Arkadaşlar şöyle düşünün bi erkek bir kiza bakıyor uzun uzun sonra kız fark edince erkeğe bakarken erkek yüzünü çevirir sanki bakmıyormuş gibi sonra tekrar o erkek yüzün yanından geçerken tripli bakar bazen başını yere eğer ama kıza en çok uzaktan uzun uzun bakıyor sizce bu erkek ne yapmaya çalışıyor özelikle erkeklere soruyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni istiyorum mesajı veriyordur
Ne alaka
Utangactır belki
Hayır değil onunla çok samimiydim bu 3 haftadır benimle konuşmuyor sadece böyle yapiyor
O zaman hoşlanmadıgı bi durum oldu yanında istemedigi birileri var
Bilmiyorum
Ama çok samimiydik beraber gülüp eğlenirdik hergün bazen bana laf sokardı gülerek bazende beni her gördüğün de adımı söyleyerek koridorlarda bağırıyordu gulerekte her beni gördüğümde yanima gelip bana srlam veridi günaydin derdi 3 hafta önce annesi rahatsızlandı o günden sonra bana değişti artık bana trip atıyor sürat aşıyor benimle konuşmuyor bana bağırıyor kızıyor bu adam değişti böyle değildi
Evet hocana gitmeyen bi durum var oda giyimim
Valla annesini hastaligi da etkilidir erkek icin anne hastalaninca moral duser. Ama giyim konusu dunden bugune degismedi ya onceden de boyleydin
Önceden böylesin kızardı hep
Bana hep saçını topla bunu giyme şunu giyme derdi ata inatlaştim zaman kıyafetim için inatlaştim zaman seni döverim derdi giy giy derdi
Ya nolmuş annesi hastalandığı diye benim suçum ne hep bana kızıyor biraz kızıyor biraz gölümü alıyor bi trip atıyor ya gerçekten çok değişti
Böyle olmaz, zaten insan sevdigine naz yapar Şu an bi modda bence
Zaten bana naz yapiyor buda yetmemiş gibi bana trip atıyor durup dururken bune ya
Bide artık adımla hitap etmiyor bana artık abla veya ablacım diyor bune ya
Simdi ben diyecektim ablası demesinde😂😂😂
Sence niye böyle yapıyor
Valla ben annesinin hastalığına, cevrende ki lere yordum ama iliskinin dinamikleri kalmamış. Seni sevicem ama lakayit davranıcam bu şirazeyi kaydırmış ya sen gidip konuşucan kendini toplasın ya da noktalıcan böyle gitmez
Ya biz sadece arkadaşız hata arkadaş bile değiliz sadece samimiz
Bugün gün bana bakıyor bende baktımda ya normal bakıyor ya da tripli
Geçen gun sınırını benden çıkardı 🥺
Arkadaşsınız ama arkadaşta değilsiniz samimisiniz o nasıl oluyor be arkadaş.
O zaman sen de sınırlarını çiz bana böyle davranamazsın hayırdır yani
Ya işte her birbirimizi gordugumuzde selâmlaşiyoruz sohbet ediyoruz şakalaşiyoruz öyle yani
Valla ben sizi sevgili sandım, ama bu durum senden ötürü sen müsade etmişsinn onda kabahat yok kusura bakma. Şimdi hemen hemen 2-3 saattir burdan konusuyoruz ne sen beni gördün ne ben seni dimi ben de aynı davranayım sana selam verdik şakalastık olur mu öyle, sınırın olsun millet öyle gelip davranmasın el kişisi kız erkek farketmez acımaz ciğerini alır dikkatli davran
Şaka yapiyon
Hee şaka yapiyom
Cidden ciğerini alır dedin ya ne demek istedin açık açık söylermiş in bu söylediklerim neye götürüyor
Kimse acımaz yani, psikolojini moralini canını acıtırlar
Bilmiyorum artik
Ki bak olan bu iste dumura uğramadın mı
Neye uğramadim
İşlevini yitirmek, sağlıklı düşünememek gibi bir sey
Islevi derken
İşleyişini yapamama, beyin ya hani mantıklı davranmaya engel ya o niye böyle yaptı niye böyle davrandı diye yoğunlaştin ya
Eee sonuç
Sonuç sen de, bir çizgin olmalı çevrene karşı sana kolaylıkla yakınına gelip hemen samimi olmamak, sonra böyle zihnini yorarsın
Onu nasıl yapicamki
Çok sosyal birimisin dicem de yani sosyalsindir. Neyse kimseyle samimiyet kurma iş şaka boyutuna gitmesin ara da bi duvar olsun yarı resmi ol , yani nedesem bilemiyorum kısacası su seni üzmeye kalbini kırmaya izin verme kimseye kadın erkek kim olursa.
Ben güler yüzlü biriyim erkekler bana baktığımda benimle konuşurken gülümsüyorum
Beni herkes üzdü beni imde sevmiyorki
Niye üzdürüyosun işte
Ben mi uzduruyorum
Sen kaç yaşındasın
18
Ohhooooo be
Noldu