#huzurlugeceler..💨
(Gaz kaçaklarına dikkat ediyoruz.. gerci japonlar dahi... rr🙈😅

#huzurlugeceler..💨
(Gaz kaçaklarına dikkat ediyoruz.. gerci japonlar dahi... rr🙈😅
Bir kadın sevecek olduktan sonra erkekte nitelik aramaz. Tipsizi de sever, kısa boyluyu da sever, keli de sever, göbekliyi de sever, zarganayı da sever, fakiri de sever, karaktersizi de sever. Bunların örneklerini gördük görüyoruz.
Onda illa ki sevecek bir şeyler bulur. Onun eksisini değil artılarını görür. Çünkü hiç kimse sadece eksi ve artıdan ibaret değildir. Hiçbir insan siyah ya da beyaz değildir.
Yüreğinde insan sevgisi olmayan, kendine aşık, narsist, hedonist hiçbir kadına kendimi onaylatmak için çırpınmam. Çünkü dünyanın en mükemmel erkeği de olsak öyle kadınlara yaramayacağımızı biliyoruz. Dünyanın en ünlü, en yakışıklı, en zengin, en güçlü erkekleri bile aldatıldı.
Benim olacak bir kadını aramama gerek yok. Ben kendi hayatımı yaşarım. Kendi sorumluluklarım, hedeflerim doğrultusunda yaşarım.
Kadın seçer, erkek seçilir. Erkek kadın peşinde koşmaz. Kadın değerli olarak gördüğü erkeği seçer. Değerli erkeğin nasıl olduğu ya da olması gerektiği göreceli bir konu. Red Pill'e göre farklı, Black Pill'e göre farklı, Blue Pill'e göre farklı. Pua tezlerine göre farklıdır, feminen toplumsal angajmanlara göre farklıdır
Sonuç olarak; BENİ SEVECEK BİR KADININ MAZERETİ YOKTUR. EKSİĞİMLE, KUSURUMLA DA SEVER. BENİ SEVMEYECEK KADININ DA BAHANESİ ÇOKTUR. HİÇBİR ŞEY BULAMAZSA KAŞIMIN ÜSTÜNDE GÖZ İCAT EDER.
Teşekkürler matmazel @Sinirrr 😏
Rica ederim @fikretinmucadelesi.
Nasip kismet diyelimmi varsa nasibinde kismet olur sana😇
Cevap
11Cevap
Benim olan olmadı hiç bundan sonra olur mu bilmiyorum :D
Benim olan beni bulmaz beni hep menfaat budalaları, sonradan görmeler ve benim üzerimden show yapanlar bulur.
Üç ay önce almıştım bu eseri okumaya doyamadım. Gerçekten bazı noktalarda neden böyle düşündüm, niye böyle hissettim dedirtiyor
Hiç bir şey bizim değil, olmayacak da. Kendimiz bile kendimizin değiliz 😒
Benim olan benim yanımda değilse ona başka kollarda başarılar dilerim diledim de
Benim olan beni bulur, bana layık değilse benim olmamıştır hiç
Nasipse olur, nasipse bulur 😃👍
Sana ait olan seni bulur 👍🏻
Benim olan benim olur
Benim olan her türlü benim. 🤷♀️
Benim olan marketten aldığım iki kalıp peynir 🤣🤣
Benim olan beni bulur bence
Her iki durumuda yaşadım
benim olan BENİMDİR.
Yok olmaz
Beni kimse bulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?