Şu son iki aydır aynı rutinden devam. Hep bilindik yüzler bugün zahura kadar oturalım dedik ama birbirimizden erken sıkıldık sjxndjxnd aşırı sosyaliz mbrk. Anlıque bırakayım yani bir on dk öncesi anlıkısı

Şu son iki aydır aynı rutinden devam. Hep bilindik yüzler bugün zahura kadar oturalım dedik ama birbirimizden erken sıkıldık sjxndjxnd aşırı sosyaliz mbrk. Anlıque bırakayım yani bir on dk öncesi anlıkısı

Hayır ya imkanım var istesem hepsine katılırım da içimden gelmiyor. Herkes o kadar uzak ki oysa elimi uzatsam dokunacağım da ama içim almıyor insanları mümkün olsa maskeyi ağzıma değil gözüme takar öyle dolanırım yani
Evet. Kendi kalabalığı ve iki üç muhabbeti güzel insan yetiyor birinin hayatında.
Kesinlikle değil kişi bir tane fazladan dokunuş bile rahatsız ediyor insanı kendi küçük dünyamda mutluyum dahasına gerek yok
Cevap
17Cevap
Sosyalleşemiyorum.
Abi kardeş takiliyonuz sabrına hokuz pokuz seni 😂
Abim değil tencere pencere 😂
Ne bilim kız koca adam gözüküyor sabrına
İş yerinde yeterince sosyalleşiyoruz. Sonra hepinizden sıkıldım deyip eve gidiyorum :D
İşten güçten sosyalleşebildiğim tek ortam kahveye gidip arkadaşlarla 101 atarken oyun sonuna doğru "lan bu nasıl hayat" diyerek çevre kontrolü yaparak eve doğru voltalıyorum
“lan bu nasıl hayatlar” sprgulamasına o ladar çok şey giriyor ki o eve gidene kadar ki sürede ne heveslerimizi geride bırakıyoruz. 🦦📿🥀 ula hayaaaaatttt
Daha güzel anlatılamazdı
İyi geceler kağızman vegas kars teksaslı
Sosyalleşmeyi sevmiyorum. Şirinler köyüne yerleşip kafa dinlemeyi düşünüyorum.
Şirin babaya selam söyle bizden📿🥀🦦
Onu görebilecek kadar uslu çocuk olmuşsam söylerim :)
Bizler uslu olamadık annem dokuzda yat derdi 11 olurdu kıkır kıkır gülerdim. Sen görürsğn gibi sana inanıyorum
Şey ben olsam öyle demezdim ehm. Bende küçükken komuşunun köpeği beni kovaladığı ve ondan intikam almak için sprey boya ve taşla dayının otobüsünü mahalle duvarına çevirip ona otobüsü sattırarak dayıyı zarara uğratmış ve o dayının birazcık hayatını mahfetmiş olabilirim belkiiii 🥹👉👈
İnanamıyorum saddhdssgkj deccal gibiyiz yani ikimiz de
Yok ya işten pek fırsat olmuyor ama yinede kendime zaman ayırmaya çalışıyorum
Kral bir hareket
Eskiye göre iyiyim ama eski dostluklardan pek az kaldı şimdi de iyi mi 😅
Eh kısmen nadiren jfjf
Yaşıyorsun hayatı
Yaa ne demezsin yavrum fjfjc
Devire devire yürüyoruz şişeleri.. biz değil barlar sarhoş
Şişede durduğu gibi durmuyor demek ki
Yok be. Evde oturuyom işte 😀
En misi
Oturun oturun ramazan bereket idir Nihat hatipoglu izlerim imanımı tazelerim