Aile & Toplum Kızlar oruç tutuuormusunuz? dlrax35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben zor dayanıyorum Güncellemeler+1 yıl Bu sondu bu arada Kızlar oruç tutuuormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. ben tutmuyorum 0 0 Yorumla
CapitaiinDeBarracuda Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl Sen hic bir sey giyinmemissin ki maşallah fotografta. 0 0 Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kızlara soru sorup, erkeklerinde soruya gelmesine izin veren bir aptal daha 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin için normal dayanamaman ama benim için sorun değil havalar güzel 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tutuyorum harika gidiyo 2 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. oruc erkeklere farz olsun 1 0 Yorumla
Afrodittiniz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Aşkım tutuyorum da ben mesaj atamadım sana bir şey sorcam yazsana 1 0 Yorumla
llmeelissss Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. Bu sene iftar erken aslında niye zorlanıyorsun? 2 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı. Evet çok şükür bayılmadık daha açlıktan 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. no oruç 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben tutmuyorum
Sen hic bir sey giyinmemissin ki maşallah fotografta.
Kızlara soru sorup, erkeklerinde soruya gelmesine izin veren bir aptal daha
Senin için normal dayanamaman ama benim için sorun değil havalar güzel
Tutuyorum harika gidiyo
oruc erkeklere farz olsun
Aşkım tutuyorum da ben mesaj atamadım sana bir şey sorcam yazsana
Evet ama zor oluyor
Bu sene iftar erken aslında niye zorlanıyorsun?
Evet çok şükür bayılmadık daha açlıktan
Haftaya ins
Evtt
Evet tutuyorum neden. Zorlamıyorsun
Yookk
Evet
hayır
tutmuyorum
Hayır
Napcan harun dayı
Tutuyorum
no oruç