Bir hayat kadınına karşı bile nişanlısını ezdiren adamla gelecek kurulur mu?

Bu anlatacağım olay yurtdışında yaşandı. Erkek arkadaşım yabancı uyruklu. Onun ülkesine onu ziyarete gittim. Orada +18 işlerin yapıldığı bir cadde var. Kadınlar cama falan çıkıp müşterilerini bekliyor. O sokaktan geçmek istedi dalgasına. Ben de tamam dedim. Fakat içeri kadınların girmesi yasakmış. Bu yüzden yürürken f"hişelerden biri gece soğuğunda su fırlattı. İçeri giren kadınlara uyguladıkları prosedür böyleymiş. Bir anda sinirlendim ve kadına çok kötü küfürler ettim. Ona çirkin olduğunu, kirli bir f"hişe olduğunu söyledim. O an o kadar çok bağırdım ki muhtemelen kimse o sesin benden çıktığına inanmaz. Ve nişanlım bunun için bana kızdı güya onu rezil etmişim diye. Güya abartmışım (kendisi akşam saatinde markette aradığını bulamayınca sinir krizi geçiren ve sürekli söven biri, aşırı agresif bir insan). Bu yüzden bana sokakta çok ağır şeyler söyledi. Hasta olduğumu, onu sürekli zorladığımı (her ayrılmak istediğimde ağlayan ve peşimden koşan da kendisi) söyledi. Hemen eve dönmek istedi, gecemizi bir hayat kadını yüzünden mahvetti. Yine de durumu düzeltmeye çalıştım, ona neredeyse yalvardım. Elini tutmak istedim, "dokunma bana" diye bağırdı. Sürekli kapa çeneni diyip durdu. Aşağılayıcı davranışlarda bulundu insanların içinde. O an kendimi bir hayat kadınından bile değersiz hissettim. Üstelik bunu bana hissettiren kişi evlenmeyi düşündüğüm ve kendisi için çok fedakarlıklar yaptığım bir insan. Hem beni korumuyor, hem de hakkımı savunmama da karışıyor. Çok ezik bir erkek. Sizce böyle biriyle ömür geçer mi?

Bir hayat kadınına karşı bile nişanlısını ezdiren adamla gelecek kurulur mu?