Başkalarının seninle ilgili ne düşündüğünü merak ediyor musun? ‘gerçek’düşüncelerini tüm detaylarıyla bilmeyi kaldırabilir miydin?

İnsan başkalarının onunla ilgili ne düşündüğünü merak eder.

Bunu sadece dış kapının dış mandalı olan kişileri dahil ederek, ‘’ben başkalarının benim hakkımda ne düşündüğünü hiç umursamam.’’ tuzağına düşerek söylemiyorum.

Ki onları da umursuyoruz aslında. Seçtiğimiz kıyafetten, çalıştığımız işe, eş seçiminden, arkadaşlarımıza kadar tüm seçimlerimizin içinde ‘’başkaları’’nın etkisi var.

Neyse, konumuz o değil😅🙈

Çevrendeki insanları düşün. En azından senin hakkında ne düşündüğünü merak ettiğin kişiler vardır..

Hatta zaman zaman merak etmekle de kalmayıp, o düşüncelerin ne olduğunu öğrenmeye de çalışıyoruz.

Peki bizimle ilgili ne düşündüklerini tüm açıklığıyla öğrenme şansımız olsa, yine de bilmek ister miydik?

Bizimle ilgili ‘’gerçek’’ düşüncelerini tüm detaylarıyla bilmeyi kaldırabilir miydik?

Sanmam😳

Başkalarının seninle ilgili ne düşündüğünü merak ediyor musun? ‘gerçek’düşüncelerini tüm detaylarıyla bilmeyi kaldırabilir miydin?