burada 8 tane oda var , ortak kullanımlı mutfak banyo, iki tane banyo var biri kızlar için biri erkekler , az önce ben banyoda duş alırken bir erkek kapıyı vurdu, üstelik icerde insan var belli yani kör değil ışık dışarı yansıyor banyodan , almanca anlamadığım için pek fazla. ona icerde olduğumu ses verdim hala birseyler konuşuyor adam, kapıda ve kim olduğunu görmedim , çıplaktım diye de açamadım , banyom bitince , evi tuttuğum ve ödemeyi yaptığım üst kattaki çocuğa yazdım, doğrumu yaptım bu olayı ona bildirdim , yoksa ayıp mı ettim küçük çocuk gibi sikayet edip?
Kaldığınız yer pansiyon herhalde ortak kullanım alanları var sadece odalar kişiye özel biraz rahatsızlık olablir tabi böyle yerlerde üstelik Hintli gibilerde var Türkte var diyorsunuz kaldıki Alman olsa ne yazar ama kalkıpta tecavüz edecek değildir yeletenemezler ama acaba birşeyler olur mu diyede umut edip biraz rahatsızlık vermek istemiş olabilir dikkat edin kendinize birde 1+1 de olsa 1 oada banyo tuvalet açık mutfaklı 40 Metrekare apartman daireleride var öyle biryerlede kendiniz ev tutsanız daha iyi olur.
Sonuçta Mesaja o vakit yazmana dair özürde bulunmuşsun ama Kişiyi görmediğin için yapacağı bir şey yoktu o anlık. Ama eğer yetkili biriyse yani ortak yaşayanlardan bilgisi olmuş olur, şikayetler artarsa aklında olur. Ama olayı da büyütme, Almanlar hepsi olmasa da maalesef bazen diğer WC doluysa diğerine yöneliyor kişisel algılama ila eğer tekrarlamazsa.
Onu bana gönder dedi bende kapıyı acmadigimi ve kim olduğunu görmediğimi yazdım endişelenme dedi rahat ol bukadar yarın kesin o sorar evdeki tüm erkeklere kim vurdu kapıyı ve uyarır bence
Adamı bana gönder demiş, sen görmediğini söylemişsin, o da merak etmeyin sorun yok demiş. Ne yapacağını bilemem. Bence boşuna büyütüyorsunuz ortada olay yok
Olay yok mu. boşuna sen ne diyorsun bacım. sen banyoda duş alırken kapına erkek gelse vursa sorun yokmu sence üstelik yabancı yaşayan bir evde aile evinde olsan bile hesap sorarsın hade ya sen git uyu bence kafan yerinde değil senin
Ortak banyo değil iki tane banyo var birisi kadınlar için birisi erkekler için. Kapıda yazıyor kocaman ve kapı dışına icerden ışık yandığı görünüyor ve su sesini duyuyor hani biri var diye
Yoo doğru yapmıṣsın niye gelip rahatsız ediyor ki anlamadım
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum çok sinirlendim bu evde bir kaç tane Arap erkekler var Arap dediğim zenci değil diğer hintli gibi olanlar bitane de Türk erkeği var ve almanca konuşan var kadın da var ukraynali ama ben kadınla arkadaş oldum konusuyom erkek sesiydi kapidaki hangi pislik anlamadın
Zaten psikojim bozuk bu aralar iyice tepem attı ya ama bu çocuk yarin sorar evdeki bütün erkeklere kimdi kapıdaki diye uyarır o kişide sanmasın ki ben soylemicem korksun bidaha öyle rahatsız etmeye