İkimizde yeni başlayacağız işe beraber eve çıkmalı mıyım kendisini tanımıyorum bile
Yoksa hiç bulaşmadan tek başıma mı eve çıkayım?
İş arkadaşıyla yaşamanın dezavantajları nedir
İkimizde yeni başlayacağız işe beraber eve çıkmalı mıyım kendisini tanımıyorum bile
Yoksa hiç bulaşmadan tek başıma mı eve çıkayım?
İş arkadaşıyla yaşamanın dezavantajları nedir
Ben 3 yıl kaldım iş arkadaşımla sonra ben onun amiri konumuna geldim ama ev içinde hiç sıkıntımız olmadı. Olan sıkıntılarda iş arkadaşı olmamız olmakla Bi alakası yok.
Birisi ile yaşamak zor iş. Ben kuzenim ile yaşıyorum insanlar dışarıda ki gibi olmuyor. Aramız iyidir abla kardeş gibiyizdir de anlaşamadığımız zamanlar çok oluyor
Cevap
33Cevap
İş yerinde rekabet var mı? Mesela satış işlerinde çıkar çatışması yaşanır ya da terfi durumu varsa herkes birbirinin kuyusunu kazar falan... Onun gibi?
Durumun varsa gözden geçir tamımadan olmaz ev ciddi bişey
Peki şimdi onu nasıl reddecegim bana tavır almadan kibarca nasıl belirtebilirim
Hep aynı insanı çok yerde görmek, eğer o kişiye tutkuyla yeni aşık olmuş değilseniz, ızdırap verici derecede sıkıcı olabilir
Kız kıza çıkacaktık.
İkimizde yeni başlayacağız işe
Benzer ortamda kader ortaklığı şeklinde bir başlangıcı paylaşmak aslında güzel bir deneyim olabilir. Bazı zorlukları hafifletir. Bu açıdan bakınca mantıksız değil zaten sonsuza dek sürecek de değil bir süre düzen oturtana dek işinizi görür en kötü ihtimalle, umarım güzel bir ev arkadaşlığı olur.
Hiç bulaşma, Kısa örnek vereyim;
İkinizde aynı yerde çalışıyorsunuz aynı evde yaşıyorsunuz ve orada olan olayları tartışıyosunuz. Senin maaşının yüksek olduğunu düşünürsek oda asgarî alıyorsa. Mobbing tarzı olaylar yaşayabilirsin o yüzden tavsiye edilmez onun yerine kedş veya köpek sahiplenebilirsin birçok insandan daha insanî duyguları var
Tanımadığın biriyle ev arkadaşı olma. Tek olmak iyidir, üç kuruş fazla ödersin ama karşılığında kavuştuğun huzur paha biçilemez.
Bunu yaşayarak anlayabilirsin, tabi ki farklı biriyle aynı evi paylaşmanın onlarca problemi olabilir. Bunu iyi düşünüp karar verebilirsin.
Çok kötü oluyor sonra ben iki üç hafta anca dayandım baktım adamı asacağım ayrıldım kendi evime çıktım
Mümkünse çıkmamanızı tavsiye ederim. İş ortamında sürekli birliktesiniz zaten monoton bir hayatınız olur.
İş arkadaşı da olsa hiç tanımadığın biriyle aynı eve çıkma fikri iyi bir fikir değil ayrı eve çık biraz tanıdıktan sonra belki düşünebilirsin
İş arkadaşı ile eve çıkılmaz hele ki ikinizin de yeni başlayacağı bir iş durumunda.. Biriniz deneme sürecinde işi beğenmedi ve bıraktı o zaman biriniz ortada kalır
Alınacak risk değil. Ama çalışma saatleri uzun yatmaktan yatmaya eve geleceksiniz olabilir
Fazla yakınlık tez ayrılık getirir. İş arkadaşı adı üstünde iş. İş yerinde kalmalı o arkadaşlık..
Hiç başını ağrıtma yerinde olsam tek eve çıkarım
İşArkadaşı arkadaş olmakla beraber senin rakibindir. O yüzden olmaz o iş
Ayni departmanlarda calismiyosan cik ama ayni departmandaysan cok tavsiye etmem
sorumluluk ve sınırlarınızı baştan düzgün şekilde belirlerseniz çıkılabilir.
eger huyunu suyunu bilmiyorsan hic risk alma bence... evde tartisirsin is yerinde görürsün, orada tartisirsin evde birliktesindir... secim senin
Gelirin yeterliyse elbette tek başına çık, tek yaşamak hiç kolay değil bu ekonomide
Ateş ile barut yan yana durmaz, aynı eve çıkarsan bugün olmazsa yarın mutlaka zina yaparsınız. Sonu pişmanlık, depresyon
Çık ne olacakki beraber kız kıza fanfini finfon yaparsınız
Ama iş hayatımda hiç özelim kalmaz diye düşünüyorum
Oda doğru
Tavsiye etmem özeliniz kalmaz iş hayatinda
Bende öyle düşünüyorum ama maddi olarak kolaylık sağlayabilir diye kabul etmiştim şimdi nasıl r edeceğim kendisini bilmiyorum
ev sadece bana yeter oyle dusundum de arkadaslarim kalmaya gelen vs çok oluyor dersin
Hayır 😂😂😂😂😂
Çok mu kötü olur
Doğru bulmuyorum, rahat edemezsin.
tek başına çık tanıdıkça beraber çıkarsınız
Ne mal olduğu belli değil büyük risk bence
karşı cinsse cikilmaz
Durumunuz elverişliyse bence tek çıkın
Karşı cinsse çıkılır ☺️
Tamamen tanımak lazım
Hiç bulaşma eve git knk
Çıkabilirsin, ama kafa biriyse çık derim
Avantaj olur denemekte fayda var
kızmı
Evet
kız kıza bir engeliniz olmazki
yardımlaşma da olur
Cinsiyeti nedir
Kadın tabiki
Çık o zaman ama iyice tanı onu insanlar 20 yıllık arkadaşlarıyla eve çıkınca kavga ediyorlar
Ben hiç tanımıyorum ilk defa bugün tanıştık. Bı hafta eve çıkamam gerek o da eve çıkacakmış beraber çıkalım dedi
Kalbinin sesini dinle
Biraz zaman tani
İşe acil başlamam gerek o da ev arıyor berbaer çıkalım dedi ilk tamam dedim ama uzun süre sonra sorun çıkar diye düşünüyorum
Ben nasıl reddecegim şimdi bana tavırlı davranirsa
şu an yok ama zamanla bulunabilir tabiki
Olmaz
Hem cinsimse çıkarım
Erkek se evde arttık bişeyler yaparsınız
Olmamalı bence
Tek cik
Çıkılmaz
Memur isen hiç alma
Bence çıkılmaz
Bence çıkma
Pismn olursun
Bencede. Kız zaten çok aktif bir sürü arkadaşları olan biri.
Anladım
Çıkmam
24 saat sürekli görüşmek berbat olur
Hayır
hayır
Çıkılır
Tanımadan sıkıntı
Kız mı o da
Çıkılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?