yanlız değilsin tek sende değilsin aynı durumda takma birazcık takma az tak iyi seyler olucak sırada iyi seyler olmalı eskiden derdim kötü birsey olunca simdi sırada iyi birsey olcak diye ama 3 tane ardı ardına kötümcül seyler gelince sırayı savdı diye düsün düsünelim birazcık salmak gerekiyor psikolojinin düsmanı cok düşünmek ve çözmek icin ısrar etmek gevşe sal biraZ
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Peki eşinin bu durumu kalıcı mı olacak veya düzelecekse ne kadar düzelecek doktorlar ne diyor?
011 Yorumla
Soran+1 yıldüzelicek ama iyileşme süreci daha bi 7 ay daha var. 7 aralıkta kaza geçirdi. Kaval kemiği komple ufalandı. Platin takılı ayrıca bileğinde çoklu kırık var. Ve açık araları var. Dolayısıyla hala intihap kapma durumu var. O nedenle doktorumuzda diyor ki süresi uzun. Kolay olmayacak dikkat edin intihap kapmasın. İntihap kapma durumunda tekrar ameliyata alınıp yarası temizlenmesi gerekiyor. Platinin kaynana süreci de uzun. Çünkü kırığı çoklu kırık. Yani kısaca iyileşme süresi 7 ay sürecek.
Soran+1 yılÇok teşekkürler bu arada.
- +1 yıl
Eee bu iyi habermiş en azından düzelecek bir ömür buna mahkum kalmayacak. Benim 80 yaşını geçmiş komşum ağaçtan düştü beli kırıldı felç kalır sanmıştım 3 ameliyat geçirdi 6 ay içinde tekrar eskisi gibi ayağa kalktı yani seninki böyle ağırda değil düzelir inşallah. Evin içinde yapılabilecek aktivite çok az şimdi ne desem hepsini yapmışsınızdır zaten. Mühim olan ona destek olmak biliyorum sende zor durumdasın aylardır ama onun psikolojisi daha çok yıprandı ve sana karşı kendini mahçup hissediyor olabilir.
Soran+1 yılÖyle zaten bide biz çok yeni evliyiz. 6 aylık evliyiz. Tabiki hayat bu yokuşları da var. Ona da bunu anlatmaya çalışıyorum. Bide üstüne çok yakın zamanda ablasını kaybetti. her şey çok üst üste geldi
- +1 yıl
İşte bu çok bir durummuş. Sen kendini nasıl hissediyorsun peki?
Soran+1 yılBen onun üzülmesinden gerçekten çok üzülüyroum.
- +1 yıl
Sabret ve içini ferah tut. Her zorluğun ardından bir kolaylık yaratır Yüce Allah. Birkaç ay sonra gözle görülür bir toparlanma başladığında morallerinizde yükselecek.
Soran+1 yılAy inşallah inanın tek duamız bu. Allah’ın izniyle toparlasın başka bişey istemiyroum.
- +1 yıl
Geçim işini nasıl yapıyorsunuz peki çalışmadığına göre?
Soran+1 yılAilem destek oluyor saolsunlar. Sürekli yanımda annemler kardeşim.
- +1 yıl
En azından olumlu birşeyler de varmış bak😃
Online dersler öğrenin biraz spor
14 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapamaz ameliyatlı ama online dersler olur ama
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun
+1 yılEve oyun alabilirsiniz
13 Yorumla- +1 yıl
Pazzle olabilir
Soran+1 yılEvet aslında farklı bi öneri çok teşekkürler. Film müzik o bu sıkıldık iyce. 7 aralıktan beri evden çıkamıyoruz
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılMonopoly
10 Yorumlapskoljisi nasl
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi değil. Çünkü yatıyor sürekli ve sıkıldı iyce. Bazen görüyorum ağlıyor ama o benim gördüğünü farketmiyor. Buda beni kahrediyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim iş kazası geçirdi. Beraber yapabileceğimiz aktivite önerileri verebilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne