AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ailene söylemene gerek yok sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle davran
Müslüman olamazsın Müslümanlık sadece Arap Irkına özgüdür net bilmeden Müslüman olmuşsun Arap Irkından değilsen Müslüman olamazsın bence Müslümanlığı tam anlamıyla gerçekten araştır ve öğren bilmeden iman ediiyorsunuz
Eşşekten inip başka bir eşeğe binmişsin, bir fark yok.
Dinini kimseye söylemene gerek yok
Bunu yapmadığından eminim.
Müslümanım eshdu ene ilahle ilalah ve eshdu ene muhemeden abdugu ve Resulü
@bosgezenadam12 boş boş konuşma!
Sen boş konuşma bilmeden iman ediyorsunuz Yahudilik ve Müslümanlığın Tanrısı Irkçıdır evrensel din Hristiyanlık ile başlamıştır gram bilgin yok inandığın dine
Çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun, uydurup uydurup yazıyorsun
Hehe senin inandığın dini ben senden daha iyi biliyorum böyle laf cambazlığı yaparsın ancak anneden babadan duyduğun bilgilerle anca iman ediyorsun hepinizin imanı geçersiz sallamasyon tatlı su müslümanlığı yaşarsınız ancak
@ kızıl bulut. Sen uğraşma bu adamla
Ne demiş Mevlana Hz. İster yahudi ol ister putperest ne olursan ol yine gel demiş, herkese açıktır İslam, sen inandığın dininle yaşa
Cahile tartışmak bizi cahil yapar
Uğraşmayın tabi gidin adam gibi inandığınız dini öğrenin böyle tatlı su balığı müslümanlığı olmaz
Hirstiyanlıgı bırakıp müslüman olduguma göre bildikerim var
@i-i-tY a önce git Türkler nasıl Müslüman olmuş onu öğren Türklerin kanını akıttlar 200 yıl katlettiler ne konuşuyorsun böyle peri masallarıyla ancak kendinizi kandırırsınız
Benim bildiğim bilgileri bilseniz kendinize lanet okursunuz cahil olan sizsiniz ben değilim
Gram bir şey bilmiyorsun hiç bir şey bilmiyorsun hatta ne okudun da Müslümanlığa döndün? Turan Dursun okudun mu hiç?
Şundan korkun!
Türklerin elinden Müslümanlığı alırsanız dünyada sadece Türkler kalır, müslüman olmadan önceki Türk'lere kadar dayandın
Acaba Fransızlar nasıl Afrikalıları köle yaptı siyahilere ırkçılık yaptılar nasıl onları kelpcelediler heryere kilise yapıp onları din kardeşi yaptılar sözde ilk başta sonra tüm altın ve elmas madenlerini çalıp götürdüler. Hirstiyan olan ABD. Siyahiler ve beyazlar. Aynı tuvaleti bile kulanmiyolardi. Hirstiyanlar Türkiye verdiği zararlar ve cansuslarini bilmiyorum sanıyorsun nasıl kuranı yanlış gösteririz diye yapılan çalışmaları.
Herkes müslüman olmaya başladı ben türk değilim Türklerin yüzde 99 müslüman
Zır cahilsiniz ne diyeyim İslam'ın Türklere vermiş olduğu zarar kadar başka hiç bir devlet vermemiştir Türklerin ilk tek tanrılı kabul ettikleri din Museviliktir sonra Hristiyanlıktır bu 2 dinde zorlama yapılmamıştır 3ncü din olarak Müslümanlar ise Türkleri katletmiştir Talas savaşını oku
Erdoğan Aydın Nasıl Müslüman olduk adlı eserini oku şu an şeriat kurallarına göre yaşamadığınız için kafirsiniz maide suresi 44ncü ayet bu Arap dinidir Türkler kendileri istese dahi Müslüman olamazlar Kuran Arap yarımadasına inmiş ve Araplara özgü bir kitaptır ben sabaha kadar anlatırım ama siz anlamazsınız siz laik sistemde müslümanlığı seçmiş insanlarsınız laik sistemde müslümanlık olmaz Türklerin öz inancı tabiattır doğadır Atatürk ne diyor biz ilhamlarımızı gökten ve gaipten değil doğrudan doğruya hayattan alıyoruz Türklerin İslamla alakaları uzaktan yakından yoktur net bir şekilde öğrenin ondan sonra iman edin böyle eğip bükerek kendinizi kandırırsınız
Türkler İslam'a geçtikten acıma duygusunada geçmiş oldu, İslam'da düşmanda olsa yaralıyı önce sarar sonra salar..
İslam'dan önceki Türklerde acıma duygusu yoktu.. İslam giderse acıma duygusuda girecektir..
Bırak acıma duygusuna geçmiş Türklerin benlikleri kayboldu öz benliklerini yitirdiler İslam da acıma yoktur İslam da kan vardır şiddet vardır nereden okuyorsunuz bunları anne babanızın öğretileri mi?
Bunun arapla bir ilgisi yok herkes İslam'ı seçebilir
Arapla ilgisi var bu kitap arap yarımadasına inmiş ve araplara özgü bir dindir Türkleri zorla kılıç zoruyla kanını akıtarak Araplaştırdılar evrensel bir din değildir İslam
Erdoğan Aydın Nasıl Müslüman olduk adlı kitabını al oku
Sen bize Fatih'in emanetisin, Fatih Sultan Mehmet Müslüman olmasaydı siz olmayacaktınız burada
Fatih Sultan Mehmet'te türk anlat bize Fatih'i
Fatih Sultan Mehmet'in Müslüman olmasıyla hiç bir ilgisi yok Yavuz Sultan Selim den sonra tam anlamıyla sünnileşmiştir şunu da söyleyim Yavuz Sultan Selim Mısır seferi düzenlediği zaman halifelik ister Mısır dan Mısır der ki siz Türk Irkısınız halifelik Arap Irkına aittir der ondan sonra bütün Türkleri katletmiştir Yavuz Sultan Selim ve Halifelik bu şekilde gelmiştir ve Araplaşmıştır Osmanlı Türklük benliğini kaybetmiştir
Boş gezen adam hakkında ben yüztane uydurma kitap yaza bilirim eğer kitapalara inansaydik hoho 🤣🤣🤣
Sadece böyle dalga geçersiniz kendi cahilliğinizle dalga geçin bilmediğiniz bir şeye iman ediyorsunuz iyi ki aklımı sizin kadar kaybetmedim
Yalan yazan tarih utansın bizde inandık,,😅
Nesilden nesile geçiş yapıldı, Osman bey nasılsa Fatih'te aynıdır bütün padişahlarda
Hepsinin kaynakları var gidin Taberi kaynağını okuyun kendi kaynaklarından size anlatıyorum neyse daha fazla konuşmayacağım zaten İslam akıl dini değil itaat dini
Osman Bey Aleviydi Müslüman değildi sonradan Müslümanlaştılar bak bunu bile bilmiyorsunuz
Osmanlının kurucuları Aleviydi İslam sonradan Yavuz Sultan Selim ile birlikte geldi aman neyse inanmakta çok güçlük çekiyorsunuz
Babadan oğula geçmiştir, kan yine aynı kandır..
Sen o uydurma bilgileri kendine sakla daha fazla
Konuşma gerek yok
Sen kendine sakla bu bilgilerini benim hepsi kaynakları var siz gidin önce adam gibi öğrenin ondan sonra gelin tartışalım böyle eğip bükerek kırparak kendinizi kandırıyorsunuz Müslümansanız Arapsınızdır Türküm diyorsanız Müslüman olamazsınız
Benim söylediklerimi bir tanesini çürüt de ki Yavuz Sultan Selimden sonra olmadı de mesela bak diyemiyorsunuz Selim ne zaman doğuya sefer düzenledi o zaman Osmanlı tam anlamıyla Araplaştı
Bizim dilimizi bile değiştirmeye çalıştılar ayrıca Hazar Türkler İslam ordularını da savunma yaparak direnmiştirler Talas savaşını kaybetmeselerdi Türkler bu gün İslam olmayacaktı
Arap bir ırktır..
Türk bir ırktır..
İslamiyet bağımsızdır..
Herkes müslüman olabilir..
Ben türk Müslümanım..
Araplarda Arap müslüman..
Bu kadar basit niye boş boş konuşma yapıyorsun
Müslümanlık Arap Irkına özeldir inandığınız Tanrı olan Allah Irkçıdır Türkleri Müslüman olarak görmezler Türklerle ne zaman savaşırsanız o zaman kıyamet kopacak diye hadisler var daha neyi diretiyorsun sen şimdi Allah'ın el-ilah mekke de duran bir put olduğunu da bilmezsin
Türk Hristiyanda var, ne işin var senin burada Vatikana git
Hristiyanlık evrenselidir ilk evrensel din Hristiyanlıktır Musevilik dini ise Yahudilere özgüdür Hristiyanlık ile başladılar evrense olmaya sonra Müslümanlık da Arap Irkına aittir anladın mı şimdi?
Tamam biz Arap olduk müslümanlığa geçtik var git yoluna yiğidim
Evet Türklükle Arapları karıştırmayın iyi günler
Maşallah
Korkma. İnşallah seni anlarlar
İnşallah
Birden söyleme alıştıra alıştıra söyle.
Söyleme
Söyleme
Aileye yavaştan söyle. Önce en anlayışlıya
İnşallah
Ailene söylemene gerek yok dinini yasa yeter
Milliyetin ne ona göre cevap vereyim