AİLEM VE EŞIM ARASİNDA KALDİM?

Ben sevgili dönemlerimde eşim aileme yaranmak için ağzında kuş tutsada boş kaldı çabaları görülmedi iyilikleri madi hem manevi ve eşimle evlilik adımımda zor geçti başından beri ailem istemiyordu. yanımdada olmadılar aksine onlara çalışıp para kazanmami istediler ve bende onlarında onay verdiği sonradan caymalarını saçma bulup istemedim. onlara karşı geldiğimi görüp şiddete başvurdular bi şekilde evde çıktım karakola gidip kadın sığınmaya gittim 5.6 ay orada kaldım eşime bile ayrılmami ve hayatını mafetmicemi söyledim mesaj yoluyla. o sürecimde argo şekilde ailem eşime yazıp arıyordu ben açmıyorum bakmıyordum çünkü değerimi görudüm. bir şekilde evlendim eksiksiz şekilde ailemi çağırdık gelmediler yanımda olmadılar aksine küfürler havada uçuşuyordu. eşimin bacağında engeli var ve bu süreçlerde ailem eşimin engelini yüzüne vurup ona ağır ithamlarda bulunuyorlardı. şu an 4 senelik evliyiz annemin iftirasımı kalmadı bana eşim hakkında dolduruşumu kalmadı hep sineğe çektim hiç çözemedim ailemle problemi arada eşimde bunlara maruz kaldı saygı sedi sustu en son esim sağlık problemi yaşıyordu onlarla uğraşıyorduk moreller bozukdu. bende annemle tartıştım annemde ağır ses kayıtları attı dinlemedim ve bu ses kayıtları eşimin önüne çıktı. Eşimin engelinden argoca konuşmuş babasına küfür etmiş keşke seni eski sevgilinle evlendirseydim ne buldun onda diye ses atmış eşim bunu duyunca babamı arayıp bizden uzak durmasını söyledi. babam tamam dedi ve ardından annem aradı eşime küfür etti baçagındaki engeline küfür etti ve eşimle annem küfurleştiler eşim çok sinirlenmişti bu tartışmadan olaylardan zor süreç geçirdiğimiz için bu sorunlardan kaçmak için eşimin memleketine kısa süreliğine gittik. eşiminxsağlık problemini hallettik şu an hamileyim ve kardeşlerime bildirdim ailemin eşimi arayıp hani her iki taraf gönül olsun diye konuşma yapmalarını söyledim benim için dedim istemediler annem katiyen olmaz demiş söylenmiş şu an bu konularla uğraşmak istemiyorum eşimde ailem için ne ölüme dirime beni zora sokma eskisi gibi susmam diyor annemde zaten özel olarak beni aramadı gözün aydın amileymişsin kızım nasılsın demesini beklerdim kardeşime söylüyor kardeşim onun ağzıyla konuştu almadı o teli konuşmadı benle bu süreçte eşim doğumumda hamileliğimde sorun yaşamamı istemediğini tekrar üzecekler seni uzak dur diyor ileri zamanda sütun kesilir ne gerek var aynı sıkıntılar yine devam edicek bunlar değişmez diyor torun derlerse göstermem doğumunda bile gelemezler evimizde gelemezler ama sen çok istiyorsan gidersin diyor. Eşimden yana çok mutluyum hiç pişman deilim ailemin vermediği sevgiyi o verdi onuda üzmek istemiyorum yorumlarınızı

AİLEM VE EŞIM ARASİNDA KALDİM?